2020. március 13., péntek

Így néz ki, amikor az Országos Polgárőr Szövetség embere osztja a vírust - mikor és mitől pánikolnak be egyesek

Az Országos Polgárőr Szövetség mindig is adott a jó hírnevére. Ezért nem véletlen, hogy odafigyel a kommunikációjára és a tagjainak is oktatást tartottak ezzel kapcsolatosan.

Persze itt is, ahogy minden más közösségi formában, vannak jó és rossz tagok, ahogy esetünkben is jó és rosszabb tanulók, akit kevésbé értik meg és abszolválják a feladatot, sőt ismertek olyanok is, akik még a saját hibájukból sem okulnak, nem hogy a máséból. 

Amikor az OPSZ embere megnyomja a pánikgombot

Nem tudom ki hogyan van ezzel, de ahogy nézem a közösségi oldalak megosztásait, feltűnt az Országos Polgárőr Szövetség munkásának több közösségi megnyilatkozása a koronavírus és annak hozadéka kapcsán.

Minden egyes órában jön, felkerül egy pánikkeltő rémhír

Persze nem tudni, hogy ezt és a továbbiakat miként abszolválja, vagy érzi magénak az OPSZ, de mivel a közzétevő mindezt a neve alatt feltüntetett szervezet  megjelölésével teszi közzé, úgy ez alól a  szövetség sem mentesülhet.

Felelősségvállalás és a helyesírás nem számít, mert senki nem kéri számon

Vagyis az Országos Polgárőr Szövetség égisze alatt, annak megnevezése (meghatározása), feltüntetése mellett egy látszólag aktív polgárőr, szövetségi tag, mondhatni belső munkatárs ossza meg járványügyi vélekedéseit polgárőri mivoltában.

Van aki már pánikkeltésnek tarja az effajta bejegyzéseket

Aztán az is lehet, hogy polgárőrként így lehet és kell az emberek bizalmába férkőzni.  Mindenesetre a polgárőrünk szerint jobb félni, mint megijedni.  

Így van ez, ha valaki ilyen mélyen művelt és nem csak az elsüllyedt hajók kirántáshoz, hanem a virológiához is ért
Ő pedig benne van a korban és érintettként bizonyára van mitől tartania. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése