2016. szeptember 21., szerda

Szűcs Lajos országvédő beszédet tart a választóinak Vecsésen - a képviselő visszajelzést vár ( - jelezzenek hát)

Szűcs Lajos ócsai polgár,  Pest megye 7. számú választási körzetének országgyűlési képviselője, a Magyar Horgászszövetség és a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, a Fidesz párttömörülés tagja, meghívással élt a  „Védjük meg Magyarországot” előadássorozat- ra. 

http://godolloihirek.hu/tartalom/vedjukmegazorszagot1113.jpg

Szűcs Lajos  a meghívó szerint az esetleges érdeklődőktől visszajelzést vár a megadott telefonszámra.

Valószínűleg azért van erre szükség, mert amennyiben előzetesen be nem jelentett nagy számú érdeklődő jelenne meg a rendezvényen, akkor ez ne okozzon gondot, és még időben felkészülhessenek rá.

Az összejövetel célja, hogy "Védjük meg Magyarországot" - adott esetben Vecsésen, az ócsai Szűcs Lajossal.  A felvezető hangot Ő adja meg, majd átadja a szót a Brüsszelből érkező hazai körutazónak, Gál Kingának, hogy kifejtse aktuális gondolatait.


Mint ebből is érzékelhető a Lajos nevével felvezetett és hirdetett program igazi előadója amúgy Gál Kinga Európai parlamenti képviselő lesz. Ő fog beszélni Brüsszel elképzeléseiről és a migráció várható alakulásáról. Lajosunk inkább csak az a körzeti kísérő, akinek a választási területét érinti  áthaladtával az előadássorozat.  Vecsés ebben a sorozatban egy megállója. Lajosunk pedig egyfajta pályagondok ezen az állomáson.

Minderre a meggyőző látogatásra azért van szükség, hogy a migráns válság kapcsán kiírt népszavazás során, a környéken élő fideszesek is megértsék, hogy mi ennek a referendumnak a tétje, és hogy miként szavazzanak. Az előadás ehhez ad háttéranyagot és nyújt segítséget.

Hogy Brüsszel is megértse.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése