2014. február 1., szombat

Szabadnapos rendőrök okozták a fiatal lány halálát - felelőtlen rendőri viselkedés ( - halálos iram)

Sokszor nem értjük minek az a sok traffipax. A rendőrök számos értetlenkedésre önmaguk adják a magyarázatot. 

Szolgálaton kívül "szabadnapos" rendőrök szenvedtek súlyos balesetet a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, Vecsés határában. Az oszlopnak csapódó autóban egy fiatal lány a helyszínen életét vesztette.

 http://vecseshirek.hu/wp-content/uploads/2014/02/rend%C5%91rbaleset-4-1024x697.jpg

Szombaton délelőtt negyed 12-kor történt a baleset a gyorsforgalmi út XVIII. kerületi szakaszán, a főváros határában. Értesüléseink szerint az autóban szabadnapos rendőrök és egy fiatal, 23 éves nő utazott.

A Vecsés felől érkező személyautó – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött a szalagkorlátnak, majd a két sávot elválasztó szalagkorláton át az oszlopnak csapódott.

http://vecseshirek.hu/wp-content/uploads/2014/02/rend%C5%91rbaleset-2.jpg

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a fiatal lány nem volt rendőr, és a holtteste sem repült ki az autóból: a tűzoltók emelték ki a roncsok közül.Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az elhunyt fiatal lány "civil" volt, az autó sem volt rendőrségi jármű – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Viszont a két felelőtlen férfi rendőr volt, bár nem voltak szolgálatban.
Tettükre nincs mentség. Rendőri mivoltuk csak súlyosbító körülményként jöhet szóba.

http://vecseshirek.hu/wp-content/uploads/2014/02/rend%C5%91rbaleset.jpg

Az oszlop az autót kettévágta, az egyik férfi a roncsba szorult. A tűzoltók emelték ki, a mentők súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba.A másik fiatal férfi az ütközéskor kirepült a járműből, őt is súlyos sérülésekkel szállították el a helyszínről.  Az utat roncs darabok borították, a főváros felé vezető szakaszt a mentés és a helyszínelés idejére lezárták.

Délután 15 órakor a rendőrség a helyszínelés befejezte és az útlezárást feloldotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése