2014. szeptember 11., csütörtök

Miért a "gyorshajtókra vadásznak" reggel az 51-es úton - amikor szatír molesztál Ócsán ( - rendőr helyett)

Csordogál a forgalom reggel az 51-es úton. Elkezdődött az iskola, jelentősen megnőtt az autók száma, és a reggeli órákban csak araszolva lehet eljutni az M0-ig. A helyzetet a szakadó eső csak tovább rontja, mert ilyenkor a vezetők még óvatosabbak. - írja Knapp Tibor a Dunaharasztima.hu oldalon.

A romló látási viszonyok csak fokozzák a balesetveszélyt amiatt, hogy rengeteg autós kanyarodik ki szabálytalanul a lámpa és az M0-ás közötti két kereszteződésben. A sorban araszolgatva, egyszer csak egy fehér autóra lettem figyelmes, amely a forgalommal szemben állt az út szélén. Közelebb érve láttam, hogy ez bizony egy rendőrautó és kamera is van benne. Elgondolkodtam, vajon ki állíthat ide ilyenkor teljesen feleslegesen egy autót, amikor képtelenség még 40-nel is menni?! Bizonyára nem harasztiak voltak, mert ők ezzel tökéletesen tisztában vannak. Illetve azzal is, hogy sokkal fontosabb a város területén a rendőri jelenlétet növelni, mint esélytelenül gyorshajtókra vadászni.

 Ócsán eközben a kisvárosi polgárőrség néven futó szervezet felhívást tett vadászatra. A megjelentett közleményt az önkéntes szervezet közösségi Facebook oldalán látott napvilágot, miszerint szatír járja az utcákat a szolgálatosok helyett jár a lányok közt városunkban.  Még képet is mellékeltek a hozzá.

FIGYELEM!!!

A rendőrség nagy erőkkel keresi az alábbi képen látható férfit.
 
A férfi 2014. szeptember 10-én, 12.50 körüli időben, Ócsán a Baross utca-Magyar Sándor utca-Vörösmarty Mihály utca kereszteződésében lányokat molesztált.
Személyleírása: 30-40 és körüli, 170-180 cm magas, átlagosnál erősebb testalkatú, fehér bőrű, rövid hajú, kopaszodó, ápolt, jól öltözött.
 
Ruházata: szürke, cipzáras farmerszerű hosszú nadrág, sötét kék, rövid ujjú póló, fehér sportcipő.
 
Semmi önbíráskodás, csak információ kell!!
(osztani ér. köszönjük!)
Ócsa Városi Polgárőrség
 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése