2015. december 10., csütörtök

Betegségek - játékos és járulékos betegek ( - betegjog)

Mottó: Beteg a magyar egészségügy, és beteg minden ember, aki ennek gyógyítása helyett a focira költ

Novinics Ildikó fényképe.Nem tudok nem igazat adni azoknak, akik az ilyen állapotú egészségügyi intézményeket mutatják be és hasonlítják össze a focisták modern stadionjaival, öltözőivel. 

De tovább megyek, és azt mondom, akkor hasonlítsuk össze a fizetéseket is. Az egészségügyben dolgozó szakképzett személyzet, ápolók, szakasszisztensek, orvosok bérét is vessük össze a futballisták pénzével. Nem feltétlenül Dzsuzsákra, Berkire, Albertra gondolok, hanem a középosztály valamelyikére. Azokra, akik jól érzik magukat itt és nem vándorolnak külföldre a jobb megélhetésért úgy, mint az elszegényedő egészségügy dolgozói.
 

Aztán, ha ismét a kórtermekre, orvosi szobákra, pihenőkre tekintek, akkor az is emlékezetembe jön, hogy ennél jobb körülményekért is ítélt már meg kártérítést az Eu a fogvatartottaknak. Gondoljunk csak Hagyó Miklósra, vagy más előzetesbe helyezett, vagy elítélt személlyel kapcsolatos eljárásra. Azokra, akik panaszt tettek az Eu-nál a rossz körülményekért a fogva tartás során.
 

Nos, valóban elgondolkodtató, hogy amennyiben egy jogaiban korlátozott személy többet érdemel ennél, illetve az ilyen körülményeknél, akkor a tisztességes magyar polgár, az az ember, akinek automatikusan és kényszeredetten vonják a Társadalombiztosítást, az hova menjen, kinél tegyen panaszt a látható, érezhető rossz ellátási körülmények miatt. És ekkor itt az igazság, hogy a focit, a klubcsapatokat és a stadionokat előrébb valónak tartja a kormánypárt, mint a saját dolgozóit.
 

Ez az a tény, amire nincs magyarázat. Ez az a pont, ami a Fideszt, a focit megutáltatja az emberekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése