2014. július 6., vasárnap

Buzerális szombat, vagy sabat salom Budapest - Pride az egész világ, vagy hazai ezeregy tegnapról

Alig van vége a buzifesztnek, máris jönnek elő a sikerélményszerű beszámolók, a propaganda és és a cáfolhatatlan képek, de már most látszik, hogy a jól bevált libsi forgatókönyv szerint, csak minden eddiginél durvábban zajlanak az események:  pofátlanság, hatalommánia és tenyérbemászó arrogancia a köbön, a nép reakciója meg egyenlő a nullával. Úgy látszik, az értelmes kisebbség beletörődött a megváltoztathatatlanba: nem hogy lázadni nincs értelme, de már pofázni se nagyon; (- adom közhírré Hakapeszi Miki stílusában.)

http://hirado.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2014/07/D_KOS20140705029-1024x681.jpg
A "ház" nem kér a deviáns propagandából - a "szokásos" rendőri készenlét és szolgálat  rendesen megvolt.
Mi is történik? Miután a Fidesz alkotta kormányt szocialista, liberális-zsidó egyvelegben támadják Európa szerte a hazánkban szakadt és a szocializmus korában külföldre menekült férgek alkotta pénzekből, és ezek tulajdonosi-gazdasági érdekéből, így kénytelen az országvezetés lenyelni a szivárványos varangyot és utcára engedni a deviánsok hordáját. Ez Demszky korszak hozadéka, ez az évente megrendezésre kerülő nagy Budapest Pride a sokszínűség erkölcstelen magamutogató botránykeltő parádéja. Nincs olyan év, hogy ne verné ki  a biztosítékot a konzervatívokban, a jobb érzésűekben, a család centrikusokban keresztények köreiben. Támadják is vele a vallást. a normálisan  gondolkodókat a közerkölcsöt és erőteljesen odafricskázva rombolják a közéletet. Az egyneműekben érdekeltek erkölcstelensége bizony egyes zsidó körökben amolyan  bevetendő antraksz. A keresztény értékek felszámolása az Európai Unió törekvéseinek egyike A politikai hatalom birtokosai látványosan próbálják meg háttérbe szorítani a gazdasági háttérembereket, a marakodás szokás szerint azon van, hogy ki kezelje az uniós pénzcsapot. A pénz pedig köztudottan nem a keresztény és nem a konzervatív körökben leledzik.  Vannak, akik a keresztény vallások elterjedtségének, megalapozó történelmi szerepének területét tekintenék az igazi Európának, - és ez elég jól megközelítené a mai, földrajzi határként megegyezésszerűen elfogadott határokhoz,- de a politika nem engedi ezt a megkülönböztetést, márpedig a politika határoz meg mindent. Ezt is. Ezért nem is lett egyértelműsítve Európa keresztyén szerepe. A külföldi behatások, a tőke meghatározott erejűvé vált. A kereszténység uralkodó szerepét természetesen össze kell vonni a földrajzi európaiság elfogadhatóságával. 

De ne kerülgessük a forró kását.

Izrael semmi más okból nem köthető Európához, mint azért, mert az Izraelt kulturális gyökerüknek, esetleg "őshazájuknak" tekintő emberek miriádja vált Európa és annak életének valamint lakosságának szerves részévé. Mondjuk úgy, hogy a közülük meghatározó szerepet játszó emberek "beprotezsálták" Izraelt az európai közéletbe,  mint ahogy megtették ugyanezt sok más téren is. Elsősorban ennek a francia behatás volt a része, majd aztán jött a német, az amerikai és végül az egységes felállás.

A legnagyobb zsidó lakossággal rendelkező országok:


Ország Zsidó lakosság létszáma (fő)
Izrael 5.703.700
USA 5.275.000
Franciaország 483.000
Kanada 375.000
Egyesült Királyság 292.000
Oroszország  205.000
Argentína 182.300
Németország 119.000
Ausztrália 107.500
Brazília 95.600
Ukrajna 75.000
Dél-Afrika  70.800 
Magyarország 48.600 

(Forrás: Sergio Della Pergola: World Jewish Population, 2010.)

A diaszpóra valamivel kevesebb, mint egyötödét kitevő európai zsidó közösség nemcsak létszámában csekélyebb (1.456 ezer fő) de állapota is sokkal rosszabb. Az elöregedés problémája az egész kontinenst sújtja, de a zsidókat az átlagnál jóval erősebben. A Holokauszttól megkímélt brit zsidóság létszáma jobb években még növekszik, de tartósan csökken. Viszonylag tűrhető képet mutat a francia zsidóság is, amelynek a nagyobbik részét kitevő, Észak-Afrikából bevándorolt szefárd közösséget szintén elkerülte a náci népirtás.

A többi európai zsidó közösség viszont aggasztó vagy egyenesen tragikus képet mutat. A 200 ezres orosz zsidó közösségben már 2000-ben is 613 születés jutott 8218 halálesetre (!). De a 120 ezer fős németországi zsidóság sem áll sokkal jobban. (A németországi zsidók is túlnyomórészt ex-szovjet bevándorlók.) Előbbi esetében a medián életkor (az az értek, amelynél a közösség egyik fele idősebb, másik fele fiatalabb) 57.5 év, utóbbinál 54 év. Még rosszabb a helyzet Ukrajnában és Romániában.

Pergola professzor ezt a helyzetet demográfiai szempontból „végső stádiumnak” nevezi. De azok az „előrehaladott korúnak” nevezett közösségek sincsenek megnyugtató helyzetben, amelynek fele 40-45 éven felüli. Magyarországon ez volt a helyzet 1995-ben (!) - olvasható a Szombat címen elérhető hazai zsidó "magazinban".

Európa legnagyobb zsinagógája Budapesten található. Büszkék is rá. Mégis provokálják az őslakosokat.

Tavaly világszerte csökkent az erőszakos antiszemita támadások száma, de Európában a szélsőséges pártok népszerűségének emelkedésével egyre elterjedtebb az antiszemitizmus - áll a tel-avivi egyetem, az izraeli holokauszt-emléknap előestéjén kiadott jelentésében. 

Az egyetem kutatói 2013-ban 554 antiszemita incidenst jegyeztek fel: zsidó emberek megtámadását, valamint zsinagógák, temetők, emlékművek, zsidó intézmények elleni vandál akciókat. Ez a szám tizenkilenc százalékkal alacsonyabb az előző évinél, amikor többen is megpróbálták utánozni a toulouse-i zsidó iskola elleni halálos lövöldözést.

A legtöbb, szám szerint 116 támadás a Franciaországban élő zsidókat érte. Kilencvenötöt rögzítettek Nagy-Britanniában, tizeneggyel többet, mint 2012-ben. Szintén emelkedett ez a szám Kanadában, Németországban, Ukrajnában, Oroszországban és Magyarországon, ahol tavaly tizennégy támadást regisztráltak.
Franciaországban például a lakosok egy százaléka zsidó, de ellenük történt a rasszista támadások negyven százaléka;  - olvasható 2424 hírportál oldalán.


Ezzel is igazolva, hogy hazai életvitelük, közösségi életük mondható zavartalan és demokratikus.

Mégis, mondhatni elégedetlenek és egyre csak a panaszt hallani. Pedig nem tudni, hol van még egy hely, ahol ekkora becsben vannak tartva és ahol ennyire zavartalanul élhetnek. Európa harmadik legnagyobb zsidó közössége virul hazánkban. A legtöbb zsinagógájuk hazánkban található. Mégsem tudják elfogadni kultúránkat, és tisztelni vendégszeretetünket. A saját hazájukban sem élhetnek boldogabban. Máig túláradó antiszemitizmusról üldözésről, kirekesztésről ajvékolnak, miközben egyre nagyobb teret, befolyást és hatalmaz szereznek. Nem csak nálunk, hanem világszerte.

http://rewrite.origos.hu/s/img/i/1207/20120707-melegfelvonulas-menet-elena-tsakopoulos-amerikai.jpg
Az amerikai nagykövet zászlóval, testőrsége kipúposodó oldalfegyverrel
Ennek egyik látható része (hogy a politika és pénzvilág most kimaradjon) a Budapest Pride. 

A húsz magyarországi nagykövetség közös nyilatkozatban tudatta, hogy támogatják a 19. Budapest Pride Fesztivált.

Az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Finnország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Szlovénia, Svájc és Svédország magyarországi nagykövetségei közös sajtóközleményt adtak ki.

A nyilatkozatban támogatásukról biztosítják a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösségeket és támogatják azon jogaikat, hogy békésen és törvényes keretek között fejezhessék ki magukat.

http://vs.hu/i/2014/07/IMG_2480.jpg
Izrael zászlaja már szivárványos formában jelent meg - egy egész államot vagy létformát képviselve

A külhonból támogatott buli főleg az izraelita és a neki mélytorkozó baloldali ellenérdekeltek egyik morális eszköze a társadalmi berendezkedés szétzilálására.

http://cdn.444.hu/a9de5ace0a9e038f37bd28d326996ae9.jpeg
Mert ugyebár buzizni nem illik - büntetés jár érte

Az Index, a Stop.hu az Origo és a többi libsi oldal  méretes taknyolásán amit a beszámolóként ad, akár még szórakozni is lehetne, ha nem látnánk, ahogy kereszténységünket, hazánkat, történelmi jelképeinket miként gyalázzák, országunkat alázzák. És erről tudósít a világ, rossz hírünket keltve. Persze a csak a maréknyi ellentüntetőt és a görögtüzet mutatják, nem pedig a "javát". Az marad a szélsőséges Kuruc.infonak, a Hírtévének a jobb érzésű blogereknek. 

http://vs.hu/i/2014/07/mti_budapestpride_007-800x533.jpg?s=590x393
Alföldi Róbert közismerten meleg rendező, színdirektor, és Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt alelnöke

A deviánsok közt aztán ott masíroz Izrael budapesti nagykövete, erős testőri kísérete, majd a több más megalkuvó nagykövetségi képviselő egy, egy bolyban, demonstrálva a "kiállást". Gyomorforgató kompánia.
 
http://vs.hu/i/2014/07/mti_budapestpride_005.jpg
Ebben a ruhában, ezzel a felirattal nem az egyivarúak és egyneműek  fesztiváljára való a polgármester - kirekesztették

http://kuruc.info/j/480/2012/aberraltfelvonulas_01.jpg
Fallosz az Árpádsávval bevont nagy Magyarországon
A homoszexuálisok szombati deviáns parádéján feltűnt és az interneten is látható trágárságok, magyar- és keresztényellenes gyalázkodások okkal és joggal háborították fel a tisztességes embereket szexuális orientációjuktól függetlenül - olvasható a Jobbik hivatalos közleményében.

"Egy háttérhatalom pénzelte, erőszakos, deviáns, egyébként drogfogyasztást is igenlő nemzetközi söpredék bacchanáliája ez a pride rendezvénysorozat. A lényeg nem az utcán van, bár amit ott mutatnak magukból az is elég undorító." - Írja a zsidók által támadott Kuruc.info. És azt kell mondanom, (valljuk be,) hogy igaza van.

Miközben külföldről megveregetik a kormány vállát a Pride engedélyezéséért, ők rossz ötletnek tartják a felvonulást, ami szerintük nem old meg semmit. Vagy egyszerűen nem foglalkoznak vele. Pedig kéne. Nagyon is.


Mert amíg a TEV holokamus feliratú autósokkal szemeben képes ítéletre vinni a dolgot, addig a az ország megszégyenítésével, a normálisan gondolkodók megcsúfolásával szemben nem lép fel senki.

"Meg kell vizsgálni a dolgokat. Azt, hogy miért érezhetik úgy a magyar emberek, hogy nekik elegük van a holokausztiparból. Én azt gondolom, hogy itt inkább a zsidó vezetők felelősségét kell megvizsgálni, hogy miért..."
   
„A magyar embereket joggal zavarja a holokausztipar" - olvasható Hetek című lapban.  Szerintem mindez a "buziság" ennek az importál "iparnak" a ránk erőltetett része.
http://kuruc.info/galeriaN/2012/aberraltfelvonulas_02.jpg
Illusztrisan seggbevágó üzenet a Jobbiknak - a választott Országgyűlés egyik frakciójának

Valószínűleg az új kormány tagjai nem olvasták a transzparenseket, nem nézték a képeket és hátat fordítottak az eseménynek, amit kiengedte a közterületre és mindenki más előtt világosan látható volt, hogy provokáció. 

http://kuruc.info/galeriaN/2012/aberraltfelvonulas_05.jpg
A meztelen "köcsög" önkifejezése és a grimaszoló rendőr kényszere jól ábrázolja a fesztiválhangulatot

Magyarországon úgy látszik a deviánsok nagyobb tiszteletet és toleranciát élveznek, min a létszaporulatot biztosító családcentrikusak, azaz a normális többség. Na ez az parádé, ami nem kéne. 

http://vs.hu/i/2014/07/KZS_140705_003.jpg
A magamutogató meztelenkedőt elvezetik ...

http://kuruc.info/galeriaN/2012/buzifeszt20140705_07.jpg
... a kereszténységet megcsúfoló, országgyalázót hagyják provokálni.

http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload/1407/Budap201475165118/img/n08.jpg
Trágárkodás, és abszurditás - ez Európa irányvonala, ezt támogatják az államok
 
Én erre azt mondom, ennyi és nem több. Elég volt. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése