2020. március 3., kedd

Mégis csak Bakondinak van igaza a hazug gyűlölködőkkel szemközt - ők maguk igazolták vissza mocskosságukat

Alig telet egy-két nap, és máris maga a hazugsággyár, a liberális sajtó igazolja vissza Bakondi állításait. miszerint Irán az egyik gócpont a koronavírust érintően.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpTvA4hZO0zyM6USXmcAr-BfFhKC7q5Q5yMXjDW0OciuUaeeDk_Rgd63jn_QPOjlcjX_XS8QByOmd1Okbu4CR693OpINMu5L4eKSqFSJW9Fzq65Ha67P3TREMlUiJ6LSBiV5MaDjsfaas/s1600/Bakondi.png

Mégis számos hazug idézettel próbálták lejáratni Bakondi Györgyöt, amit a gondolkodást és kontrollt nélkülöző balfékek egyfajta idézetként osztottak a gyűlölködő ATV-n és a balliberális sajton át a Facebookon keresztül-kasul.


Ma pedig már arról írnak, amiről órákkal korábban Bakondi tájékoztatta az országot.


 Kedden jelentették be, hogy átmenetileg több mint 54 ezer rabot engednek ki, hogy megállítsák a fertőzés terjedését a túlzsúfolt, iráni börtönökben. De csak azok kaphatnak kimenőt, akiknél a teszt negatív eredményt mutatott. 

Ahogy arról korábban is írtunk, Iránban különösen aggasztó a helyzet, mivel hosszú ideig gyakorlatilag szabadon hagyták garázdálkodni a koronavírust. A halottak száma hétfőről keddre 11-gyel 77-re, a fertőzötteké pedig 1501-ről 2336-ra emelkedett. Ugyanakkor a szakértők szerint az áldozatok száma ennél is magasabb lehet.

A hatóságok szerint már az iráni parlament képviselőinek 8 százalékánál mutatták ki a vírust. Kedden bejelentették, hogy az iráni hadsereg 300 ezer katonát és önkéntest mozgósít a fertőzés megfékezésére
 
Igen igazat szólt, kár volt kiforgatni a szavait és lejárató kampányt folytatni ellene, illetve rajta keresztül a kormánnyal szemközt.  

Ennek nem volt más értelme, mint fokozni a pánikot, fenntartani az uszító ellenállást, a köpködő gyűlölködést.   

*

4 megjegyzés:

  1. Ilyenkor miért nem köpöd magad szemen? Az előző blogbejegyzésben még balliberális uszítónak állítottál be! Szánalmas, műveletlen és buta vagy.

    VálaszTörlés
  2. Tibor ismerlek,és én nem süketelek, ezt jól tudod. Te viszont azt teszed amikor, hazudozol és összeugrasztod az embereket. Élsz a nyomorodban, egész nap a neten lógsz, osztod a hülyeséget, közben az asszony keres rád, mert nem dolgozol. A fél város utál és lassan elviselhetetlenné válsz a polgárőri körökben körökben. Korábban az operatív tisztnek súgtál, most tovább játszod a jól informáltad. Örökös feljelentgető voltál. Ma már ebből nem lehet megélni. Mit kezdesz magaddal nyugdíjig,, miből fogsz majd megélni, ha a mostani támogatás elolvad? A polgárőségtől már nem fogsz tudni csipkedni. Elhelyezkedni nem törekszel, dolgozni nem akarsz. Inkább maradsz segélyezett, és élsz alamizsnán, mintsem munkába állj? Félsz, hogy elveszted az ingyen pénzt, a süketek járadékát? A Facebook nem fogja eltartani a családod. Sőt ha így folytatod, a nem hogy a cigipénzed bukod. Arról sem tudsz leszokni. Kényszeredetten buta függő vagy. Se diplomád, se megfelelő képzettséged. Mit kezdesz magaddal? A régi elvtársak seggének nyalásából, a szalutálásból nem élsz meg. Már nem az a világ járja. A süket beírásaiddal csak időt és pénzt veszítesz. Hallgass az asszonyra és kezdj magaddal valamit. Vállalj udvaros munkát, legyél éjjeliőr, vagy bármi, amire képes vagy. Mihez értesz még? Színházi súgó nem lehetsz. Az más pálya. Esetleg próbálj a pesti vejeddel Matyival valami értelmes és hasznos dologba kezdeni. Te amúgy is jól tudsz vetíteni. Vizionálj vele valamiről, hogy ne okozzon gondot a további megélhetés.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy aggódsz miattam, de nem szükséges! Biztos vagyok benne, hogy jobban és többől élek, mint te! Egyébként van szakmám. Több is. Diplomám is van. Nem az asszony tart el, ne aggódj! Még most is biztos vagy benne, hogy ismersz? Egyébként a fenti felvetésemre nem válaszoltál!

    VálaszTörlés
  4. Net, és Face függő szerencsétlen.Más nevében levelet írni, fenyegetni. Pónicsődör hátsóját nyalni,a vén alkesz dákóját polírozni. Valamikor ebben a műfajban nagyon jó volt.

    VálaszTörlés