2013. augusztus 27., kedd

Győztesek és vesztesek – egyházi gyermektábor ( - Baptista gyülekezet)

Az Ócsai Baptista Gyülekezet idén Győztesek és vesztesek címmel tartott gyermek tábort, melyen a részt vevő gyerekek bibliai példákon keresztül, érthették meg, hogy sokszor a látszólag vesztes mégis a győztes.

Isten az, aki valódi győzelmet ad, és aki az Ő vezetésére figyel még egy vesztesnek tűnő helyzetből is győztesen kerül ki. Napi alkalmainkon 75-90 gyermek vett részt Ócsáról és környékéről. Az Ócsai Lakóparkba beköltöző családok gyermekei közül, valamint az alsópakonyiak közül is sokan eljöttek a tábori foglalkozásokra.

http://b.vimeocdn.com/ps/366/923/3669236_300.jpgA sportvetélkedők és sorjátékok után megtartott biblia tanítások során aranymondásokat és énekeket is tanultak a gyermekek. Ezt követően szabadon választható fakultatív foglalkozások következtek. Kézműves foglalkozás, furulya, zongora, gitár, dob és angol nyelvoktatás közül választhattak a gyermekek. Ezek a programok is kedveltek voltak. – írja a baptista.hu.

A tábori hét záró alkalmára pénteken került sor az imaházban. Gyermekek elhívták szüleiket is erre az együttlétre, ahol bemutatták az egész héten tanultakat. Elénekelték az énekeket, elmondták az aranymondásokat. Kiállították a héten elkészített kézműves tárgyaikat, és zenei foglalkozást választók koncertet adtak. Természetesen az angolul tanulók sem maradtak ki a bemutatókból.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/999101_10151571219431451_615111588_n.jpg
Záró alkalmat követő vásáron a gyerekek értékes tárgyakat vásárolhattak a hét folyamán gyűjtött pontjaikért, miközben a szülők megterített asztaloknál beszélhették meg a látottakat.

Táborzáró alkalommal még nem lett vége a heti programoknak. Másnap, azaz szombaton, szabadtéri piknikezésre vártunk minden családot, ahol családok szórakoztató vetélkedőn mérhették össze tudásukat, összeszokottságukat. A sok mozgással járó délelőtt zárásaként közös ebéddel leptük meg a részt vevőket.

Igazi győztesek a tábor részt vevő gyermekek voltak, akik szórakoztató formában ismerhettek meg bibliai igazságokat! Jövőre újra várjuk a táborozni vágyó gyermekeket.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése