2014. július 28., hétfő

Egyre-másra jönnek a választási hírek - Miskolcon már javában folyik a kampány ( - tiszta politika)

Mint már hallottuk, volt, a cigányság ismét a választási kampány aktív részesévé vált.

Most éppen a gyurcsányi-féle DK húzta elő a cigánybűnözésben jól tájékozott és jártasságival bíró volt rendőrkapitányt, mint politikai aspiránst a választásokra.  

Miskolcon Pásztor Albert lesz a baloldal közös jelöltje. A jobboldal (gondolom a Fidesz) a korábbról megszokott séma szerint már plakáttal is készült. Legalábbis ezzel találkozni a régi (egykori) szocialista nagyvárosban.

 http://37.media.tumblr.com/96a8566ade49b5bad89b1bb94b8bbbc3/tumblr_n8ykutigSN1qfjhwyo1_1280.png


A volt rendőrkapitányt az MSZP, az Együtt-PM és a DK is támogatja - írja az ATV.

Az Északhírnök értesülése szerint Miskolc volt rendőrkapitánya, Pásztor Albert lesz a baloldal közös jelöltje Miskolcon. A lap értesülését az ATV-nek több forrás is megerősítette.

Pásztor Albertet 2009-ben váltották le a posztjáról miniszteri kezdeményezésre, miután egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Miskolcon elkövetett utcai rablások mindegyike cigány elkövető számlájára írható. A rendőrkapitány azt mondta, Miskolcon "legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar". Kritikusai szerint faji alapú megkülönböztetésről beszéltek, támogatói azt mondták, csak tényeket közölt. Még tüntetés is volt mellette a városban.
 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése