2021. január 14., csütörtök

Hamis halálozási adatokkal operál a Jobbik orvosa és a polgárőrség tagja - virussal és életekkel játszanak

 Mióta a Jobbik összeállt a Gyurcsány-Dobrev koalícióval, egyből fontossá és példaképpé vált a polgárőrség megyei elnökségének tagjának, annak a gyűlölködéstől elaljasult politikai érdekeltségű embernek, aki napjában többször is képes a hamis hírek és információk osztására.

Ha valaki kontroll nélkül osztja az álságos hazugságot, az vagy nagyon hülye, vagy ha tudatosan teszi ezt, akkor rettenetesen rosszindulatú, hazugan aljas és alantas.  Már pedig ezekkel a jobbikosokkal és a polgárőrvezetőkkel a szintén hasonló beállítottságú Gyurcsány nyomán nem sok jóra számíthatunk.

Mint ahogy erről a jelenségről, az intenzív propagandáról, az  Alinsky módszer ismertetése során írtunk, úgy az egyes hülyék és a rosszindulatú gyűlölködök hadba-menetelét is vázoltuk. 

És, hogy ne hazudtolják meg magukat, ismét bebizonyították, mennyire gonosz, valótlan és embertelen mindaz, amit orvosként, polgárőrként a közösségi megosztásaikkal kifejtenek. 

Boros elnökségi tagja a polgárőrség megyei szervezetének, de annyi felelősségtudat és igazságérzet nincs benne, hogy z embertelenül gonosz hazugságokat polgárőrként legalább ne terjessze. 

A minapi közzététele szerint (Orbán Viktor képével) arra utal, hogy Temetőt csinálnak az országból. Teszi mindezt a valóság,a tények  nélkülözése  mellett hamis adatok szórásával, a pandémia idején.  

A Boros polgárőr által bemutatott képi adatok szerint hazánkban a kelet-európai országokhoz viszonyítottan is kiemelkedően magas a halálozási arány.  Ezt százalékosan berajzolva és hazánkat kiemelve vetik össze és mutatják be mint valami elrettentő példát.

 A baj az egész valóságtartalmával van. A képen látható százalékokos arányok nem az igaza mutatják, mert az a nemzetközi és a WHO adatai szerint is mást mutatnak.  

Lengyelországban a vírusban érintett halálozások meghaladják a 32 ezret. A közel 38 milliós lakosság arányához mérten az messze nem 4 %.  Ehhez számolni sem kell tudni, elég ha az aránypárokat tekinti a hülye.  

Csehország esetében a 10,7 millió lakoshoz mérten a WHO adatai szerinti 13 ezer 850 főt meghaladó az elhalálozás, ami szerintem 13 % százalékot ad, az ábrázolt 2,7% helyett.

Szlovákia közel 5,5 milliós lakossága mellett a "coronás" elhunytak  száma meghaladja a 3 ezret. Hát ez sem 1 %-os arány.

Románia vonatkozásában 19,5 millió lakos, majd 17 ezer halott. Ez sem a képi 4 %-t adja.

Bulgária estében: 7 milliós népesség, 8,3 ezer elhalálozott, ami ugyebár magasabb, mint a kimutatott 4,7 %.

Ausztria esetében ez a 8,8 millió lakos arányához mérten a 6800 feletti haláleseti számadat sem 3 %-s arányt ad. 

És így tovább, nézve és ellenőrizve a feltett bemutatást, rájöhetünk, hogy az egész egy hazug és a valóságtól mentes propaganda, ami inkább mondható hírhamisításnak, vagy álhírnek, mintsem valóságosnak. Mindebből az következik, hogy az aki ezeket osztja, az maga is beáll a Fake News csapatába. Abba az ostobákat hergelő és a kormány ellen munkálkodók politikai táborába, akiknek az emberéletekkel való visszaélés sem drága ahhoz, hogy ne használnák fel mindezt aljas célzattal.

A grafikon közzétételi időpontjában a Covid -19 által érintett halálozás a lakosság arányában minden más példaként hozott országban magasabb volt, mint a táblázatban feltüntetett százalékos adat.

 Ugyanezt hamisságot, nevezzük nevén hazugságot ismételte meg a koalíciós Jobbik orvosának példálózásával a szövetség polgárőre, amikor ismét közhírré tett egy újabb hamis mögöttes adatokon alapuló ábrázolást.

A mostani Jobbik nagyon nyomja a propagandát a DK-s szövetségeseivel együtt, annak ellenére, hogy korábban éppen ők voltak azok, akik elutasították egymást a kommunista és a náci mivoltukra hivatkozván.  A Jobbik a minap vontra vissza az egyik hazug ilyesfajta plakátját, amin egy őrjöngő szocialista öregasszonyt mutatott be jobboldali Orbán hívőként.  Azzal lebuktak és visszavették. Helyette most itt az újabb rágalomkampánybeli hazug tacepao

Ezen 1 millió lakosra vetítve vettek sorba (kiszakítva) 3 országot, hogy negatív érzést és a velejáró hatást keltsék.

Ugyanakkor példálózásukkal figyelmen kívül hagyták most a többieket, vagyis a korábban felhozottakat, kikkel összemérték az elhunytak arányát.

 Ausztria 385 ezer covidos esetből mai adat szerint 6826 fő hunyt el, 1 millió lakosra vetítve pedig ez elhalálozás 762,2 főt mutat.

Svédország vonatkozásában 512 ezer 200 esetből, 9834 haláleset, az 1 millióra vetített adat pedig 979.8 személyt hoz. 

Magyarország esetében mindez 347 636 megbetegedés, 11066 elhunyt, és 1 millió főre bontva ez 1142,6 ad. 

Mindez attól függ, mikor és a járvány melyik hullámában nézzük. Természetes, hogy ennek a vírusnak az átvonulása nem egységes és nem azonos a hetek, a hónapok és az évszakok változásában.

A mostani csalárd kimutatás lényege, hogy a legrosszabbat hozzák ki és mutassák be, mert ezzel kívánják a hangulatot kelteni, és a maguk politikai haszonlesését elérni.

 https://s01.static.libri.hu/cover/2d/a/6386846_4.jpg

Mindez egyértelműen igazodik a Political Capital vezetője, Krekó Péter azon Politiconak tett nyilatkozatához, amiben leszögezi: "A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket." Teljesen egyértelmű.

A helyi polgárőr egyesület alelnöke, a megyei szövetség tagja nem véletlenül nyomja a halálos propagandát.  A tagság meg fél és nem emel szót, mert nem mernek szólna a gyűlölködő őrült ámokfutásával szemközt.  

A szövetség meg úgyszintén lapít, mert az OPSZ is egyre inkább politikai szerepet kíván megtestesíteni. Ezért hagyják a polgárőri mundér mögötti politikai szerepvállalásokat.  

Így Boros is csak a hamissággal riogat és teszi közzé a politikai célzatú kormányellenes bejegyzések sorát.  A polgárőr (a polgárőr szövetség néma asszisztálásával) valójában a kormányt és a kormánypártot ekézi. Pedig ez nem lehetne célja és feladata a polgárőrségnek. 

Ezért nem jönnek elő most azzal, amit korábban is már bemutattunk. Például: Nagy Britanniában 1 millió lakosra 1 255,2 halálesetet mutatnak ki.  Spanyolországban 1131,4; Csehországban 1296,3; Olaszországban 1326,6; Szlovéniában 1540,4; de Belgiumban 1754,9 a haláleset.  

Tehát elmondhatjuk, hogy hazánkban se nem rosszabb, se nem jobb a helyzet, mint Európában mint ahogy az általánosságban jellemezhető. 

A rossz példák kiragadása, az adatok megváltoztatása, és meghamisítása, a valótlanság ábrázolása nem más, mint maga a gyűlöletkampány része.  Ezt nyomják napjában és folyamatában.

Mindez nem más, mint egy rosszindulatú aljas megközelítésre alapozott propaganda, ami passzol az Alinsky módszertanhoz. Ahhoz a gyurcsányi baloldali taktikához, amit közéleti szintre emeltek. Krekó Péter és társai egészen a polgárőség bizonyos tagjáig, mind ezt igazolják és szolgálják.

 Teszik ezt azért, mert olyan politikai hadjáratot folytatnak, ahol a pandémia során mindig csak a negatívum, és a több elhalálozás számít. Soha nem a jó példákkal, az előremutató alternatívákkal, jönnek, hanem az ellenségeskedéssel, a hamis hírszerzéssel. 

Vagyis pontosan és rátapinthatóan az elhunytakra játszanak, arra a halottakra számítanak és utalnak akiket elvisz a járvány, hogy itt magasabb legyen ez az arány, mert ha többen halnak meg, akkor ebbe Orbán, a Fidesz bukjon bele. 

 És ez a lényeg, amit a liberális oldal  ezzel az álságos híreszteléssel el akar érni. 

Ezért csalnak, hazudnak és híresztelnek.

Az sem zavarja a feleket, hogy ez felér a rémhírkeltéssel és terjesztéssel. A polgárőrség vezetősége pedig nem reagál, és hagyja az elméjét vesztőn elszabadult elnökségi tagjának álságos rémhírterjesztését.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése