2013. február 10., vasárnap

Bukodi Károly vagyonnyilatkozatát adta be Horváth Tamás ( - Szűcs Lajos őszinte sajnálatára)


2011. CXII törvény II.fejezet 20,pont 26.§, valamint a és a 21.pont.28 §-a, valamint a 2000.XCVI.törv.10/A §. (3.bek) alapján az állami vagy helyi önkormányzati feladatot, valamint egyéb közfeladatot ellátó szervnek vagy személynek, a választott képviselőknek a vagyonnyilatkozatának nyilvánosnak és elérhetőnek kell lennie.


Szűcs Lajos egykor volt kampányfőnök-helyettese Horváth Tamás, Ócsa város polgármesterének, Bukodi Károlynak a vagyonnyilatkozatát adta be.
dr. Horváth Tamás helyettes kampányfőnök, a megyei közgyűlés tagja, helyi alpolgármester, felügyelőbizottsági tag és tanácsadó, valamint itteni ötletgazda, - s miegyéb,-  állítása szerint nem plagizált, csak hasonló a gondolkodásuk és a költségvetésük. 
"Elvégre mind egy platformon vagyunk" - nyilatkozta Tamás, Szűcs Lajos legnagyobb bánatára.



A reneszánsz komód, sepsiszentgyörgyi relikvia, a korondi váza, a kerti szökőkút, és szárnyasoltár utánzat csak véletlen egybeesés, és az a pár millió forint értékű Takarékbank betét is. Mi tiltja, hogy ugyanannyi pénzünk legyen?” – tiltakozott Horváth. 

A nem publikus vagyonnyilatkozatról megkérdeztük Bukodi Károlyt is, aki elmondta, hogy vagyonnyilatkozatát, amennyiben megtámadják, hajlandó akár bíróságon is megvédeni, sőt ha kell, valamennyi, a vagyonnyilatkozatában szereplő tárgyat is megszerzi.
 
Megkerestük a Fidesz megyei illetékesét, az Azori-szigeteket megjárt Szűcs Lajost, aki a kérdésre nem felelt, de jelezte, hogy a Lexus már nem létezik. 
A jelenlegi új Toyota pedig nem vagyontárgy.

HírCsárda nyomán
*

10 megjegyzés:

  1. És akkor a Folak fanok a hazugok és a pofátlanok, mi?

    Egyébként a hókotró megint sehol, a kátyúkat emlékezetből kell kerülgetni, szerencsétlen gyalogosokról nem is beszélve.
    Mindez azért, mert fejlődik a megye és a város.

    VálaszTörlés
  2. Kérsz még egy kis bort Tamás?

    VálaszTörlés
  3. Dolgozott a mi derék kotrósunk. Ezért csak délfele került elő. Akkor szerencsétlenkedett itt-ott a letaposott havon, majd forgolódott a haverok tájékán, majd újra eltűnt. Közben tovább havazott. 16 óra tájt megint felbukkant, de ahogy jött úgy ment is. A hó maradt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy a környékeden valamelyik csókos lakik, mert felénk sem de. sem du. nem járt kotrós.

      Törlés
    2. Városunkért aggódóak! Tél van. Néha esik a HÓ! Van, hogy a fél országban megbénul a közlekedés! Ócsa sem kivétel, bár közlekedni eddíg még lehetett. Nem vagyunk Svédorszád , Norvégia szintjén, hogy fűtött utakon járhassunk. Ennyire telik! Tessék már megérteni!

      Törlés
    3. Nagyon örülök, hogy megnyugtattál. Már csak arra kérlek, írd meg, milyen jogcímen fizet ki a város évente milliókat hókotrás címén?
      Megtisztelő válaszodat előre is köszönöm.

      Törlés
    4. És, ha lehet kérni a kátyúkkal kapcsolatosan is adj némi felvilágosítást, ha már ennyire otthon vagy a belső ügyekben.
      Aztán, ha végeztél, akkor képzeld el, hogy az adó behajtásakor a városlakók majd azt nyilatkozzák, hogy ennyire telik, tesék már megérteni.

      Törlés
  4. Csak úgy mellékesen: Az önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozata hol érhető el?
    Ócsán mi az a nyilvános fórum, ahol a folak által belinkelt törvény szerinti betekintés nyerhető?
    Véletlenül mindez nem a jegyző felelőssége? Ha nem publikus akkor nem a jegyző a hibás?
    Én a Bukodi helyében most elkapnám a frakkját, és lefenyíteném a mulasztásért.

    VálaszTörlés