2016. szeptember 20., kedd

Idejönnek, belepofáznak a belügyeinkbe, aztán lelépnek - amerikai diplomáciai viszonyok nálunk ( - ez van)

A Borsonline szerint belefáradt, és lassan majd elhagyja Magyarországot az amerikai nagykövet.
Persze majd jön másik, az is biztos okoskodni fog, mert valahol mind ilyenek ezek a hatalmak.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlWgaRqUGzjrBh9IWfzA6Cnx6_NdvopbASAcDBV9VKC7EG9ITqVg2014-ben lett az Egyesült Államok budapesti nagykövete Colleen Bell, aki – bárkit is válasszanak meg novemberben országa új elnökévé, itthagyja Magyarországot – írta a Magyar Nemzet.

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/goodfriendsziria.jpgA lap információi szerint Bell kissé belefáradt a magyar-amerikai kapcsolatok reménytelennek tűnő egyengetésébe. Még akkor is, ha előtte az amerikaiak budapesti diplomáciájának addigi vezetője, ideiglenes ügyvivője, André Goodfriend után érezhetően csillapodtak a két ország közötti kedélyek. Emlékezetes, Goddfriend ideje alatt robbant ki a magyar állampolgárok Amerikából való kitiltásának ügye, illetve az ezzel szorosan összefüggő korrupciós vádaskodás.

Bell legfeljebb jövő év tavaszáig marad, helyét a nemrég Magyarországra került helyettes misszióvezető, David Kostelncik veszi át.
MNO alapján
*

Colleen Bell cáfol, mégsem távozik Magyarországról az amerikai nagykövet

Frissítve 16:20

Colleen Bell amerikai nagykövet az MTI megkeresésére reagálva cáfolta a hírt, miszerint elhagyná Magyarországot. Bell a Magyar Nemzetben megjelent cikkel kapcsolatban kiemelte, hogy az újság nem kereste meg és nem kérte ki a nagykövetség állásfoglalását a kérdésben, mivel ebben az esetben közölték volna, hogy “semmi sem állhat távolabb az igazságtól”.

A nagykövet azt is elmondta, hogy november 8-án eldől, ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, akit januárban iktatnak be. Hozzátette: mint minden amerikai nagykövetet, őt is az elnök nevezte ki.

A diplomata hangsúlyozta: örömmel szolgálja hazáját budapesti amerikai nagykövetként, és addig tölti be a pozícióját, amíg csak lehetséges.
“Még nem tudom, hol van a célvonal, de szándékomban áll átfutni rajta” – fogalmazott Colleen Bell.
http://www.korkep.sk/wp-content/uploads/2016/09/Colleen-Bell_Orban-Viktor-770x470.jpg

Előzmények

A Magyar Nemzet ma reggeli cikkében azt írta, hogy a novemberi amerikai elnökválasztástól függetlenül mindenképp távozik Magyarországról az amerikai nagykövet, Colleen Bell.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése