2016. szeptember 5., hétfő

Szörnyű baleset az ötösön - sóderes "kamion" ölt az úton ( - Ócsán is jelen vannak, hiába a sok panasz)

Ismertek a nehézgépjárművek közlekedésének veszélyforrásai. Elvileg nem is vezetheti ezeket a böszméket mindenféle jogsival az ember. A PÁV III azonban nem ad elég biztosítékot arra, hogy nem egy felelőtlen "örült" kap engedély a több száz lóerő és több tíztonnányi tehetetlen erő kordában tartására. Talán ezért is annyi a gond és a baleset ezekkel a dögökkel.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/O8gktkqTURBXy80OGM4YThiZDlhOTA1YjE0OWI0NWVlYzQ4YjYyOGI2Mi5qcGVnkpUDAADNBqTNA7yTBc0DFM0BvA
Darabokra tépte az Opelt az ütközés ereje amikor a sódert szállító kamionnal találkozott a síkos úton - egy ember halt bele

Ócsát is súlyosan érinti a nehézgépjárművek városon belüli és az áthaladó forgalma. A velük járó környezeti teherről, és a levegő szennyezésről most nem is beszélve, mert már maga a jelenlétük is annyira balesetveszélyes a szűk ócsai utcákon, hogy arra még az ezzel foglalkozó helyi vállalkozó is panaszkodik.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/2CrktkqTURBXy84MGY2MDUyNTUyMjQ1YThmNTMyNzQxODRjNTExYWYzNS5qcGVnkZUCzQJsAMLDÁllítása szerint a polgármester és a hivatala azóta is keresi a megoldást.  A nép egyszerű nyelvezetével "kamionoknak" titulált nyerges szerelvények azonban napjában többször is köztünk forgolódnak. 

Sokan féltik is tőlük az iskolába járó gyermekeiket, mert Ócsán mintha nem lenne elég fegyelem és rend ezen a téren. vagyis úgy jönnek-mennek és száguldoznak át a városon, mintha egy külterületi főútvonalon lennének.

Bár az ötös út, egy ilyen, ott sem megengedett az eszement vezetés. Mégis megteszik, mert a maszek mindent képes kihajtani az emberből, és a gépből egyaránt. Ezek után nem véletlen, hogy szinte heti rendszerességgel törnek-zúznak ezek a sóderes legények a környék útjain. 

Az 5 számú főút alsónémedi szakasza a Bugyi leágazásig legalább annyira veszélyes, mint az 51-es út Dunaharaszti és Dunavarsány közötti része, ahol szintén ezek a járművek a forgalmi uralkodók. 

Ma azonban darabokra szakadt egy a kocsi Alsónémediben, és egy ember, és egy mögöttes család élete odalett. 

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy tehergépkocsi 2016. szeptember 5-én 6 óra 20 perckor az 5-ös főút 27-es kilométerszelvényében, Alsónémedi külterületén. A baleset következtében egy személy életét vesztette.

A helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai. A forgalmat Ócsa felé terelik.

A baleset a Pest megyei Alsónémedinél, az 5-ös úton történt. Az ütközésben a személyautó vezetője halt meg.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/WeMktkqTURBXy82MWNhNTZjZjllMzA1Zjk2YzBjMTU2MGNmZjc2YTIzNy5qcGVnkZUCzQJsAMLD

Mindkét jármű az útszéli árokba borult a baleset után, a helyszínelés és mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta a forgalom elől.

http://media.borsonline.hu/cikk/13/120420/gallery-picture/645w/1043739_20160905-085157-resized.jpg

Ócsa pedig ismét kénytelen elviselni a beleset következtében rázúduló terhelést. Mintha az alaphelyzet, nem lenne elég tehertétel.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése