2014. február 2., vasárnap

Keserű pirula a szaporulatról - jobb érzésűeknek ( - a cigányságról és a népességről)

A cigányok a gyerekek után járó pénzből és segélyekből tartják fent magukat.  Olyan szinten, amit egy magyar nem vállal fel. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4tSFW2zBKjgd_U7lIaBgDCO3v7zbkdD9uNkz91C0zP4qkZvUf3pv7ovsdj4qRbH18ADZlKCIowfKcFCAiYr85vgNATLafYJbs3MBKOHeT-tN4gK5nAmcwOeAp8CU7TrDBm_hL3pDtBC47/s1600/cig%C3%A1nyok.jpgMeg is van ennek az eredménye:
222 országból a 202.-ek vagyunk születések számát tekintve 1,3 gyerek/család, ami azt jelenti: 3 egygyerekes családra 1 kétgyerekes család jut. Ahhoz, hogy a népesség ne fogyjon 2,3 gyerek/család kell! A fenti példa alapján ezt már le sem írom, mit jelent. 

http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/5/6/4/_/ciganyok_letszama_europaban_1564081_3945.JPGA születésen belül is érdekes a statisztika:

Ma már ott tartunk, hogy a nyolc év alatti gyerekek fele cigány. A fentiek alapján 2030-ra jutunk el oda, hogy a 8 millióra fogyatkozott összlétszám FELE már cigány nemzetiségű lesz. És 2100-ban megszületik az utolsó magyar!

Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat: 
"Vigyázzatok, mert az ország azé, aki teleszüli!" 

Azóta sem vigyázunk!

A politika segélyekkel fenntartja, "fejleszti" ezt a szavazóbázist, melyet alkalmanként egy tál lencséért fel is használ!

Három nemzedék nőtt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára!!! Hogyan adnak majd munkát a kisebbségbe szorult magyaroknak? A jövő NEM évtizedek múlva mutatja meg magát! 

ITT VAN: a borsodi aprófalvas településeken, Meszes, Rakaca, .... Itt már valóban kisebbségben élnek a magyarok!

Esténként bezárkóznak, és azt remélik, hogy marad valami a portán! 
Ha nem marad: örülnek, hogy az életüket meghagyták !!!
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése