2016. szeptember 18., vasárnap

Továbbra is sok a baleset az M5 autópálya Gyál-Ócsa-Inárcs szakaszán - a nálunk toborzottak nem segíthetnek

Ócsán hiába az önkéntesekből összetoborzott aktivisták sokasága, az itt és a körzetünkben bekövetkezett belesetek során továbbra sem képesek ezek a lelkes polgárok szervezett segítséget nyújtani, mert a Boros Tibor vezette egyesülethez csapott tűzoltónak jelentkezők nem léphetnek helyi szolgálatba. 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcngV-mdh1lae776hfMaNs2CnARmrgf-s94pNn4aiTfCGvzA9-5wA helyi szolgálatba lépés lehetetlenségének az oka, hogy Boros Tibor elmúlt több mint kétéves tevékenysége során sem volt képes, vagy alkalmas a szolgálatba lépés feltételeit megteremteni számukra, mivel a helyi önkéntes tűzoltóságot máig nem volt képes működőképes, bevethető  állapotba hozni.  

Mondhatni, ezért nem tudtunk segítséget nyújtani az elmúlt évek helyi és környékbeli tűzesetei és balesetei során. 

Nem volt ez másként ma sem, amikor baleset történt az M5 autópályán Inárcsnál, Ócsa-Budapest irányában. Az anyagi káros esemény műszaki mentését Dabasról biztosítják.

http://img3.hvg.hu/image.aspx?id=e9da8de3-9555-4a69-ad9d-188293a99129&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 34-es km-nél, az inárcsi pihenő után baleset miatt torlódnak a járművek -  HVG

A rendőrség a vizsgálódást megkezdte.

A Budapest felé vezető oldal 33-as kilométerénél rohant egymásba két gépkocsi.

Egymásba rohant két gépkocsi az M5-ös autópályán Ócsa térségében, a főváros felé vezető oldal 33-as kilométerénél. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az összetört járműveket, valamint megszüntetik az üzemanyag-szivárgást. A mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés végeztéig rendőri irányítással halad a forgalom az érintett pályaoldalon. Jelentős torlódásra kell számítani.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére két sávot lezártak, a leállósávon halad a forgalom, ezért  Ócsa fő utcáján is megnövekedett átmenő forgalommal kell számolni. Ezért a Bajcsy Zsilinszky utca környékén élők és az arra közlekedők fokozottan türelemmel viseltessenek az utakon. A polgárőrség nincs jelen minden eseményen és jelenleg nem tud segíteni az adott szituációban. Az önkormányzati pályán ma több egymást érő rangadó is zajlik, aminek biztosítása prioritást jelent.

Az autópályán, és Ócsa átvezető útjain torlódásra kell számítani

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és óvatosságát!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése