2014. október 12., vasárnap

Befejeződött a választás - a várakozás ideje ( - eredményekre várva)

Befejeződtek a helyközi választások. Bezártak a szavazóhelyiségek. Jelenleg a leadott voksok összesítése és továbbítás történik. A lakosság az eredményeket várja.

Ócsa sem tudja, még, hogy nyert, vagy vesztett a mai nap. Az viszont biztos, hogy egy terhelt időszakot zárt le. Úgy tűnik a végére szinte minden indulónak fontossá vált a bejutás. Voltak akik az utolsó nap estéjéig igyekeztek igazolni a munkásságukat. Mások a szavazók megnyerésének utolsó vacsoráját ülték. Volt olyan is, aki pusztán a választásra elmenetelre serkentett. Bár hogy is volt, ez már a múlt. 

Pár óra is ez lezárul, majd egy új ciklus kezd körvonalazódni. Új képviselők, más politikusok, s lehet, hogy új arcok is lesznek az önkormányzatban a régiek mellett. Ez egy új helyzetet fog létrehozni. Az új alakulat pedig talán sikerrel újítja meg a városi életet.  Ócsának erre nagy szüksége lesz a jövőben.

Nem kívánok öt olyan rusnya évet a városnak, mint amit az elmúlt négyben átélni kénytelen volt a lakosság. Bár a Fidesz alatt a Bukodi nagy eséllyel nyerheti a polgármesterséget, azonban a képviselők vonatkozásában lehet még esélye az itt élőknek. 

Késő estére, vagy holnap délelőttjére mindenki többet fog tudni és mást fog gondolni minderről. Várjuk azt a napot, ami talán rávilágít a dolgokra és felvirágoztatja Ócsát.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése