2021. január 23., szombat

Az OPSZ munkatársa, a PMPSZ elnökségi tagja, az Ócsa Városi Polgárőr Egyesület alelnöke pol.-ig szegregál

 Különös figyelemmel és politikai alapú elkülönítéssel viszonyul az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) munkatársa, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagjaként foglalkoztatott, valamint az Ócsa Városi Polgárőr Egyesület társelnöke a kormánypárti fideszes embertársaihoz.

Járványügyi vészhelyzetben emberek sokaságát hangolni politikai hovatartozás alapján - nem szerencsés

Boros Tibor polgárőr már nem első és nem egyetlen alkalommal, hanem visszatérőn és elfogadhatatlan mód tesz pejoratív megkülönböztető mód bejegyzéseket, megosztásokat a világháló közösségi profilján valamint oldalain.

Minderről már a polgárőrség több tagja értesült és tudomással bír, ahogy arról is, hogy mindez erősen irritálja a polgárokat, az érintetteket és ezzel megosztottá teszi a lakosságot.

Ócsán különösen igaz ez, ahol a nevezett polgárőr él és ahonnan mindezt  tevékenységét kifejti.  

Boros Tibor nem először kerül konfliktusba az emberekkel. Bomlasztó személyisége a polgárőség kötelékében is egyre ismertebbé vált.

Ócsán is számos polgárőr hagyta el a szövetséget és hagyott fel a szolgálattal. Nevek sokaságát lehetne sorolni, azon helyiek sorából, akik miatta távoztak a kötelékből.  

Itt van olyan, aki még lovagolt és Boros alatt volt az ócsai polgárőrvezetésben, aztán ez kapcsolat is megromlott és már nincs a tagok sorában

Boros Tibor polgárőr nem egy esetben sértett már meg személyiségi jogokat. Volt hogy ezért Nagy Bandó András is kikelt magából és a Facebookon közzétett írása helyesbítésére, bocsánatkérésre szólította az OPSZ nevét is feltüntető profilja alatti közösségi bejegyzése okán. De volt már, hogy a bíróság több százezres büntetésre marasztalta Boros Tibort, a hazug és valótlan állítása kapcsán, amit szintén a Facebookon és polgárőrtársai előtt szolgálat közben, személyes is osztott.

Azonban a bírósági elmarasztalás után sem változott a polgárőrünk magatartása é viszonya az emberek iránt. Ő mindent és mindenkit a saját politikai meggyőződése alapján ítél meg, amit az internetes  közösség előtt is az OPSZ munkatársaként terjeszt.

Így volt már, hogy a Jobbikos múltját firtatta másnak, de attól sem határolódott el, hogy fideszribancnak nevezze azt a nőt, aki a kormánypárti Fidesz-hez tartozónak, vagy azzal együttérzőnek vél. 

Boros polgárőr gátlástalanul fideszribancozik, miközben ezzel nem csak a nőket gyalázza, hanem rengeteg polgárt sért normális emberi mivoltában

Boros Tibor polgárőr, az országos szövetség munkatársaként és a megyei szövetség elnökségi tagjaként, továbbá a helyi polgárőr egyesület társelnökeként továbbra is ugyanúgy mocskolódik közösségi profilján, ahogy eddig is megengedhette magának a mögöttes polgárőr szövetség és különböző szervezeteinek néma jóváhagyásával. 

Boros Tibor polgárőr embereket különböztet meg, osztályoz, rangsorol politikai alapon úgy, mint egyes politikai csoportosulások tagjait hovatartozásuk szerint. Ez bizony szegregáció és rasszizmus.

De mondhatni ugyanilyen rasszista mód különbözteti meg a politikusok feleségeit és a fideszesek asszonyait is úgy mint a "szép" asszonyokat, vagy a politikailag lefitymáltakat.  A Boros-féle pejoratív értelmezés ez esetben is nem csak sértő és a nőkre vonatkoztatva különösen ellenszenves, gyűlölködő, hanem elfogadhatatlan is.

Boros az elvtársi múltjából fakadóan ítélkezik pejoratív a nőkről párthovatartozás szerint - polgárőrtől megengedhetetlen

Mégis zavartalanul, ezt a megkülönböztetésen alapuló gyalázatosságot folytathatja a polgárőr szövetség kötelékében úgy, hogy ezért még sem az OPSZ vezetősége, sem a PMPSZ elnöksége, de még csak a helyi polgárőr egyesület sem határolódott el, vagy szólította fel mindezen tartalmak és megosztások visszavonására, bocsánatkérésre.

Sőt maga a szövetség, az elnökség, az egyesület és a tagág sem állt ki és emelt szót, hogy ők, mint a polgárőrség a polgárőrök többsége nem ilyen és nem azonosul azokkal a Boros Tibor alkotta vélekedésekkel, amit nagy nyilvánosság előtt terjeszt.  

A polgárőrtárs politikai szegregációját és az ebből fakadó rasszista megosztásait elnézik, eltűrik a polgárőr szövetségben. Ez is egyfajta elvtársiasság.

Így valójában nem tudhatjuk, hogy  Boros Tibor polgárőr azon vélekedése, miszerint fideszribancoknak nevez bizonyos nőket, vagy pártpolitikai hovatartozás szerint minősít szépnek, vagy sem feleségeket, valamint ugyancsak a pártos alapon adatna be más-más oltásokat a Fidesz illetve más pártállásuknak. 

Talán nem vagyunk gyedül azzal a vélekedéssel, hogy mindez amit Boros és a polgárőrség vele megengedhet magának az már túlmutat az egyénen, a polgárőrségen, a szövetségen és ezzel szemben már emberileg,  személyében kell mindenkinek tiltakozva fellépnie.

Akárhogy is pátyolgatja az OPSZ, fedezi a PMPSZ, vagy elfedni próbálja a helyi városi polgárőr egyesület a bűnös tagját, ez azért megengedhetetlen és nem járja. 

https://m.blog.hu/eu/euroastra/image//500x500_opsz_logo_1000.jpg

Nőként, emberként nem elfogadható és nem tűrhető tovább az a sunyi eltekintés, ami ezt a polgárőrt segíti ebben a folyamatosan visszatérő gyalázatban.

Boros Tibor szélsőséges politikai megosztása ami egyben az emberek párt alapú megosztottsága ugyanolyan negatív megkülönböztetés, mint a zsidók listázása, felcímkézése, összeírása. 

Boros Tibor az OPSZ, a PMPSZ és az Ócsa Városi Polgárőr Egyesület embereket szelektáló, gyűlölködően rasszista tagja - tarthatatlan


Valójában Boros polgárőrként ugyanezt tesz politikai alapon a Fidesz támogatóit kihalászva. 

(A rasszista) Boros polgárőrsége, a szövetség hozzáállása és a tagjai közt való megtűrése mindazt látszik visszaigazolni, hogy a polgárőrség sem különb annál a mocskos pártpolitikai alapon való megosztó képződménytől, amit egykoron az AVH képviselt.  

Boros polgárőr úgy viselkedik, mint a polgárőrség belső titkos egységének egyik fedett tagja, amolyan helyi Stirlitz, aki a beépített náciként tündökölt és bomlasztott a kommunisták védelmében.  

Boros polgárőr megosztó tevékenységében ez köszön vissza, hiszen magát egyfajta ügynöknek, ál-profilon jelentkező Gál Tibornak, vagy ki tudja minek képzeli, hogy Ő úgy adná az orosz oltás párt alapon, mint a nácik a sárga csillagot faji, vallási alapon. 

Tibor ehhez a közösségi profilhoz a polgárőrség mail- címét használta - 2364ovpe@gmail.com

Csak hogy értsük: nem pusztán az a baj, hogy a polgárőrség egyik prominens embere, aki már a bíróságot is elmarasztalt, az orosz vakcina ellen szítja a hangulatot, és hogy a rossz hírét keltve kiívája vele a politikai ellenfélként számontartott fideszeseket oltani, hanem az a folyamatos nőket lekicsinylően sértő, gyalázkodó közzététele, amit sorra felrak a világhálóra, hanem az, hogy mindez a mentalitás a polgárőrség egészére rányomja a bélyeget Boros által, mivel ezt a polgárőrség mögöttes munkásságával, annak  feltüntetésével valósítja, úgy, mintha ebben partner lenne a szövetség.

Boros polgárőr itt is az orosz vakcinával és a fideszes szavazókkal van elfoglalva, mégpedig úgy, hogy összeköti őket és felszólítja őket a kormánypártiságuk alapján az általa kötelezőként előírt oltakozásra

 Bár ahogy elnézzük, és ahogy ezt szemlesütve elnézi a szövetség és annak minden egyes polgárőre, úgy is vehetjük, hogy ez az Ő meghatározásukat is jelképezi. Ezért sem ártani megszólalni ez ügyekben és végre tisztába tenni a gyereket, mert ez már nagyon bűzlik.  

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése