2016. szeptember 24., szombat

A felvonulók kérték, a helyi vállalkozó teljesítette - a Szüle Trans átadta a helyét a fellépőknek ( - jó multaság volt a környezetszennyezés)

Pont egy hete tartották Ócsán az idei Szüreti felvonulást és ahogy az ismertetőből is lehetett olvasni, első alkalommal az Eu-s támogatással létesült vasúti P+R parkoló is bekerült a mulatságos programba.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpl1/t31.0-8/14242494_1081438218591901_3336837676576363385_o.jpg
Felvonulók a kiürített  P+R parkolóban Ócsán - engesztelő műsor a fuvarosnak, a telephelyül is szolgáló ház előtt
 
Mindez a kegyes városvezetőknek és a Szüle Trans Kft vezetőjének jó szándékának volt köszönhető, mivel a műsor az adott helyen nem jöhetett volna létre, ha az önkormányzat vezetése nem tesz lépéseket a parkoló kiürítésére, illetve a Józsi nem áll el.  A mulatság fellépői ebből az alkalomból máshova szabályosan beálló Szüle úr is kitett magáért, - elállt -amit a népes felvonulók a háza előtti táncelőadással köszöntek meg.

A Kölcsey utcai parkolóban megrendezésre kerülő zenés-táncos esemény amúgy az egykori vasúti rakodó felszedett betontalapzatának helyén arra is emléket állított, hogy az innen kitermelt építési hulladékot a kegyes ócsai vezetők egy helyi ingatlan átengedésével biztosították elhelyezni és itt tartani. 

A Szüle Trans nehézgépjárművének helyét most a táncos fellépőknek engedték át

Bár Bukodi Kari az ezzel kapcsolatos megkeresés alkalmával annyira szerény, és visszafogott volt, hogy választ sem adott. 

Horváth Tomi azonban elárulta, hogy ártatlanok, és csak a kegyességük áldozatai, mert a vállalkozónak biztosított ingatlanra, őket megkerülve és átverve szállította a veszélyes anyagot.

Bukodi és Horvát csupán azért nem tesz feljelentés az engedményezett vállalkozóval szemben, mert a mimóza lelkük és a mélyen rejlő tisztességük nem viszi rá a keresztény lelküket.  

A Kft telephelye előtt a helyhez illő, színes táncos műsort mutattak be az ismert események éves tiszteletére

Inkább a szüreti felvonulók segítségét kérve az ominózus helyre szervezett műsorral kívánják erre az átverésre felhívni a figyelmet.

Az itteni eseményt a lakosság körében többen szimpatikusnak és a helyhez illőnek tartották.

Összességében jó volt látni, hogy a Szüle is képes egyszer szabályosan leállni és az egy éve szabálytalanul parkoló félpótkocsi járműszerelvény helyén rendezett fellépés megmutatta az ócsaiaknak, hogy megérte a hazai környezetet leszennyezni az innen kitermelt hulladékkal.


Máskülönben miként lehetett volna itt a parádé.

Összességében jó műsort csaptak. Az önkormányzati természetkárosítás és szennyezés meg kit érdekel egy ilyen vidám környezetben?
(Csak azt sajnáljuk, hogy érintettként a Kormányhivatal most nem jött ki megnézni a műsort és nem képviseltette magát legalább osztályvezetői szinten, ha már Tarnai Richárd ezzel nem foglalkozik.)

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése