2015. október 29., csütörtök

Súlyos vádak a milliós támogatóval szemben - a Jobbik kitart a kémkedéssel vádolt K Béla mellett ( - intejú)


 Nem tudom, hogy a Fidesz a Jobbik ellen meg tud-e érdemben fogalmazni korrupciós vádat, a kormányzattal szemben viszont számtalan ilyen vád megfogalmazódott már – ezt Vona Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

http://i.ytimg.com/vi/qNxQHvXRAHo/maxresdefault.jpg
 Vona Gábor a Jobbik elnöke az ATV-n

 A Jobbik elnöke szerint ellenzékben mindenki korrupcióellenes, amikor pedig közel kerül a tűzhöz, elkezd lopni. A politikus elmondta: sem az MSZP, sem a Fidesz nem tudta a korrupciót felszámolni, mert mindkét párt részese ennek a korrupt rendszernek.Hozzátette: a Jobbik még nem volt kormányon, de ha ez megtörténik, akkor sem lesznek korrupciós ügyei.

Kovács Bélával kapcsolatban azt mondta: mindig is teljesen nyilvánosak voltak a kémkedéssel gyanúsított politikus adományai, összességében 8 millió forinttal támogatta a pártot. Arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy Kovács Béla kém lenne, de ha erre van bizonyíték, akkor tájékoztatni kell minket, hiszen ennek a történetnek ebben az esetben a Jobbik a legnagyobb kárvallottja – fogalmazott. Vona Gábor kijelentette: ha a vád megállja a helyét, akkor tudom, mi a dolgom...

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése