2021. január 10., vasárnap

Eddig a vakcinával riogattak, most meg azzal, hogy nem kap az aki nem regisztrál - balféknek a halál sem drága

 Eddig az oltásellenességet és a vakcinákba vetett kétségeiket szórták a balfékek, egészen chip-beültetések robotizálásig menően.

Aztán jöttek a posztkommunista felhangok az orosz oltással szemben, meg hogy oltassa be magát ez, meg az, és dögöljön meg.

 Aztán kiderült, hogy a németek is együttműködést kötnek az oroszokkal a vakcinagyártás terén. 

Erre most azzal álltak elő, hogy félő, aki nem regisztrál, az nem részesül oltásban.


 Most akkor mi van? Döntse már el a valaki, hogy mi az amit szeretne elérni. Akár a kormánytól is.  Mert ennek az össze-vissza beszédnek nincs értelme.

De ezeket lefölözve még előadta magát Krekó Péter politikai kifordítása és átértelmezése a balliberális Politico hasábjain, ami rendesen felkorbácsolta a kedélyeket. A liberális baloldal az ATV-vel az élen mosdatásba kezdett, míg a jobboldal felháborító politikai uszításnak véli az egészet.  

 https://i.ytimg.com/vi/owmfUPdhfg4/maxresdefault.jpg

Az elvtársi Klubrádió már arról papolt, hogy "szándékos lejáratás zajlik ellene", holott ő vázolt fel egy olyan kormányellenes stratégiát, mely az oltás elutasítását, sikertelenségét és a kormányzat politikai sikerét, illetve sikertelenségét hozta össze, egy esetleges bukás vizionálásával. 

Krekó márpedig ezt tette, csak most letagadja. Nem ismeretlen ez tőle. 

Krekó már nem első esetbe kerül szembe a közvélekedéssel. 2019-ben is sértődött félként fordult a bírósághoz, mert a kommentelőktől különböző negatív üzeneteket kellett elviselni.

Most sincs ez másként amikor Krekó ismételte önmaga politikai hovatartozásából fakadó gonosz elképzelést.

Ezért aláírásgyűjtés indult a baloldal halálkampánya ellen

 
címszóval, amit máris több mint 20 ezren írtak alá tiltakozásul Krekó gyalázatos művével szemben. 
 
Ugyanakkor Krekó perrel fenyegetődzik, miközben a Politico megváltoztatta az eredeti cikkét, vagyis annak szövegét.  
 
Ismert a jelenség amikor Hadházy az önkormányzati és a "maszek" hullaházakat járja és amikor már az egész baloldal a halottakat számlálva indít kampány a minden élet számít alapon a nemzetközi statisztikákat is meghamisítva, vagy éppen a Korózs Lajos által hamis adatokkal megjelenítve. 

Korózs Lajos a Gyurcsányhoz csatlakozott MSZP  országgyűlési képviselője, az egészségügyért felelős bizottság elnökeként csalt és tett megint hamis híresztelést, gyengítve és lejáratni próbálva ezzel a kormány törekvéseit a járványkezelésben.
 
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p180x540/125144703_1090854547998635_6287761767527499891_n.png?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=8Ux-1eEiU-0AX9C48Mn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=30&oh=e58c014a3f7f5adcc16c3a61e27f3072&oe=6020511B
 
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3JtlLqUBlCeaU1ka-ScEwms-cZx6u_k0t-Q&usqp=CAUMa a liberális baloldal, mást sem tesz, mint a halottakkal számol és velük vetekszik, akkor, amikor Európában és a világszerte szedi áldozatait a Covid.  

Ekkor ők nem hogy segítenék, biztatnák a magyarokat a sikeres védekezés terén, hanem inkább riogatják őket és bizalmatlanságot keltve a halállal fenyegetik őket pusztán azért, hogy ezzel politika előnyre tegyenek szert a jövő évi választások előtt.

Közben az Index szinte naponta számol be a németországi halálozási csúcsról, ami december 30.-án már meghaladta a napi ezret, ami ugyebár a hazai statisztikai adatokhoz képest közel tízszer nagyobb számot mutat. 

Az utóbbi 24 órában 1129 halálesetet jelentettek az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegséggel (Covid–19) összefüggésben. Így már 32 107 áldozatot szedett a járvány Németországban. 
 
Német lakosság össznépességéhez viszonyítva a hazai elhalálozási statisztika semmivel nem mutat rosszabb eredményeket.  

Itt mégis minden egyes beteget Orbán Viktor nyakába akarnak varrni, amikor ez sehol a világon nem jön elő és merül fel a kormányfő, vagy az állami vezetők terén.  

Még Svédországban sem, ahol ugyebár többen és többször is bejelentették, hogy csődöt vallott a járványkezelés.
 
Azt gondolom, hibáztunk. Sokan meghaltak, és ez rettenetes” – fogalmazott televíziós interjújában a skandináv ország uralkodója.
 
Egyik olyan országból sem hallani ilyen mérvű gyűlölködően arrogáns és a halálra kihegyezett politikai harcról, mint itt nálunk az ellenzéki oldalról.  Hiába álltak egymáson nyugaton az elhunytak, vagy vitték tömegével katonai járművekkel és temették tömegsírba ott az embereket, vagy álltak sorban a kórházba nem jutó betegek az utcán, az autójukban, ha már a kórházi folyosóig sem jutottak, de sehol nem volt olyan,  hogy ebből egyszemélyi politikai felelősséget, illetve választási előnyt, politikusi hasznot próbáljanak kicsiholni. 

Ez csak a magyar baloldalra, a liberálisok és a mindenhonnan kiebrudalt Hadházyra jellemző. 
 
A Covid19-járványhoz kapcsolódó dezinformációs tevékenységek növekedésére reagálva az uniós intézmények aktív lépéseket tettek annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a dezinformáció veszélyeire és előmozdítsák a hiteles források használatát.
 
https://www.consilium.europa.eu/media/43857/support-neighbouring-countries_covid-19_square0605.jpg
Tudni kell, hogy az EU 3 milliárd euró maximális összegű makroszintű pénzügyi támogatásban részesíti tíz bővítési, illetve szomszédságpolitikai partnerét a Covid19-világjárvány okozta gazdasági károk enyhítése céljából.  
  • Albánia: 180 millió euró
  • Bosznia-Hercegovina: 250 millió euró
  • Grúzia: 150 millió euró
  • Jordánia: 200 millió euró
  • Koszovó*: 100 millió euró
  • Moldovai Köztársaság: 100 millió euró
  • Montenegró: 60 millió euró
  • Észak-macedón Köztársaság: 160 millió euró
  • Tunézia: 600 millió euró
  • Ukrajna: 1,2 milliárd euró
Ezek között mi nem szereplünk, és nem is vagyonuk olyan gazdagok mint a svédek, vagy a németek. A gazdaságunk sem veszi fel a versenyt velük szemben. Mégis képes az ország közel azon a szinten teljesíteni, ahogy ők.  Ez nem csak a halálozási, rátából, hanem más egészségügyi- ellátási paraméterekből is leszűrhető.  
 
Valójában nem megállapítható, hogy hol és miért nagyobb az elhalálozás vagy jobb a helyzet másutt. 
 
Jelen WHO adatok szerint 1 millióra főre vetített halálozási rátát tekintve rosszabb képet mutatunk mint a svédek, de jobbat, mint a Nagy Britannia - Crude Cumulative Deaths: 1 197,5 (per 1 000 000 population) -, jobbat, mint Spanyolország (1 106,0), Olaszország (1 294,7), Bulgária (1 156,7), Szlovénia (1 514,0), Bosznia-Hercegovina (1 304,2),  vagy mint a csehek (1 226,9).  Hazánk közel a franciák és a horvátok halálozási arányát mutatja.  
 
Arra azonban nincs magyarázat, hogy az egyes országokban mitől rosszabb, vagy jobb az elhalálozási arány. Erre sem a védekezési mechanizmus, sem a korlátozások, nem utalnak vissza.  

 
Akár hogy is, de Magyarországnak nincs oka szégyenkezni, vagy mea culpazni. 
 
Nem véletlen tehát Krekó Péternek a Politico-ban közzétette munkája, hiszen erre a halálos kimenetelű politikai játszmára hajtott rá Hadházy és az egész baloldali liberális ellenzék.  
 
Ezért hagyjuk is a politikai ringet a magyarországi ellenfeleknek, a lényeg ugyanis máshol van: Krekó szavainak a lényegében, értelmezzük bárhogy is az elhangzottakat – ez pedig a beoltás politikai célokra való felhasználása.

A rossz szájíz ellen jó lehet, hogy egyre több jel utal arra, miszerint  a járvány második hulláma alábbhagy Magyarországon.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése