2014. július 11., péntek

Drága "Bolgár úr" végre lapáton - Mentális deficit Hakapeszi Mikitől ( - ATV sirató)

Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját élő adásban. Az ATV Újságíróklubjának csapata még jól is járt, 13 év után végre megy a műsor a lecsóba, de a hónap végéig tolhatják, megbíznak bennük annyira, hogy durci és ugatás nélkül tipliznek.

Drága Bolgár úr, Avar "köpök-krákogok" János, Mészáros "úgyisnekemvanigazam" Tamás és Németh "köpönyeg" Péter nézettsége egy olyan időszakban indult durva hanyatlásnak, amikor elvileg minden jó ízlésű embernek csüngenie kéne szavaikon. Alapvetően hálás feladat kellene hogy legyen a kiépülő fideszes maffiaállam kritikája, nagyon fontos, hogy a független média ellehetetlenítésének időszakában minél több helyen legyen elérhető a mocsok rendszer ekézése. De ez a pár vénember nagyon nem tudott élni a lehetőséggel.

Jómagam is része vagyok a zuhanó nézettségnek, egy darabig még érdekelt, mit mondanak, de hamar eljutottam odáig, hogy menten leakadjak a képernyőről, amikor megjelenik a négy rettegő sápadtarcú. Mert kell a fika, de nem így. Amikor fél órán keresztül mindenki mindenben egyetért, amikor semmi másról nincs szó, mint hogy hány centis az Orbán ördög patája, amikor előre kitalálható, hogy épp mely témákon kezdenek hosszas dögunalmas monológokban sápítozni, akkor az egy idő után fogyaszthatatlanná válik. Nem meglepő, ha a végére már csak az őskommerek és a gyurcsányista kisnyuggerek maradtak, miközben a naracstrollok röhögtek a markukba.
  
Olvasd tovább a dicséretet a Mentális deficiten
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése