2014. február 15., szombat

Nem lesz más a politika - felfedi az LMP a nevezetteket ( - riválisok, akiket a megyében indítanak)

Míg Ócsán a Valentin-napi visszaemlékezések foglalkoztatják az embereket, - izzítva a hangulatot, - addig az ország már javában a választások hevületében él. Nem véletlen, hogy a pártok egyre másra fedik fel a politikai-harcba induló tagjaik nevét.

Most az LMP állította Pest megyei listával ismerkedhetünk meg. Nem véletlenül, hiszen ócsai pártjelölt érintettje is van.  

Az LMP pénteken bemutatta Pest megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit, akik a párt szerint képesek lesznek hitelesen megvalósítani a kitűzött korrupcióellenes és munkahely-teremtési célokat. 

Az ellenzéki párt jelöltjeit Szél Bernadett, az LMP társelnöke mutatta be pénteken, Budapesten újságíróknak. Hangsúlyozta, pártjuk indítja a legtöbb, összesen 22 női jelöltet a 106 egyéni körzetben, emellett az országos listán is alkalmaznak női kvótát, amelynek eredményeként minden harmadik jelöltjük nő. A politikus szerint ezzel is azt hangsúlyozzák, hogy a nők szerepvállalását az élet minden területén támogatni kell.

Szél Bernadett a legfontosabb céljaik között említette a kisgyermekes családok segítését, amit rugalmas munkaidővel, járulékkedvezménnyel és a munka törvénykönyvének humánusabbá tételével kívánnak elérni.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/69345_493100823091_6012923_n.jpg
Török László a jelenlegi ócsai képviselő-testület tagja

Tájékoztatása alapján az LMP Érden Varga Illés Levente 39 éves nős, háromgyermekes ökoépítészt, Szentendrén Kardos-Horváth Jánost, a Kaukázus zenekar frontemberét indítja, aki egyebek mellett kocsmai zenés kampányokat is tervez – mondta. A párt jelöltje Vácon Dengelegi Zsuzsa, aki 43 éves kétgyermekes szociális munkás, Dunakeszin Juhász Péter 37 éves egygyermekes újságíró, Gödöllőn Lengyel Szilvia, az LMP-frakció 43 éves, kétgyermekes tagja, Vecsésen Pintér Sándor 59 éves kétgyermekes közgazdász. Az LMP Szigetszentmiklóson a 63 éves Jaksa-Ladányi Emma önkormányzati képviselőt, Nagykátán Mikus Csaba 44 éves, kétgyermekes autószerelőt, Monoron Török László 57 éves, egygyermekes ócsai önkormányzati képviselőt, Dabason Zagyva Gabriella 45 éves környezetvédelmi referenst, míg Cegléden Földi Áron 34 éves geográfust indítja. A közgazdász, szociológus végzettségű, kétgyermekes Szél Bernadett Budaörsön indul.

*

19 megjegyzés:

  1. Kilóg a lóláb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a gerinces nem helyett inkább tartózkodott (ami gyenge igen)

      Törlés
  2. Ezt eddig hol propagálták? Mintha felszín alatt zajlanának a történések. Miként lehetséges a nagy némaság után a hirtelen pálfordulás?

    VálaszTörlés
  3. Ezek szerint az eddig függetlenként sikertelen Török László LMP-s képviselőjelöltként, esetleg helyi, vagy országgyűlési képviselőként lesz a párt polgármester jelöltje és Bukodi Károly sikeres kihívója? Komolyan gondolja ezt valaki Török Lászlón kívül?

    VálaszTörlés
  4. Meg kell nézni, mi az a produktum, amit magánemberként fel tud mutatni, ha ott sikeres volt eddig, talán a közösség vezetőjeként is az lehet. De manapság fordítva képzelik, had legyek a vezetőtök, hogy magánemberként boldoguljak. Röhejes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Önkormányzati képviselőként nem említésre méltó. Egyetlen kiállást nem mutatott. Mindent elfogadott, vagy tartózkodott. magyarul asszisztált a rossz döntések sorához. Amikor polgármester jelölt volt, akkor sem ért el jelentős eredményt. A programjára sem emlékszem. Súlytalan.

      Törlés
  5. A képviselőjelöltségért pénz jár?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az önkormányzati képviselőségért igen.

      Törlés
    2. megsúgom kelemen anna 60ezer forint).

      Törlés
    3. Már csak 60? Négy éve még 100 felett volt. A Havas riportja idején pedig még több. Durvábban romlik az árfolyama mint a forintnak.

      Törlés
  6. Nem semmi lenne, ha a Laci bekerülne a legmagasabb döntéshozói gyűlésbe. Talán tenne valamit Monorért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastál már tőle valami választási elképzelést? Eddig azt sem tudtuk, hogy létezik.

      Törlés
    2. Legalább annyit, mint Ócsáért. Mivel kb. annyi köze van hozzá. Itt lakik az élettársa révén fillérekért bérelt szolgálati lakásban, miközben pár kilóméterre található pesti lakását/lakásait jó áron kiadja. Egyátalán mit dolgozik ez az ember? Csak rajtunk élősködik?

      Törlés
  7. Kibújt a szög a zsákból.Végre színt vallott, ezt még értékelni is tudom.
    Tartózkodom úr valóban súlytalan az ócsai politikai életben.Szembe még soha sem mert menni a Horváth féle csürhével.Vagy tolta a szekerüket, vagy a kisebb fajsúlyú témákban tartózkodott.A pontos okát nem tudom, de feltételezések szerint tette ezt érdekből, vagy félelemből.Ha figyelembe vesszük az elmúlt 18-20 évet, amióta Ócsára fújta a szél, allandóan az Önkormányzattól függött .Asszony az iskolában, Önkormányzati lakás, Ócsai Természetvédelmi és Idegenforgalmi Közhasznú egyesület, és amiről még nem tudunk. Jópofa gyerek ez a Laci, de az ócsai arénában se bűze, se íze.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem ezeket a "politikusokat" mikor évekig hallani nem lehet róluk, mondhatni nem csinálnak semmit, aztán a választáskor előtörnek, mint buzgárból a talajvíz.

      Törlés
  8. Mit dolgozik ez az ember, miből él, mihez ért? Mi a végzettsége?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lesi az alkalmat
      belőled
      tartózkodik
      OKJ életművész

      Törlés