2024. március 2., szombat

Ócsa polgármestere visszaigazolta bejegyzésünket - Pató Pálként valóban nem végez semmit ( - nem dolgozik)

A napokban tettük közzé azt az eddig is beváltatlan visszatérő ígéretét Ócsa polgármesterének, amiben azt tervezi, hogy a jövő ciklusában elvégezteti azt a munkát, amit 10 éves regnálása során sem volt képes.

 Igaz, ezt megelőzően is a Jobbik ócsai volt elnöke, akkoriban még induló polgármester-jelölt, (azóta már a városból is elköltözött,) azt tanácsolta, hogy ennek a fickónak, Bukodinak adjon a választó még egy esélyt.  Nos, a számos fizetetlen, vagy éppenséggel lekenyerezett prókátornak, illetve provokátornak köszönhetően ezt megkapta, de ezzel mégis csak visszaélt.   

Fogadatlan prókátor; - Olyan személy, aki kéretlenül avatkozik mások dolgába, felszólal egy ügy támogatójaként, de cselekedetével többet árt, mint használ.

Most ismét hitegeti az embereket és biankó ígéretek tesz a szavazatokért cserébe.  

A valós énje, a semmittevő polgármesteri munkája azonban van olyan látványos, mint az a magát népszerűsítő propaganda, amihez mindent és mindenkit képes fel- és kihasználni. 

Ma azonban az 'úr" is megpihenni látszik. Ezt tanácsolja a híveinek is. Elmondása szerint nem csinál semmit délután pedig kipiheni azt. Fogadja meg ki, ki meglátása szerint.  Aki ellenben nem ilyen lusta, az biztosan tud valami hasznosat is tenni. Elvégre nem kell mindenben a polgármestert követni, még akkor sem, ha ő könnyen beszél, hiszen ilyen jól, ilyen könnyen egyetlen szakmátlan chips árus sem keresett még a henyéléssel. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése