2020. február 29., szombat

Álságos mód ócsitották a forintot a balfékek - a polgárőrség embere is beszállt a hangulatkető hisztibe ( - kár)

Megszokott jelenség, hogy a gyurcsányista balfékek és ezt a társulatot segítő média az emberek hangulatát befolyásoló rosszhír-keltésre játszik.  Így, és ekként uszít egyrészt álságos mód, másrészt gyalázkodva, vagy éppen hazug mód az ATV egyenes adásban, akár a meghívott szereplői által.


Legutóbb ismét a forint rossz hírét keltve szórták világgá, hogy a 340 forint felett az euró. Ezt olyan tényként közölték, ami már a közzétételét követően sem volt igaz. Tudni illik a hír forrása a Portfolio volt, amit aztán az ATV leközvetített úgy, hogy már akkor visszaerősödött amikor azt állították, hogy  gyengül.


Mindez a savanyú hírkeltés, a megtévesztő hírközlés annak  balfék-propaganda gépezetnek a megszokott kelléke, mely a "minél rosszabb, - annál jobb" nekünk szinonimára épül, ami nem más, mint a kormány és a kormányzópárt valamilyen módon történő lejárató gyalázása. 


Mindezt vette át sok hamis próféta és adta közzé a maga kis gyűlölködését, egészen addig, míg el nem jutottak a polgárőrség ócsai emberéhez, aki máris beszállt a ringbe és akkorát rúgott az őt jutalmazó és pénzelő fideszeseken, hogy nőgyalázástól sem rettent el ennek érdekében. 


A lényeg azonban mégis csak az a hamis információkeltés volt ami azt rögzítette az emberek tudatában, hogy 340 forint felett az euró, ami persze, hogy nem a nap záróértéke volt.  


A mocskolódásba torkoló hazugságra hiába próbálták egyesek felhívni a figyelmet, az ATV már ledobta a bombát amit a hülyék robbantottak aztán Facebookon.  A bedobott hír tudniillik nem állta meg helyét, mert ahogy kiderült, már a megjelenítését követően sem állta meg a helyét. Ezt maga hír forrása erősítette meg magával a kiugrással együtt. 


Csak az ATV pusztán a negatívumot közölte és nem a jó hírt miszerint erősebb a forint, mint volt.   A Portfolio nem csak napi szinten, hanem percről percre figyeli a devizanemek árfolyamait a tőzsdei indexet és a pénzügyi mozgásokat.  A sajtója meg abból csínál hírt, ami az aktuális politikai érdekeinek megfelel.  Az nap akár azt is írhatták volna, hogy ugrásszerűen erősödött a forint, de nem, mert azt a pillanitnyi helyzetet ragadták ki, amikor éppen gyengült.  Ők ebből csináltak hírt, az ATV és a balfékek hada pedig ezt rögzítve hazudott egy nagyot a világba azzal hogy elhitették az emberekkel, hogy aznap ennyit romlott a pénzük, miközben a záró árfolyam javult.


De ezek a politikai-férgek már csak így hazudoznak összevissza büntetlenül. Datálják és diktálják a negatívumokat, gyártják a rossz híreket, keltik a rossz érzést és hangolják gyűlölködésre, uszítják egymásra vagy éppen egymásnak az embereket.


A gyurcsányista ATV és a mögé soroló balfékek hada így uszít, kelt hisztit, generálva a sok hülyét a közösségi megosztásra a gyűlöletkeltésre. Ehhez ad teret és biztosít táptalajt a Facebook, mint a vezető a liberális tábor vezető megosztója. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése