2021. január 7., csütörtök

Véres beiktatás az USA-ban - gyilkosságig fajult a csalfán szerzett hatalomváltás ( - Gyurcsány, Hadházy átérző)

 Véres beiktatás az USA-ban - gyilkosságig fajult a csalással szerzett hatalomváltás.

 Eper és vér 
(The Strawberry Statement)
1970. ‧ Filmdráma/Szatíra 
 
„Hogy ... igennel vagy nemmel szavaznak-e valamiről, csak annyit számít nekem, mintha azt közölnék, hogy szeretik-e az epret.”

 Még a volt kommunisták üdvöskéje, Gyurcsány Ferenc szerint is Biden beiktatás kapcsán: drámai órák tanúja a világ. Mindezt az ATV (mi más) híradásában tette közzé. A hazug Gyurcsány szerint "a nacionalista, narcisztikus populizmust Trump világtényezővé tette.

A túlmozgásos Hadházy Ákos (szintén az ATV tolmácsolásában) szerint ez kicsit más értelmezést kap. Szerinte: "ha az országunk közeljövőjét próbáljuk megismerni, leginkább az orosz és török történéseket kell figyelnünk" - utalva a nagy ellenség, Orbán Viktor politikájára.

„Érdemes lesz észben tartani, hogy mivel, kivel állunk szemben: akinek semmi sem drága a hatalomért, és aki felépített egy olyan, párhuzamos valóságot, amelyben ő soha nem veszíthet” – zárja bejegyzését Hadházy.

Azonban ha a hazai történelmi viszonyokat tekintve, tüntetőkre  éles lőszerrel nálunk csak a kommunisták voltak képesek lőni. Ennek szörnyű hagyományát Gyurcsány elevenített fel, amikor 2006-ban kardlapozással, gumilövedékekkel és nem engedélyezett fűst- és gázgránátokkal támadta a demonstráló tömeget. 

Mindez most az USA-ban az elcsalt választásokat követően a baloldali elnök beiktatása során köszön vissza. Mert ugyebár csak a liberális baloldal olyan elvetemült demokratikus, hogy mindezt megengedheti magának.

Ahogy Hadházy is próbált bemászni az MTV székházának egyik elzárt folyosójára, úgy igyekezett Ashli Babbit az amerikai légierő veteránja is a Capitolium egy zárt folyosójára bejutni.  Azonban ahogy Hadházy Ákost az egyszerű lófaszos képviselőt nem, úgy Ashli Babbit egy célzott lövéssel azonnal leterítették.


 A gyilkos lövedék egyes beszámolók szerint Babbit nyakát, mások szerint a mellkasát érte. Az életét már nem tudták megmenteni. Babbit korábban 14 éven át szolgált az amerikai légierőnél, ott ismerte meg korábbi férjét is. Trump elszánt híve volt, az ország másik végéből utazott a szerdai tüntetésekre, hogy támogassa a még hivatalban lévő elnököt.
 
Ashi gyermekmolesztálónak titulálta Joe Bident egy posztjában. Most a rendszer ezzel viszonozta a szólásszabadságát gyakorló igazságát.  (Szerencsétlen ha tudta volna, hány miniszterelnököt geciző, köztársasági elnököt bajszos szarozó él és virul golyó nélkül büntetlenül nálunk.)

Ashi a bátor veterán volt az első áldozata a mondhatni csaló Biden közösség beiktatási ceremóniájának. 

Ashi véráldozatát követően többeket is lelőttek. Jelen értesülések szerint máris 4 halálos áldozatról szólnak a hírek, de még nem tudjuk mennyien vannak kórházban lőtt sebekkel és hogy ezek közül ki miként fog távozni az ellátottak, vagy az élők sorából. 

A mostani tüntetőkkel szemben a Nemzeti Gárdát is kivezényelték, nem úgy, mint korábban a néger BLM megmozdulások és területfoglaló gyilkosságok esetén. A tüntetők kezdetben a Capitolium lépcsőjén gyülekeztek, később azonban áttörték a rendőrök sorfalát és bejutottak az épületbe, amelyben a képviselők épp üléseztek.

A tüntetők bejutottak a szenátusi ülésterembe is, ahol egy férfi azt kiabálta a pódiumról: „Ezt a választást Trump nyerte!"

Ezután a képviselőház elnöke felszólította a Nemzeti Gárdát, hogy tisztítsák meg a Capitoliumot

Nancy Pelosi azután tette közzé felhívását, hogy az épületbe bejutottak a Trump párti tüntetők, akikre az őrség fegyvert fogott.

 

Itt és adott esetben más politikai szellemiség járja át az elméket. Amit nem volt szabad megtennie Trumpnak, azt Biden és csapat többszörösen áthágva, az emberi normalitást túllépve, gyilkos erőszakkal veti rá magát arra a támogató tömegre, amit a maga politikai érdekérvényesülése szempontjából veszélyesnek ítél. 

A rasszista fekete életek is számítanak mozgalom rendőrgyilkos barikádharcosainak megfékezésére nem lehetett a Nemzeti Gárdát mozgósítani, mert a "demokraták" érdekeit a zavargások szolgálták.  A mostani többségében mondhatni fehér és Trump mellett demonstráló pár ezres tüntetővel szemközt azonban be szabadott vetni éles lőszer használatával felruházva a gárdát.


Olyan ez is, mint Gyurcsány demokráciája.   

Mert amikor fehéroroszországi választásokat követően a liberális elitnek nem tetsző elnök kerül hatalomra, akkor ők határokon át megüzenik, nehogy fegyvert merjenek használni a "békés" (felheccelt és romboló) tüntetőkkel szemközt. Most azonban nem okoz gondot a magát demokratának nevező Biden-féle liberális oldalnak a tüntetők véres leszámolása. Ők bezzeg éles lőszer használatával közvetlen közelről is lelőhetik a nemtetszését nyilvánítónak.

És van pofájuk azt nyilatkozni 4 ember halált követően, ahogy a Blikk beszámol róla, "egészségügyi okból" elhalálozniuk.  

Gyurcsány nagyon átérzi mindezt. Számára van annyira kedvező és önigazoló ez a helyzet, hogy megerősítve érezze magát a maga törvénytelen elnyomásgyakorlásában, abban a sajátos diktatúrában, amit bűnöző kommunistából lett elfajzott liberálisként maga is megvalósított egykoron.

A mostani amerikai helyzet egyfajta bizonyítás arra nézve, hogy a kapitalista érdekszövetség miként képes kifordítani és megcsúfolva átértelmezni a demokráciát, vagy éppen másra (értsük politikai ellenlábasukra) ráhúzni a diktátor jelzőt, vagy rákiáltani a megbélyegző autoriter vezetői titulust.

Lássuk be, ma Európa és hazánk is ennek az Amerikában bemutatott folyamatoknak a részese. 

Nálunk Gyurcsány már 2006-ban meglőtte azt, amit Biden emberei most voltak képesek élesben megtenni.  


 Hazánkban a Nap-keltés Gyárfás Tamás csapata által megkezdett és megölt Fenyő János kiiktatásával megkezdődött az a gyilkos médiaharc, aminek során egyre aktívabb sajtómunkások és máshonnan fizetett politikai újságírók, szerkesztők és munkaközösségek lépnek munkába akár úgy is mint a Facebook, hogy kontrollálják és elnyomják a jobb-érzésű választókat.

Így zajlik ez már a világban. Amerikától  Németországon, vagy éppen a franciákon át egészen hazánkig.  Itt sem akarnak mást, csak azt amit Amerikában.

Akár csalással, akár véráldozattal terhelt gyilkos mód, a politikai vezetéssel járó hatalmat.  Ezért folyik a küzdelem, ezért a harc Gyurcsánytól a magukat és leveiket feladó össz.ellenzéki összefogás által egészen a szélsősége Hadházy-Szél párosításig bezárólag. Itt már nincs más szemlélettel bíró Jobbik, vagy mindentől független, felszabadult Momentum, csak egy és azonos érdekközösség,  amit benyelt a szélsőséges arrogáns politikai érdek. A globális tömegmozgás, mely a tőkések liberalizmusának zászlaja alatt teszi elnyomottá a nemzeti érdekeket és az ebben hívő embereket.  

A nyugat gyilkosai már itt vannak. Sőt már az első lövésen is túl vannak. 

Tüntetők a Capitoliumnál / Fotó: MTI/AP/John Minchillo

Washingtonban a demokráciát már felfüggesztették. Délután 6 órától reggel 6 óráig kijárási tilalmat vezettek be. A Facebook letiltotta a még hivatalban levő elnököt, Trumpot. 

Az NBC híradása szerint a fővárosban 15 napra szükségállapotot rendeltek el. Mindez Joe Biden megválasztott amerikai elnök január 20.-a beiktatását követő két napig lesz egyenlőre érvényben. Az éles lőszer használat azonban nem ezzel egyidejűleg nem tiltották be. 

*

3 megjegyzés:

  1. A probléma ott kezdődik hogy a saját pártjában is rengeteg a szarházi . Ő ezt nagyon jól tudta . Ezt akarta közölni most . Nyugi van , Ő már nyert . Nem lesz semmiféle polgár háború. Gondolj bele , volt max 50 Antifa bérenc kik csinálták a mű balhét . Itt már esélye nincs a tetveknek. Sokat beszéltem már arról nincs jobb oldal és nincs baloldal . EMBER VAN ki egységben gondolkodik . EZT MUTATTA MOST MEG ! A SZARJANKÓK mindenütt ott vannak ahol csoportosulás van . A NÉP , A világ meglátta a tanításait ( valóság képet ) EZÉRT NYERT ÖSSZE SZEDI A SZEMETET és az élet megy tovább . https://www.facebook.com/.../a.109591.../223205432741910/...

    VálaszTörlés