2021. január 17., vasárnap

Ahogy a polgárőr láttatja - "Bízzon a Fideszben" ( - garanciális csere helyett közpénzes támogatás)

Vannak a dolgok, amit helyi szinten nem mer kimondani az ember, de azokkal a politikai közszereplőkkel szemben, akik amúgy nem tudnak mit kezdeni az ilyen és hasonló képi ábrázolásokkal, ott inkább mer bátorkodni a olyan aki mindezt viszonzatlanul megteheti.

A mi egyik polgárőrünk már csak ilyen.

Ahogy a fineszribancozás és a garanciális csere is az ő oldaláról származik.   

Boros polgárőr, a "Bízzon a Fideszben" címzett képet ugyanúgy tette közzé és mutatja be az internetes oldalán, ahogy a "garanciális csere"  felirattal ellátott képi ábrázolást és a más párját csúfolva ábrázoló negatív kontextusba helyezett ábrázolást is közzétette.

Gondolom, viccesnek tartja

Most ebből merítve a blog sem tesz mást, mint megpróbálja a polgárőr közleményét honosítva értelmezni.  Adott ugyebár a ribancozó Boros ábrázolta Fidesz az általa bemutatottak szerint, a szintén általa kitett "garanciális csere" a korábbi bemutatójából és maga a helyi pártos testület, az a Fidesz, amely évek óta támogatja ezt. 

Már csak az a kérdés, hogy a fideszes többségi városvezetés miért finanszírozza a költségvetésünk terhére (közpénzekből) azt a helyi polgárőrséget, amelyik nem képes elhatárolódni attól a tagjától, mely közel a fél várost sértegeti párhovatartozás, és a párja kapcsán.   

Nem is érti az normális halandó, hogy ilyen sérelmes esetben miért nem tarja vissza az önkormányzat a helyi polgárőrség pénzügyi támogatását addig, amíg ezek az ismert polgárőr (Ócsa Városi Polgárőrség alelnöke) a közösségi oldalán egyre-másra felbukkanó bántó, gúnyosan támadó és sértő közzétételeket, megosztásokat rendre közzéteszi. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése