2021. január 22., péntek

A libsi Euronews valós hír és információ helyett hitelt ad és együtt hazudik a kormány lejáratása érdekében

 

Az Euronews magyarul (Magyar Attila) nem először bizonyította be, hogy a liberális oldal egyik megtévesztően hazug propaganda sajtóterméke.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/1276738_523924697690698_1606009726_o.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=RnZg9eA7hfwAX_KSJLc&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=4f43bc6d945d89481a51fe8636bb722f&oe=6030E43C
Az Euronews magyarul csapatának egyes tagjai a lyoni képzésről hazaindulóban Magyar Attila társaságában

Megbuktak már ezzel a hazug hírkeltéssel a köztársasági elnökkel szembeni hangulatkeltéssel próbált tüntetés szervezésekor, amire magunk hívtuk fel a közvélemény figyelmét.

 A leleplezést követően akkor levették és eltüntették a hazug írásukat, de a lenyomatuk felejthetetlenül megmaradt. 

Most a járvány kellős közepén, amikor az Eu elcseszett járványpolitikája és a nekik  köszönhető védőoltás hiánya gátolja a kilábaló védekezést, akkor sem arról a felháborító valóságról számolnak be, ami a tagállamokat foglalkoztatja, hanem egy új-hülye szocialista fantazmagóriájának ad hangot és biztosít hálóhelyet. 

 Az Euronews számára az már kevésbé fontos hír, hogy Sebastin Kurz is a vakcina hiányért reklamál, (így az osztrák kancellár az Európai Gyógyszerügynökséget sürgeti,) vagy hogy az olaszok a Pfizer kezdeményezik már perelni

https://www.napi.hu/fototar/fototar/202003/orig/image1584559075.jpg/780/
Dűhösek az olaszok és a németek  - az olasz kormány jogi lépéseket is tehet a Pfizerrel szemben ...

A számos Eu-s probléma helyett azonban Ujhelyi hazug betámadást adja elő a Magyar Attilához köthető Euronews magyarul oldala.  

Nekik az sem számít, hogy Merkel az orosz, Kurz bármilyen vakcinának örülne már.  

Az Euronews Ujhelyivel együtt ezt is figyelmen kívül hagyja. Csak a baloldali hazugságot fújja.

 

  Cikkükben ők vádolják propagandával a kormányt, miközben maguk kreáltak egy lejáratást szolgáló hamis képet festő propagandaírást Ujhelyi nyomán. 

Ezzel az Euronews is egyfajta politikai játszmát folytat és az ellenzéki hangulatkeltést tolmácsolja, és terjeszti úgy, hogy annak valós alapjait nem is keresi.  Nem véletlen, hogy az ilyen lejárató és hangulatkeltő írások, híresztelések nyomán hazánkban elbizonytalanodnak az emberek és úgy érzik, hogy elutasítják, vagy inkább kivárnak a védőoltással. (Írta: Pálfi Rita  & Magyar Ádám)

Ujhelyi pedig erre apellál az Euronews segítségével.

https://hirtv.hu/data/cikkek/2481/24815/cikk-2481559/ujhelyi_fit_1200x10000.jpg
Ujhelyi az Eu zászlaja alatt és az Euronews sajtótámogatásával terjeszti hazugságait - politikai vádaskodás zajlik a liberális baloldalon ( - rémhírkeltés)

Ujhelyi valójában egy rosszindulatú szarkeverő hülye-gyerek, aki csak a maga koszos pelenkájából kavarja a kakit. 

Az Eu-s és más ország sem teheti meg, hogy ne fogadja el azokat az oltóanyagokat, amit más országok rendszerbe állítanak. 

Ezt az Euronews munkatársainak is tudniuk kell, de azért hagyják és szórják az Ujhelyi-féle kamu-propagandát. A lényeg ebben az, hogy lejárassák a másik vakcinát és a saját érdekeiknek, politikai céljainak megfelelőt szorgalmazzák. Közismert, hogy világszerte alkalmazzák az orosz és a kínai oltásokat, nem kevés sikerrel. Szerbiától Brazílián át számos helyen Európában és Amerika északi és déli féltekén át.

Sőt az arab országok sorában az Emirátusok is ezzel oltakoznak

Ők a mai napig repülik az európai útvonalakat és kizárt, hogy ezért ne engednék be a kontinensre őket, vagy bármelyik más embert, pusztán azért, mert a nem az európai tőke-érdekelt vakcinával van beoltva. 

Ujhelyi kitalációja már csak ezért sem valós. Ez nem más, mint egy képtelen dolog, ami csak a hírhajhász bohózatot igazolja. Az MSZP Eu-s képviselője márpedig egy ilyen hamisan hülye bohóc. 

https://szamokadatok.hu/images/2020/6/1232_big.jpg
Ujhelyi hazug propagandája része volt a Korózs Lajos féle ál-mentős lejárató videókampányának

Itt éppenséggel Ujhelyi célja az, hogy Orbán kormánya ne tudja megfelelően kezelni a járvány, hogy ezzel a negatív hatással a maguk javára fordítsák a politikai felállást, vagyis a választók csalódást érezzenek a kormány iránt.

A libsi Euronews magyarul valós híradás és informálódás helyett hitelt ad és együtt hazudik a kormány lejáratása érdekében.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése