2014. február 20., csütörtök

Győzelem, vagy veszteség - ki a megmondója ( - a morgás joga a választás)

A blogunk által is népszerűsített Szűcs Lajos, ócsai lakos, tegnap büszkén jelentette be, hogy elsőként vették képviselőjelölti nyilvántartásba a vecsési választási körzetben. 



Szűcs Lajos  tegnap, Facebook oldalán az alábbi bejegyzést tette közzé:

"Most már hivatalos, hogy a vecsési választókerületben én vagyok az első képviselőjelölt, akit nyilvántartásba vett a választási iroda.
Köszönöm az ajánlásokat!"

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1509780_676153392423927_1533048806_n.jpg
"2950 ajánlást kaptam egy nap alatt, köszönöm!
A rekordszámú önkéntes és a gyors aláírásgyűjtés is jelzi, hogy választóink és támogatóink pontosan tudják és érzik, hogy mi a választások tétje."

 
Ez a dal vége? Igaz, az előadás még zajlik, a kövér hölgy énekel és az utolsó metrót elérni kívánók sem csörtettek ki a ruhatárba – ám úgy néz ki, a jövő évi országgyűlési választás már lefutott, az eredmény is borítékolható: a baloldal csúfos kudarcot szenved. És miért? Nem az ellenfelek olyan jók, hanem a baloldali pártok (tömörülések) olyan rosszak – a sikert pedig nagyban gátolják a sorozatosan elkövetett politikai és kommunikációs hibák, a téves személyi és szervezeti döntések, valamint a feleslegesen folytatott hatalmi harcok.  Mondjuk ezek a belharcok a politikai elit számára valószínűleg létfontosságúak, ám a választók szempontjából a pártokat „kutyaütő” vagy szebben fogalmazva „inkompetens” szintre süllyesztették.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/7/44/40/cikk_2074440/2ofaxi.jpg
„Sok még a teendő, de közösen nagy dolgokat vihetünk véghez. Fejezzük hát be együtt, amit közösen kezdtünk el!”

A színpadon állóknak lassan időszerű lesz számot vetni önmagukkal és feltárni, mi is vezetett ahhoz, hogy a választók nagy részének szemében a Fidesz népszerűsége töretlen és nagy eséllyel még négy évig folytathatják országépítő munkájukat.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése