2021. január 14., csütörtök

Alinsky módszer szerint a moslék folyamatosan, szervezetten lázít és demoralizál a közösségi oldalakon - face


 Minden napra jut egy hülye manapság. Figyeljék meg: az egyik nap Szabó Tímea hazudik az ATV-ben az oltásokról, másik nap Donáth Kacsa a facen hülyíti a népet, harmadik nap Jákob mondja baromságait, negyedik nap lófaszozó Hadházy lengeti a kameráját a szentendrei halottasházban… és így tovább - egészen a polgárőrség leghülyébb emberéig bezárólag.

 Támadj, támadj, támadj minden irányból, sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására. - írja elő Saul Alinsky a radikális ellenzék számára.  

https://m.blog.hu/be/beszelomajom/image/.external/.thumbs/7be79aaea90ae6e89dd98e7e626b7708_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg 

 Ezt fejlesztették tovább a kommunista utódlásból lett liberális baloldaliak, amit minden csatornán nyomnak. 

Alinsky a tapasztalatait 12 szabályba tömörítette. Ezek nem éppen széplelkű elképzelések, hanem a gyakorlatban tesztelt harci szabályok.

Puccsolási szamárvezető kezdő forradalmároknak. Saul David Alinsky radikális aktivistáknak szánt tanácsait azok kezdték itthon megfogadni, akik egy éven belül három választást is elbuktak. A "Rules for Radicals" című könyv kötelező olvasmány a baloldalon.

 https://m.blog.hu/ii/iii-iii-kronika/image/kadar-konyv2.jpg

A hazai ellenzéki média és a hozzájuk köthető országgyűlési képviselők, a mögöttes szervezetek, a szövetségesek olyan módszereket alkalmaznak, amelyek súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

 Ez az a bizonyos ellenzéki összefogás, mely már az átállított és a tartásából, hitvallásából kifordított Jobbikot is a maga kommunista illegális mozgalmakat visszaidéző gyurcsányi (dobrevi) elnyomó hatalmat próbálja életre kelteni. Azt a háttérhatalmat, mely a kiáruló kommunista múltból fakadóan a hatalomra jutás érdekében a haza kiárusítását, átadását és a nyugati kapitalistáknak való kiszolgáltatását célozza meg. Ők azok akik a korábbi privatizáció során tönkretett és kifosztott és egyszer már térdre kényszerített  országot kívánják a mostani lábadozó állapotából két vállra fektetni, amire aztán a maguk aljas módján haszonélvezőként rátelepedhessenek.  

Ne legyen kétségünk abban, hogy ennek a törekevésnek meg van a maga háttérhatalma. A napi sajtója, tévéje, és közösségi oldala is ugyanúgy adott, ahogy a civil szervezetei is a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, a TASZ, vagy akár a polgárőr szövetség szerveződésében is.  

Szószolók és napi gyűlölködők - hangulatkeltő Alinsky majmok

Minden napra jut egy rosszindulatú, gonosz hülyéje liberális baloldalnak, aki bomlasztja az elmét. Nekünk is adott legalább egy helyi és egy távoli DK-s vezénylője, Breyer Gábor személyében, hogy az olyan hazug hülyéket, mint Falus Ferenc, vagy Mellár Tamás és hasonszőrű társait Juszt, Vágó, ne is soroljuk, ahogy a sor legvégén található Boros személyében ismert polgárőri züllesztést.

Mai "tartótisztek"- irányadó, meghatározó és útmatató szarjankók

Nem lesz megállás. Nem lesz nyugalom. Ez az ostoba és aljas provokáció megy majd egészen a választásokig.  A bukásig. 

Történjen ez a bal, vagy a jobboldal számára végzetesen, de nem csereszabatosan.

Minden szó nyomán (forrás)

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése