2015. október 12., hétfő

Közleményt bocsájtott ki a Halászy Károly Általános Iskola - ma du. nem kellenek a gyerekek ( - menni kell)

Rövid, indoklás nélküli közleményt adott ki Ócsa egyetlen alapfokú oktatási intézménye, a Halászy Károly Általános Iskola.

 http://www.halaszyiskola.hu/image/header/header_pic01.jpg

A közleményben foglaltak alapján ma minden szülőnek és gondviselőnek maga kell törődnie az iskoláskorú gyermekének elhelyezéséről, ,mert az iskola bezárt, és napközi sem lesz. 

Ezt a szomorú hírt vagyunk kénytelenek megosztani. Egyes források szerint délután valami titokzatos látogatót várnak és fontos, a városra is kiható kérdés dőlhet el az iskola továbbvitelével, a tanulócsoportok összeállításával kapcsolatosan. Az is elképzelhető, hogy az iskolában tanulók létszámát fogják bővíteni.

Ha hinni lehet az önkormányzati híreknek, akkor a nap folyamán a polgármester és az országágülési képviselő is tiszteletét teszi a városi intézményben.  Ez azért is érdekes, mert a képviselő az oktatási ügyeket is viszi és részben felügyeli. Tehát itt, ma valami történni fog. Az iskolába járó gyerekek ebből lesznek ma kizárva.  

http://keyframe.nava.hu/service/gallery/keyframe/2013/11/16/m1-58376/m1-58376-10135600.jpg

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy 2015.10.12-én (hétfő) csak az első 5 tanítási óra lesz megtartva. Tanítás után ebédet biztosítunk, utána a gyerekek haza mennek. Napközit nem tudunk biztosítani.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése