2020. március 1., vasárnap

A Propeller olyat hazudott, amivel azonnal indítani tudta az ellenzék gyűlölködését - így csinálják, ezt űzik

A 24.hu után most a Propeller hazudott az éterbe a szokásos mód, csakhogy beindítsa, pontosabban fenntartsa az ellenzéki oldal kormányellenes gyűlölködését, a folyamatos gyűlöletkampányt.  

A primitív mocskolódásra, a gyűlölködésre programozva vannak
Ismert a módszer, amikor a valós tényektől elrugaszkodva olyat állít a liberálisan ellenzéki sajtó, ami valójában nem fedi a valóságot, vagyis nem igaz.  Ezt egyenes mód hazugságnak nevezik, amit a valóság eltorzításával érnek el. A hatás természetesen nem marad el, mert a buta ember ugrik erre.  A sajtó ezt pedig tudja és kihasználja.  Vagyis uszít.

Így járt el korábban a 24.hu a hazug állításával, miszerint a miskolci kórházban cigány nőket sterilizálnak rasszista mód.  Bangóné (patkány) Ildikó még sajtótájékoztatót is tartott a galád kormánypárt műves dolgai kapcsán, amire felült a cigány "zenekar" és tüntetést szerveztek. Csak éppen a hír nem volt igaz.  Nem sterilizáltak senkit és különösen nem cigányt a miskolci kórházban.  A hír alapjául szolgáló esetben sem ez történt, hanem egy páciens egyik petevezetékének az eltávolítása, ami nem sterilizálás. Ráadásul a beteg nem is cigány volt, úgy ahogy Bangóné (patkány) Ildikó előadta a tévének és a tesvíreknek. 

Most azonban a Propeller csapott ismét a lecsóba a szokásos migránsozással, kapcsolódva az aktuális eseményekhez, csak éppen kiforgatva, pontosabban megmásítva és átértelmezve a kormánytájékoztatón elhangzottakat.

Máris osztják, (így) terjesztik a hazugságot - ATV és polgárőr
Bakondi György szavait úgy másították meg az erről tudósító anyag címében, ami valójában el sem hangzott, tehát nem igaz állítást tettek közzé.  A Propeller ezzel egy olyasfajta összeesküvést gyártott amivel mozgósítani tudta az évek óta gyűlölködésre hangolt trágár ellenzéki szimpatizánsait.  

Ők nem is okoztak csalódást, már az első kommentelők a mocskolódástól sem visszariadva az anyázásig mindet bevetettek a Facebookon, amit ilyen esetben és vonatkozásban nem tilt a vonatkozó közösségi elveket tartalmazó szabályzat.

A Propeller persze az sem érdekli, hogy valójában mit mondott Bakondi György és az mennyire igaz. Azzal sem foglalkoztak, hogy a perzsa államban valóban nőtt a megbetegedések száma és tombol a vírus, amit nem csak az iráni hírcsatornák, hanem az európaikat is megerősítenek.  Így az Iránból érkező migránsok valóban potenciális veszélyt rejtenek és vírushordozók is lehetnek.  Persze, hogy ez most nem számít, ha az álságos híradással alá lehet pakolni a kormánynak és fel lehet bőszíteni az olvasót.

A címbeli hazugságról természetesen szó nincs a cikkben - sőt éppen annak ellenmondó az állítás (- vagyis hazug állítást fogalmaztak meg a cikkhez)

A Propellernek csak ez és a kommentek sokasága a fontos. Az, hogy ezt milyen áron és kinek a bőrén érik le, nem számít, mert a kormány nem indít sajtópereket a liberálisan ellenzéki sajtó napi hazugságai kapcsán.  

Arról meg nem is beszélve, ahogy ezt a hazug címbeli állítást átveszik, és úgy adják tovább, mintha valóban ez hangzott volna el, ezt mondta volna Bakondi.  Így hazudik sorba és egymást követően a liberális baloldal médiája. Ugyanezt már többször eljátszották egymást közt. Mindig meg van a hangadó és a továbbító. Jól fel van osztva, hogy ki mikor kezd rá.  Blogunk már nem egy ilyen történetre mutatott rá. Most is ez van. Megint fülön-csíptük az aljasokat. A baj csak az, hogy ezek büntetlenek maradnak, és újra kezdik.

A parasztjai meg nem értik, csak anyáznak és gyűlölködnek, ahogy azt a liberális sajtó levezényli.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése