2021. január 9., szombat

A vallástalan hit és Isten-tagadó komcsi baloldal imára kéri a hívő embereket a csaló Sas elvtárs jobbulásáért


 Mint ismert, nincs ATV baloldali gyűlölködés és Sas-kabaré nélkül.  

Most mégis ezek az ateisták kérik a jobboldali embereket, a hívőket és az eddig álkereszténynek titulált jobboldaliakat, hogy imádkozzanak a kedvenc párttitkáruk, a korábban adócsalásért elítélt, most pedig korrónavírusos megbetegedésben szenvedő Sas József életéért. 

Sas Józsefet, a Mikroszkóp Színpad igazgatóját a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon egy év felfüggesztett szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzmellékbüntetésre ítélte adócsalásért - jelentette a Független Hírügynökség.

Sas a vádirat szerint 1998 és 2001 között több tízmilliós jövedelmet nem vallott be, és sokmilliós adót nem fizetett be.

 https://yt3.ggpht.com/ytc/AAUvwnhc_yo3xqfhZnv4j44ir8oXyLEnjE5_-wns9s2Mfg=w200-h200


 Nem telt még el szilveszter Sas-kabaré nélkül, bár az utolsó felvétel közel 10 éve, 2012-ben készült. 

 

 

 

Az ATV rendszeresen műsoron tartotta, soha nem vették figyelembe bűnözői múltját és függetlenül attól, hogy elítélték, humorosnak tartván, sugározták.  A jogdíjakból rendesen részesült és utazgathatott a kétes hírnévre szert tett Sas. 

 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/Blikk_logo.jpeg

Sas József miután három éve orvosai tanácsára visszavonult a munkától, tavalyelőtt újévkor utazott a feleségével Thaiföldre.  Évek óta asztmával küzd, ezért rendszeresen járt Thaiföldre a jó levegő miatt. Ott lett rosszul, majd hazahozták és a kórház után otthonában kezelték. 

 

 

Tavaly így jutott el hozzá a vírus és fertőződött meg. Feltehetően a látogatók, ha nem a családtagok, akkor a volt elvtársak, a sajtó, a barátok, vagy kollégák vihették be számára a kórt.  

"Egyszerűen elképzelhetetlen, hogyan tudott bekerülni hozzájuk vírus, amikor tényleg mindenki vigyázott rá. Ez borzalmas.

"A születésnapján akartuk köszönteni, de lesújtó hírt kaptunk Sas Józsefről (82). Egy bennfentes informátor közölte lapunkkal, úgy tudja, a hosszú ideje betegeskedő kabarékirály koronavírus miatt kórházba került"

Sas József állapotáról nem sokat tudni, de a humorista felépüléséért a Blikk tett közzé imádkozásra történő felhívást. "Most kell igazán imádkozni!"

Sas Józsefet kórházban ápolják, felesége szerint nagyon beteg, kollégái imádkoznak a gyógyulásáért.  Érdekes minderről az Istenhez szóló imáról olvasni egy olyan beállítottságú ember kapcsán, akit úgy köt az ateista és gyűlölködő ateista beállítottságú baloldali liberálisokhoz a kommunizmusból örökölt szocialista párttitkári múltja, ahogy a Gyurcsányt a KISZ és MSZPM tagsága.  

Egyiküket sem a kereszténység, a templomba járás, vagy az Isten hite, az imádság tartotta eddig életben. Most akkor mi ez a hirtelen álkeresztény imára hívás?  

Vagy most jó jönne a Fidesz-KDNP kormánypártiak segítsége és imádkozása az elvtársi múltjával élő és mindvégig a konzervatív kormányzati oldalt gúnyoló Sas Józsefnek és párttársainak? 

Nem egyfajta szembeköpése ez annak  mindennapi megnyilvánulásuknak, amit közéleti szereplőként az emberek arcába vágnak?  

Ők ezéért nem kérnek bűnbocsánatot, mielőtt mások az imára hívnak a párt-titkár elvtársuk jobbulásáért?

Erőt egészséget! - elvtárs. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése