2024. március 24., vasárnap

Álljon a polgármester mellé és élvezze annak előnyeit - kapjon csomagot, vagy keressen pénzt közös szelfivel

Lehetőséget kíván biztosítani a Polgármesteri Hivatalon belül Bukodi Károly a helyi lakosoknak, az itteni vállalkozóknak és a sportrajongóknak egy közös arcoskodásra. 

A milliárdos költségvetéssel bíró Ócsa a polgármester szerint nem költ elég pénzt önmaga reklámozására, a polgármesteri munka megismertetésére és olyan hétköznapi dolgok feltárására, mint például a péknél történő kenyérvásárlás, vagy egy hétköznapi szendvics megvétele, a gyerekszoba tévéjének cseréje, az ékszerüzlet eladójának felfedése, a helyi jóga megismertetése helyett egy férfilelket masszírozó kép bemutatása, mert mind ez a momentum, amire bizony többet kell áldozni.

Anitát is rávette, holott nem kellett volna - kétségeket ébreszt

Bukodi a maga módján ezt lehetőségei szerint meg is teszti. Fényképésszel megy a pékhez, a borbélyhoz, a szendvicsezőbe, és a tévéért, de ez látszik akkor is, amikor mások eredményességére mutogat és narcizmusával az ép testben az ép lélekről tesz bejegyzést.

 A polgármester számára mindez kevés.  A jövő hónaptól kezdve ez talán megváltozik. Immáron nem csak ajándékcsomagot fog átadni egy közös szelfiért az érintetteknek, mint ahogy tette ezt eddig a közpénzes Ócsai Csemete,  

Hiába a bömbölő csemete, a polgármester mosolyog és ez a lényeg - képes üzenet a közpénzes csomaggal

az  Óvodába megyek csecsebecséi, és az Elsős vagyok ajándékai után kért-, elvárt közös fotóért cserébe.  

Az elkövetkezőkben talán anyagi megváltás is elérhetővé fog válni egy-egy képért?

Az óvodás csomag is a városlakok költségvetéséből áll össze - a polgármester ezt is a gyerek felhasználásával a maga javára igyekszik fordítani (- véletlenül sincsenek jelen az önkormányzati képviselők)

 A jövőben a szülők, a gyerekek, az időskorúak és az az ideköltözők után immáron a vállalkozókat is bevonja a polgármester abba csomagba amit Ócsai életút program részeként igyekszik előadni. 

 

Molnár a jegyző Bukodi mellett együtt űzik
Amint látható volt, kísérleti jelleggel Nikol szendvicsezőjének polgármesteri reklámja, vagy Kis Anita üzleti vállalkozásának  bemutatása,  Misi BarberShop-jának illusztrálása, Czakó Laci Elektroporta üzletének látlelete, vagy a hétvégi csöves kukorica vásárlásának önábrázolós bemutatása. Mindez nem csak a polgármester magamutogatását szolgálja, netán a narcizmusát elégíti ki, de politikai hasznot is remél mindettől. Azt várja el ezektől és ezek után, hogy elismertsége, népszerűsége nő.  Vagyis ezért érdemes áldozni.  Ugyanis nem kifizetődő már a vegzálás, a vállalkozók fenyegetéssel felérő kényszerítése az együttműködésre, mert különben jön a háttérben álló jegyző az engedélyek felülvizsgálatával, a büntetések belengetésével.  Nem egy helyi vállalkozótól tudjuk, hogy Molnár Csaba képes volt semmisségért is 200 ezres bírságot belengetni, amit a panaszt követően a Kormányhivatal dobott vissza. 

Természetesen minderről ezek nem tesznek közzé semmit.

"Hosszú lesz a hétvége" írja bejegyzésként az elmaradhatatlan szelfihez a tékozló

Tehát nem ismeretlen az a túlkapás, amit megengednek maguknak városvezetői szinten. Így nem egyszerű és boldogságos üzenetről van szó akkor, amikor a polgármestert közös képen látjuk valamely helyi vállalkozóval.  Mindez egy kényszeredett, kikövetelt helyzet. A mosoly nem igazi, csupán egy képmutatás. 

Bukodi csöves kukoricája igazán megérhet egy közös fotót - mert ide is csak fényképezkedni jár

Eme tarthatatlan helyzet okán a jövőben a polgármesternek nem pénzelvonással kell elérni a együtt fotózást, hanem éppen ellenkezőleg, jutalmazással. 

Lássuk be, jó trükk a különböző csomagok átadásával kicsikart közös kép. Rávette a tanárokat, hogy a Színes által biztosított pizza átadásával gyerekeket beáldozzák a polgármester kampányára, és a képmáshoz fűződő jogaik átadásával arcmásukat felhasználja az internetes felületen azáltal, hogy megjeleníti azt közösségi oldalán, ami ettől fogva oszthatóvá válik. A Facebook ezt kínálja, A polgármester és a mögöttes tanárok pedig ezt teszik a maguk esze és a polgármester ráhatása, a maguk kiszolgáltatottsága mentén. 

https://scontent.fbud6-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/419257929_936714685124462_3030094154249503862_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=28_4SntiVQkAX83S2SB&_nc_ht=scontent.fbud6-3.fna&oh=00_AfA_rstpSDqHJo1F_3Z1l7reDjPI5pIavaNEg6a_IjzTgA&oe=660203AF
Közpénzes beszerzett pizzával ékesedik a polgármester a maga népszerűsítése érdekében - vajon ki járult hozzá a gyerekek képmásának felhasználáshoz az interneten

Ezért az elkövetkező kampányidőszakban csakis úgy lehessen közös képet kirakni a polgármester felhasználásában és más személyek általi (közös) megjelenítés formájában, ha azért a fényképet felhasználni szándékozó (adott esetben a polgármester) megváltást fizet.  

Ez pedig nem lehessen  közpénzes csomag, önkormányzati ajándék, helyben vásárolt kenyér, szendvics,  az iskolásoknak adományozott pénzünkből vett pizza, vagy éppenséggel a saját gyerekeinek vett tévékészülék.  Mindez elég visszás, és nem a város, nem az itt élők érdekeit szolgálja, Ezért ezzel ne kérkedjen a polgármester és nem használja, ne használhassa fel, ne használhasson ki másokat a maga szerencsétlenkedésének pozitívba fordítása érdekében. 

A március 15.-i ünnepi műsor betanításáért a tanárok pénzjutalomban részesültek - most virágot kaptak egyazon kasszából, miközben a gyerekek képeit áldozzák és használják fel ( - mely szülő biztosított ehhez hozzájárulás) 

Ezért kell nyilatkozatot bemutatni,ebben  hozzájárulást biztosítani, vagy éppen fizetni azért a szolgáltatásért, amit a polgármester a közös képi megjelenítéssel birtokosként felhasznál.  

Megengedhetetlen, hogy Bukodi Károly polgármesteri hivatalával felvértezve, azzal visszaélve megtévessze, kihasználja az emberek félelmét, vagy jóhiszeműségét és a személyes képmásukat, a gyerekeik képét csak úgy átadják a világhálós megjelenítésre amolyan szabad felhasználásra a közösségi oldalak megoszthatósága által. 

Egy pillanatkép, egy felvétel arról, mikor egy száll virágért is képes önzetlenül összeállni valaki a polgármesterrel  (- mire jó ez)

Egy közpénzes csomag és vele a közösségi fotó

 

Aki kamera elé áll, az igen is kapjon érte pénzt, fizetséget. Ez így dukál. Ez a tisztességes módja annak, hogy a polgármester politikai játszmájának a részese, netán közös haszonélvezője legyen az aki mindezt felvállalja. A csomag, az ajándék vagy a kényszeredettség nem lehet megváltás arra hogy oda adjuk, feláldozzunk magunkat a fideszes polgármester választási oltárán.  

Nem kell ehhez ellenzékinek lenni. Elég, ha a józan meglátásunkat, értékítéletünket, az eszünket használjuk. A lényeg, hogy ne váljék senki se kiszolgáltatottá. Amennyiben az otthonunkban, a házunk tornácán, vagy az iskolában a polgármester velünk, rólunk, netán a gyerekeinkről akar képet akkor azt csakis a hozzájárulásunkkal igazoltan és ha úgy kívánjuk fizetség ellenében tehesse meg, ne pedig a maga vagy a háttérben meghúzódó kampánystábja által kitalálva. 

Ne engedjük az otthonunka tolakodni és ott a gyerekekkel közös képet készíteni a csomagért cserébe - ne szolgáltassuk ki magunkat és gyerekeinket Bukodi polgármester ármánykodásának

 Legyen elég a közpénzes garázdálkodásból, a személyiségi jogok felrúgásából és az iskolába adott gyerekek felhasználásából.  

Anyukák ne áldozzák be/fel gyerekeiket a polgármesternek - na adják képüket, hozzájárulásukat csecsebecséért szabad felhasználásra, kitéve internetes megosztásra

Legyen elég a polgármester ámokfutásából, abból a narcisztikus magamutogatásból, amiből senkinek semmi haszna. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése