2024. március 23., szombat

Bukodi magamutogatásából soha nem elég - fényképezkedik, mint egy mennyasszony ( - a honlapra nincs idő)

 Nem véletlenül hozzák össze a narcizmussal (narcisztikus személyiségzavarral) Ócsa jelenlegi polgármesterét. 

Bukodi imádja magát megjeleníteni, amihez lassan egy közpénzes stáb, egy fotós, szövegszerkesztő és a Fidesz adta háttér áll rendelkezésére. Karcsi pedig imádja a közszereplés azon részét, amikor amolyan pillanatképeken pózolhat látványosan illusztrálva azt polgármesteri munkaként.

Bukodi és haverjai a Bp-i honvéd pálya előtt szelfiznek - minidg is szerette magát mutogatni

Közben pedig semmi másról, nincs szó mint arról, hogy a politikai választási csapatának ötletgazdája a napi megjelenítést tolja, mivel ez a képmutató pózolás áll inkább közel a polgármesternek alkalmatlan figurának, mintsem az eredményesség, avagy a korábbi választási ígéretek teljesítésének a bemutatása. 

Bukodi folyamatosan hazudozik - nem tart be semmit
És lássuk be, az amit 2019-ben ígért polgármester-jelöltként Bukodi, nem valósult meg. Valójában becsapta a választóit. Erre most újfent itt a kampány és nincs mit felmutatnia. Nem tudja elővenni az akkori ígérvényeit és kipipálni a rajta szereplő vállalásait, mert azok nem valósultak meg. 

 Nem épült meg az ígért kerékpárút. Nem valósult meg a vállalt biztonságos átkelés kiépítése a két vasúti kereszteződésben. A Damjanich utca útfelújításában leírt járdaépítés nem teljesült.  Alsópakony régi gazdasági telepére tett vállalásait nem tartotta be/meg. 

  Továbbra sem javult Ócsa szennyvíztelepének kilátásai. A fejletlen, túlterhelt és kapacitáshiányos telepre az utóbbi években úgy engedték rákötni az új építésű ingatlanok szennyvizét, hogy annak hatástalanítására, megtisztítására már képtelen a telep. Így nem csak Ócsa közvetlen környezetét veszélyezteti a távoli Kakukcsról, Inárcsról ide küldött szar. hanem az Ócsáról beérkező szenny is végül a város határában levő nyárfásban landol. Az ezzel járó bűz, a legyek és a szúnyogok pedig nem mást, mint Ócsa lakosságának jóérzését borzolja.   Mindez méltatlan a városhoz.

A tisztítatlan bűzös-mocskos szenny az erdős nyársak aljába van kivezetve - Ócsa vezetése szarik rá

Bukodi arra is képes volt, hogy városvezetése alatt megengedje, hogy a Székesi kiserdőbe az önkormányzat területén ássák be azt a veszélyes hulladéknak számító építési törmeléket, amit az Eu-s pénzekből finanszírozott vasúti parkolóberuházás során kitermeltek. Az ismert alvállalkozó érdekes mód talált kapcsolatot a városvezetéssel az oda szállítást érintően, miközben a beruházó, a fővállalkozó a legális befogadó lerakóba való díjtételt fizette ki az itt mutyizónak.  

Az EU-s forrásokból úgy tűnik nem telt a törmelék szabályos elhelyezésére - Ócsa vezetése kegyes volt a fuvarozóhoz, és (nem korrupt, ahogy azt sokan vélik) engedélyezték a városi erdős tisztáson a lerakást

Aztán amikor lebuktak, és a Kormányhivatal a helyreállításra kötelezte a várost, akkor természetesen ezt a területet a költségvetésünkből, vagyis a mi pénzünkből rekultiválták. Részlegesen, mert ha ma beásnánk a talajba, még mindig találnánk a felszín alatt az akkori törmelékből rendesen. Mindez Bukodi polgármester, az akkori alpolgármester Horváth Tamás (szintén Fidesz) és a korábbi kis jegyző, a ma is talpnyalóként alárendelt  Molnár Csaba munkásságának hozama. 

A városvezetés lebukott, de nem kerültek elszámoltatásra ez ügyben - végül városi közpénzből rekultiválták a területet

 De arról nem esik sok szó amikor a polgármester közösségi oldalára kitett személyeskedő reklámfotóit tekintjük, hogy a most átadott bölcsőde használatbavételei engedélyét úgy adták ki, hogy a műintézmény peres eljárás alatt áll, mivel jogsértő mód került kialakításra és felépítésre.  Ócsán ez lassan visszatérő momentum, mert ezt hasonló mód az iskola tornacsarnokában felhúzása idején is eljátszották. 

Ebben csupán annyi a különbség, hogy a mostani helyi főépítész Vojnits Csaba, (URBANITAS - Tervező és Tanácsadó Kft.) aki együtt lapít a cinkosokkal és pártolja a vezetést a bűnben. 

Persze, hogy erről nem olvashatsz az Ócsai Kisbíróban, amiért milliókat vesznek ki a kasszából.  

A közpénzből kiadott önkormányzati újságba nem kerül be minden Ócsát érintő hír - a BÉKE nem kap helyt és lehetőséget Bukoditól

Ezek után elmondhatjuk, hogy sem a polgármester, sem a Kisbíró, sem a Williams tévé nem szolgál mást, csak a Fidesz adta polgármesteri propagandát, a személyi fényezést.   Erre egy egész apparátus szolgál.

Bukodit napjában fényképezik különböző pózokban. A narcisztikus (amúgy meg arrogáns) polgármester, meg pózol, miközben tényleges munkát alig végez.  Hol a fodrásszal, a boltossal, a masszőrrel, vagy a fiatalkorúakkal fotózkodik.  Erre mindig készen áll a fényképész és aztán a szövegszerkesztő lektoráló személy, aki ugyancsak nem buksi két szeméért teszi mindezt.

Közpénzből gyerekekkel fényképezgetni nem éppen elfogadott és dicséretes polgármesteri tevékenység

Aztán ha valóban érdekli az itt élőt valami hír, információ, akkor hiába is látogat el az önkormányzat internetes honlapjára, mert ott alig tud meg valamit. 

https://www.computerfutar.hu/images/cf_title.png  A felületet a hamis tanúként felhasznált Kecskés csapata kezeli a Computerfutár nevezetű céges jegyzéssel, ahogy az Öreghegyi Pincesor Egyesület webes felületét is. 

 Aztán ha rátekintünk az önkormányzati weblapra, akkor azt látni, hogy a Barátságos Élhető Kisvárosi Egyesület nem került ki az oldalra. Mintha nem is jegyeznék.  Kérdezhetnénk, hogy mi ez? 

Bukodi vezette város honlapján nincs helye a BÉKÉ -nek - nem teszik láthatóvá

 De nem csak ezzel van probléma. Hiányosak az információk. Nem látható a közpénzek valós forgalma. Nincs az oldalon a közpénzes köztisztséget betöltők havi járandóságai, és nem aktuálisak, így nem nyilvánosak a közérdeklődésre kötelezett szerződések  java-része.

Nem látni tartalmat Kardos Zoltán és más külsős tagok honorálásáról. Arról sincs fent semmi, hogy Kardos felügyelőbizottsági delegálása megtörént, de erről sics híradás hiába a Williams tévé ócsaiak pénzéből történő kifizetése, az önkormányzati lapra költött városi összeg és a Computerfutárnak utalt pénzek sem. Az adófizetők időszerű, aktuális tájékoztatása a kifizetések ellenére sem megfelelő.

Mindez nem fér bele Bukodi idejébe, mert a napi fényképezgetés, a helyszínkeresés, a vállalkozók rábeszélése a közös képre, továbbá a megjelenítés, a szövegezés mind időbe telik. Ezzel tölti napjai egy részét a polgármester a valós munka a városépítés a fejlesztés helyett. 

Bukodi minidg is szeretett fiatalabb nőkkel közös pózban állva  fényképezkedni

Láthatóan Ócsa városvezetése mivel foglalkozik és mivel nem. Bukodi titkolódzik. Nem közöl időszerű-, aktuális-, és így nem ad valós tájékoztatást a várost érintő közérdekű ügyekről. Természetesen nem Kecskés és mögöttes Kft-je tehet erről, mert ha nem kap utasítást a "főnöktől", akkor nem fogja frissíteni az adatbázist. Aztán, ha nem kap hírt, ha nincs közlemény, csak az, hogy vedd le a legutóbbi béreket, mert az már nem aktuális, akkor jó szolgaként megteszi, de az újat nem tudja feltenni, mert arra nem adtak felhatalmazást. Így Ócsa népe kapja azt, amit a polgármester tálal. 

Aztán marad a blog, a háttér-információ, és a polgármester semmitmondó, vagy mutogatós fotója a Facebookon.

Idén az adófizetők pénzéből több mint 11 milliót szánnak Bukodi egyesületének támogatására - ebben nincs benne az MLSZ pénze

Várom már, a következő képsorozatot, ahol Bukodi és a volt ékszerbolti eladó pózol együtt, vagy Felcsúti, netán Fentor, avagy Horvát, Magyar, Spák, Torma és még jó páran összeállhatnak egy, egy képért a láthatóságért. Mert a választások előtti polgármestert kicsit megtolva segíteni szükségeltetik. Bukodi akadozó szekerét valakinek csak ki kell segíteni a sárból. Ahogy tették ezt korábban akár a múltbeli választás során, akár a jelenben.

Elvégre kéz-kezet mos alapon a jövőbeni boldogulásért mindenre képesek egyesek.

Ócsa polgármestere és jegyzője a lelátón - Ócsán a városi tulajdonú focipályát kisajátították, a lakosságot kizárták a használatból, de pénzt csak mi költünk rá

Erre pedig egy kép, vagy a mögöttes képmutatás is elég lehet a hiszékeny választó megtévesztésére. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése