2024. március 8., péntek

Ócsa polgármestere a virágot is kampányfogásként egy fényképért cserébe adja - közpénzes Nőnapi üdvözlet

Március 8.-t a nőnapot is kampányolásra használta fel Ócsa narcisztikus polgármestere. 

Még a virágot is kampányolva úgy adta át, hogy vele volt a kampánystábjának fényképésze, aki lassan már a WC-re is elkísérő, bemutatva, hogy mennyire hétköznapi az ember, aki városvezetőként alkalmatlanságáról tett bizonyságot.

Bukodi Károly nem egyszerű eset. Mostanság többnyire fényképésszel jár kell a városban és akivel lehet, fotózkodik. Így ment Nikolhoz, de a borbélyánál is hasonmód jelentkezett be.  Bár a jelen polgármesteri közzététel szerint Nikol nem kapott virágot, és a feleségéről sem láthattunk aktuális felvételt a köszöntésről, ahogy a volt ékszerüzlet eladójának szánt virágait sem látható mód adta át, mert ma az utcán kereste Ócsa városvezetője a boldogulást.  .

A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenségérzetéből táplálkozik - olvasható a Medbroadcast internetes portálon.

Annak érdekében, hogy a betegek megbirkózzanak szégyenérzetükkel, védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat.

A nárcisztikus embereket általában kora gyermekkorukban éri a sérülés, mely az egészséges énkép kialakulását gátolja. Valószínűleg azt éreztették velük, bármit is tesznek, nem elég jók, alkalmatlanok.

 Felkapott hát egy csokor tulipánt és a háttérfotóssal bement a DM-be majd a közeli üzlet elé, majd a megszűnt orvosi ügyelet iránymutató táblájához állva amolyan fricskaként utalva arra, hogy ezt is csak elhalt az irányítása alatti Ócsán. 

https://scontent.fbud6-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/419567157_927650962697501_3156538582752568370_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=_sehbY4KX1QAX9V-8kN&_nc_ht=scontent.fbud6-3.fna&oh=00_AfBdJxIZXYMhhzO5i_X7i_Lb5cMZJ2Sq-efylBwHuKPxsw&oe=65F26615

Végül elosztogatta a tulipánjait, jutott akinek jutott, majd az elkészült hét darab zsákmányolt képpel a szolgálati laptopjához rohant, amivel fellőtte azokat közösségi oldalára.  Ezzel a napi álságos szentencia a részéről beteljesült.

Így jelent meg a nőnapot kihasználva és polgármesterként ismét hülyére véve az embereket. 

Valóban erről szól ez a nap? Tényleg politikát polgármesteri kampányt kellett ebből is kreálni? Ezt ötletelték a fizetett tanácsadók? Valóban erre kellett felhasználni az ünnepet, kihasználva a mögöttes nőt? 

És lássuk be, ezt sokan kajolják.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése