2013. február 9., szombat

Becsület Napja 2013 ( - programajánló)

Bajtársak




A nemzeti ellenállás szervezetei idén közösen hajtanak fejet Európa hősei előtt, a budavári kitörés 68. évfordulója alkalmából.

A rendezvényre érkezők figyelmébe:

- A gyülekező hely Budapesten, a Széll Kálmán (egykori Moszkva) téren lesz 15:00 és 15:30 között, ahol szervező bajtársak igazítják el majd az odaérkezőket!

Felhívjuk a megemlékezni vágyók figyelmét, hogy a rendezvény kegyeleti szertartás! Kérjük mindenki ügyeljen a hatályos jogszabályok betartására!

*

1 megjegyzés:

  1. Sikeresen lezajlottak a Becsület Napja alkalmával szervezett rendezvények. Túra (HS), teljesítménytúra, előadás (HVIM) és a köztéri megemlékezések a fővárosban és vidéken egyaránt.

    Úgy gondolom, hogy az idei évben sikerült maradandót alkotni. Nem a Becsület Napja programok sikeressége miatt van okunk a bizakodásra, hanem azok megvalósítása felé tett közös lépés miatt. A különböző gondolkodású és irányultságú hazafias szervezetek képesek voltak minden különbözőséget félretenni és egy közös cél érdekébe együtt dolgozni.

    Nem számított más csak a magyarságunk és a Szebb Jövőbe vetett hit. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk közösen dolgozni és nagyot alkotni. A Vérmező sáros talajába tapostunk mindenféle rontást és átkot ami valaha is nemzetünk vállát nyomta! Megmutattuk nemzetünk ellenségeinek, hogy bizony van mitől félniük, mert a magyar újra magára talált!

    Látjuk, hogy van hova fejlődni, tudjuk, hogy a cél még messze van, de az úton már nem magányosan megyünk. Bajtársi kezet nyújtottunk egymásnak és ezt a köteléket igyekszünk még tovább erősíteni. Ha kellő hittel és kitartással dolgozunk, akkor olyan erősen fognak e karok egymásba kapaszkodni, hogy képesek leszünk velük hazánkat, nemzetünket újra felemelni!

    Isten adja, hogy úgy legyen!

    Dicsértessék a Jézus Krisztus!

    A Becsület Napja egyik szervezője

    VálaszTörlés