2024. március 22., péntek

Ócsa a K&H Bank adósa - erre a polgármester és a jegyző egy képes üzenetben bankjegykiadót víziónál ( - cél)

 Ócsa az elmúlt évtizedben a K&H Banknál adósodott el.

 https://play-lh.googleusercontent.com/Q_gc_TN6JjFHYR-WKVOvaDAUZzStBcxAlpiE-MY0cUt2rc-TbbKNKHgZtFGJFMh-tw=w240-h480

Ennél a pénzintézetnél vezeti számláját Ócsa. Így a hitelt is innen veszi fel. Gyakorlatilag itt, ennél a kereskedelmi banknál adósodott el a város. Ez nem a pénzintézet, hanem a helyi gazdálkodás, a költségvetési túlnyújtózkodás hibája.  A városvezetés a növekvő bevételei ellenére évről évre túlköltekezik.

A bank korábban rendelkezett helyi fióküzlettel városunkban, de Bukodi polgármestersége alatt felszámolásra került.  Állítólag nem érte meg a bankfiók fenntartása, annak ellenére sem, hogy az önkormányzat mellett sokan választották maguknak ezt a bankot. 

Hosszú évek múltával a leépülő Ócsa ma már ott tart, hogy az OTP maradt az egyetlen bank, amely fiókegységet és vele együtt pénzkiadó automatát üzemeltet.

Bukodi polgármester az évtizednyi almatagságából ébredvén a minap eljutott oda, hogy megpróbálja visszacsábítania a ténykedése alatt eltávozott K&H bankot.  Erre azonban nem látszik reális esély. 

A fiaskó kapcsán a polgármester egy Facebook posztban a jegyzővel közös képen szerepelve arról tesz bejegyzés, hogy bank híján egy pénzkiadó automatával is beérné. Azt közli a képi illusztrációval, hogy helyet keres és mutat be a bank képviselőjének, azt vázolva, hogy lám Ő mennyit tesz a városért, az itt élőkért. 


Bukodi már ott tart, hogy teljesen mindegy, hogy mit, csak valami képes üzenetet adjon és küldjön a nagyvilágba arról, hogy  tényleges munka helyett egy látszólagos cselekvést mutasson be. (Pénz nem számít.)

Ezt szolgálja a jegyzővel közösen jegyzett képes üzenet.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése