2013. augusztus 18., vasárnap

Cserkész délelőtt - program ( - péntektől vasárnapig)


https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/969281_631351796899083_1245952966_n.jpg

Pénteken a délelőtti rutin után látogatók szállták meg az ócsai pusztát. Szülők, VIP-ek, öregcserkészek, külföldiek, otthon maradt csapattagok járták be keresztül-kasul a tábort. Szerencsére az időjárás is kedvezett a vendégeknek. Tihany altáborban folyamatos volt a pezsgés, mindenki kíváncsi volt a mintakörletre. Fő attrakciójukat, a pedálos kukát, már újra kellett kötözni, mert hősies helytállás után elszakadt az emelőkötél, annyit taposták az érdeklődők.
A tábor ideje alatt először újra találkoztak a csapatok és egy vidám délutánt tölthettek el együtt, még tábortűz rakására is volt lehetőségük. A programokról a csapatvezetők gondoskodtak.

A látogatói nap után, a szombat is rengeteg meglepetést tartogatott a táborozók számára. A délelőtt során a különböző korosztályok az elmúlt napokban "megszokott" programokon vettek részt. A kora délutáni órákban harcászati járműveket nézhettek meg az érdeklődők. A tank bemutatta, milyen, amikor egyenetlen terepen beindul egy ilyen hatalmas jármű. Mentő- és tűzoltóautókat is megnézhettek a cserkészek.
Este a nagyszínpad és környéke egy hatalmas forgataggá vált. A vurstli elnevezésű programon a kószák és vándorok vehettek részt. Itt volt célba dobás, félkarú rabló, karaoke verseny. Egy szóval minden, ami az örömteli szórakozáshoz elengedhetetlen. A hangulat fokozását a The Beatles BM zenekar és DJ Ollé garantálták. A táborlakók vidáman, de fáradtan tértek nyugovóra, hiszen a holnapi lesz a záró napunk.

 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése