2020. február 7., péntek

Így gyűlölködnek a liberális oldal balfékjei - egymást túllicitálva mocskolódnak ( - ezt szülte a baloldali erózió)

Vitathatatlan, hogy a közélet megkerülhetetlen pöcegödre a Facebook, mely annyira erkölcsös, mint a képmutató balliberális média és a vele élő politizálás. 

A Facebook közösségi elvei szerint ha Orbánnak küldenek lófaszt, az nem sértő és belefér a jó ízlés-,  az általuk megítélt erkölcsi mércébe

Ismert a Facebook elfogultsága, mely a nemzeti konzervatív oldalt kiszűrve szelektál, és ezzel együtt egyoldalúan enged teret az elanyagiaskodik hódítóknak, a politikába szőtt kapitalizmusnak, vagyis annak a határokon átívelő (globális) liberalizmusnak, mely a mai kizsákmányoláson alapuló haszonszerzés ideológiája. Megtévesztőn ezt nevezik maguk demokráciának, és a vele szembeállókat antidemokratikusnak, autoriternek, diktátoroknak, nácinak és mi-egyébnek.

Közben a Facebook egyértelműen álnév alatt  regisztrált, mögöttes személyazonosság nélküli jobboldala ellenes gyűlölködő oldalakat engedélyez és tart fenn.  Különböző formában és név alatt enged terek Mark Zuckerberg a neki nem tetsző hatalommal szembeni fellépésnek akkor is ha az a valóságtól elrugaszkodott, igaztalan és hamis vádakat, vagy éppenséggel trágár - netán rasszista - gyűlöletkeltést tartalmaz.

Egyértelműen hamis profil alatt a Facebook jóváhagyásával (elvei szerint engedélyezetten) zajlik a trágár lejáratás, a gyűlöletkeltés

Ugyancsak ekként engedi szocialista, liberális, vagy éppen ellenzéki oldalak számára uszító beszédek és tartalmak közzétételét. Lássuk be, hogy így ment át a 168 óra hazugsága a miskolci kórház lejáratására, a HVG, a Propeller, az Euronews és az ATV összes provokatív és álságos hamissága, a rosszindulatú és a támadó hírkeltéssel. De szintén ez jeleneik meg Gyurcsánytól Bangóné, Burány, Gréczy, Jakab, Jávor, Juszt, Neidermüller,Vadai, Vágó és hasonszőrű társai uszító propagandája

Ez köszön ma vissza igaztalanul mindenütt.

https://i.ytimg.com/vi/vLaYy7CsUT0/hqdefault.jpg
Gyurcsány a kocsmai stílus honosítója
Ez látható, tapasztalható ma a közéletben és ez jelenik meg a világban, a hatalmi politizálásban. Így jár el a Facebook és ez zajlik ma Európában, az unión belül és azon túlmenően is a függetlenségüket védő nemzetállamokkal szemben.  De nem csak a nemzeti egységet, a polgárság intézményesített rendszerét, hanem a vallási alapokon nyugvó országimázst is rombolják.  

Ezek az erők azok akik a saját haszonleső érdekeik mentén képesek kiszolgáltatni a hazát, miközben idegen érdekek elvárásai szerint züllesztik a társadalmat. 

Nem új jelenség ez, hiszen hazaellenes tevékenység mindig és mindenütt jelen volt a történelem során, amiért általában halál járt. A magukat liberálisnak nevező kapitalisták, a mostani politikai gyarmatosítók,  nem véletlenül vették ki ezt az eszközt az állami törvények tárházából.  A hazaárulás és a halálbüntetés tézise gátolná a globális tőke azon érdekeit, mely a nemzetárulókkal karöltve zajló leigázást segítené.  Ha ugyanis a hazájuk ellen fellépő árulókat a törvény erejénél fogva lehetne fellógatni, akkor nem lenne annyi és olyan bátor egyetlen idegen érdekeket kiszolgáló nemzetellenes aktivista sem, hogy a haszonszerzés érdekében mindezt felvállalja.

A köpönyegforgatók korszaka ezzel véget érne.

A liberális demokrácia biztosította jogok egyeneságon arra a gyűlöletkampányra sarkalja a hatalomra éhes kormányellenes erőket, ami egyetlen normális demokráciában sem lehetne megengedhető.

Ma az Európai-unió egy olyan régmúlt kommunista alapokon született szociálisan-liberális elképzeléseket kelt életre, ami a keleti blokk elnyomása után számunkra történelmileg és társadalmilag elfogadhatatlan. Ez a nyugati unió nemrég állított és avatott ismét szobrot a kommunizmus atyjának számító Karl Marxnak, akit mi már rég töröltünk a közéletből.


Nem véletlen, hogy a hazai vezető kormányerő ezzel szembeni védekezésül nevesítve említette az illiberális demokráciát. Ez nem más, mint a demokratikus forma megtartása és az eltúlzott befolyásoltság megzabolázása. Vagyis egy olyan demokratikus védelem, ami nem enged szabad teret a korlátlan befolyásnak, a politikai és gazdasági kizsákmányolásnak, hanem egy emberközpontú (akár - a jó értelembe vett - populistának is nevezhető) társadalomnak biztosít élet- és mozgásteret. Az illiberális demokrácia egy olyan unortodox szellemi és gazdasági tétel, ami a nemiség összekeverése, felcserélése és zagyvává tétele helyett egy hit mellett letett vállalást kitartást kíván erősíteni a multikulturális társadalmi egyveleggel szemben. Ha mindezzel szembeni önvédelemként    populizmust kiáltanak, akkor a nép többségi akaratával összhangban tett erőfeszítések a neoliberális korszak kihívásaival szemközt sikert értek.  

Hazánk ma ezzel együtt jobb kondícióban van, mint volt valaha is a rendszerváltást követően.

Ezzel szemközt Ők (a liberális megszállók, vagy hódítók) ezt gyűlölik, ezt utálják és ez ellen lépnek fel, a hozzájuk köthető érdekeik és a csatlósaik által.  

Hazánkban ez az ideológiai- gazdasági élet-halál harc folyik, és alakult át egy folyamattá, ami az állandósult gyűlöletkampány formájában jelenik meg.

Gyűlöletgerjesztő Hírklikk és a vele azonosuló bejegyzéstevők folyama - a közösségi elvek szerint ha ez a jobboldal ellen irányul, akkor elfogadható ( - ellenkező eseteben törlés és tiltás jár érte)

Képtalálatok a következőre: dobrev nagy blankávalMostanság ezt a gyűlölködést honosította meg a baloldali-liberális közeg és a hozzá hű Orbán-gyűlöletre felfűzött közeg, amiből áll össze a Gyurcsány-Dobrev központú ellenzék. 


Ez a réteg az, mely az egykori kommunista diktatúra haszonélvezőiként meggazdagodva váltottak köpönyeget és vették fel a látszatdemokrácia álcáját, aminek egyik állomása a szabad-demokratákkal kötött koalíció szocialista miniszterelnökének Medgyessy Péternek a megpuccsolása, majd az Őszödi beszéd nyomán kialakult társadalmi békétlenség az előzőt váltó Gyurcsány kormánnyal szemben

https://tv2.hu/data/files/672/672711.jpg
Gyurcsány és a trágár politizálás kibújt, mint szög a zsákból

 Ez egészen addig a rendőri attakig és a szemkilövetésig elhajló túlkapásokba hajlott, aminek vége a Gyurcsány komponálta szociálliberális kormány bukásához vezetett. 

Mindezek után lépett elő ismét a Fidesz és nyerte meg nagy többséggel a demokratikus választásokat. 

A gyurcsányi baloldal több részre szakadt, az SZDSZ az adósságait hátrahagyva távozott a politikai közéletből. Egyedül a jobboldal szélsőségesnek tartott pártja a Jobbik erősödött meg és vált a második legnagyobb politikai erővé. 

Azonban mindez darabjaira hullott egy belső pálfordulat által.  A Jobbik a Fideszből távozó Simicska Lajos által rövid időn belül az egyik legnagyobb gyűlölködő ellenzékivé vált, és olyan ordenáré közéleti szerepbe kezdett, ami a máig tartó és elfajuló mocskolódást megalapozta.  
Amikor a szélsőségek egybekelnek

A jobbikhoz pártoló Simicska kormányra-törési szándéka nem valósult meg, viszont Vona vezette, magából kifordult Jobbik dereka roppant össze. Nem maradt belőlük más, csak egy balra tolódott Gyurcsánnyal szövetkező gyűlöletpárti összefogás.  


Bangóné az ATV közvetítésével szít
Ez a közös gyűlöleten alapuló mocskolódás a mai ellenzéki politizálás gerinctelenségén alapuló egyezség, amit ellenzékként ismerhetünk. 

 Ez a szövetség, vagy koalíció az, ami ontja magából a mocskosnál mocskosabb lejárató kampányokat, és ebből az alakulatból emelkedik ki mindig egy-egy gyűlölet-szónok, a maga trágárságával, vagy aktuális gyűlöletbeszédével.

A DK maga a gyűlöletkeltés és a trágár gyűlölködés forrása

 Ma ott tartunk, hogy ezek a balliberális "példaképek" alkotják azt a meghatározó és "példamutató képzetet", melyre a köznyelv épül.  Így, ezekkel vált az ország egy része a pártoktól túlfűtött gyűlölködő kisebbségi tömeggé, mely képtelen mit kezdeni a közel feles támogatottságával.

https://hirklikk.hu/images/facebook/45429.jpg
Ha a mocskos-szájúak egymásra lelnek
Ez liberális kotyvassz  képezi itt az ellenzéket és mutatja be azt a sajátos politikát, ami másról sem szól, csak a lejáratásról. Mind hazai, mind pedig nemzetközi téren. 

Képtalálatok a következőre: dobrev nagy blankával
Az ATV jó táptalaja a gyűlölködőknek
Ők sírják tele hazugságokkal a nemzetközi teret, az Eu-tól a globális médián át, a pokolig mérgezetten és veszik fel érte a különböző külhoni támogatást.  Nem más ez, mint a mágnások pénzének hűbérre váltása, amit a nemzetellenességükkel, az ország és a kormánygyalázással termelnek ki. 

Az pór nép számára mindebből csak a trágárság, a szembehelyezkedő mocskolódás, a szembeálló gyűlölködés marad bárminemű értelem és hasznavehető dolog helyett. 

Ócsának is megvan a saját közvetítője

Mostanra olyan nyílt színű és mindenre kiterjedő, elterjedt közösségi gyűlölködés zajlik, amivel napjában vagyunk kénytelenek szembesülni.

http://www.nimrod-mohacs.hu/sites/default/files/dozsakivegzese.jpg
Dózsa tüzes koronázása
Nem csak Gyurcsány trágársága, és a DK kebleire ölelt Nagy Blanka orális fallosza, hanem Hadházy Ákos parlamentig hurcolt lófasza, Bangóné Borbély Ildikó ATV-ben engedett patkányozása, továbbá az ugyanitt kifejtett Niedermüller Péter rasszizmusa és közösség elleni uszítása, vagy a kedvelt demokratikus szóvivő, Gréczy Zsolt pedofil tartalmú szelfizős magamutogatása ugyanúgy összeegyeztethető ezen a csatornán, mint ahogy az ellenzék sorai közt felbukkanó és korábban zsidózó Jobbikos Jakab Péter, vagy az ungabungás Jávor Benedek. Azonban Burány Sándor szerint ahogy a színházi zaklatás sem valós probléma, csak amolyan együttműködési kényszer, úgy a nőgyalázó Jávor mentén a nálánál is gyalázatosabb és rosszindulatúbb, embernek is hitvány Korózs Lajos sem tette fel még a tüzes koronát a baloldali liberálisok gyűlölködésére.

https://mandiner.hu/attachment/0344/343593_burany_bangone.jpg
Patkányos Bangóné és az együttműködési kényszeredett Burány Sándor a közzétett gyűlöletbeszéde során

Nem véletlen, hogy ezen nyilatkozatának közléséhez a baloldal patkányát szimbolizáló Bangónét vette maga mellé társnak.  Korózs Lajos nyíltan az újságírók előtt és a kamerákba mondta uszító közbeszédét. "Ez az ember embernek is hitvány, nem parlamenti képviselőnek, embernek is.Odamegy uszítani. Undorodom tőle, amit csinál. Gyűlölöm őket ezért a mentalitásért”.

Baloldali, liberális gyűlölködők az MSZP köreiben, és az onnan kivált Gyurcsány alkotta DK szövetségében - ebben is ott volt a patkány Bangóné

Erre nem véletlenül mondják többen, hogy ezek a baloldali liberálisok "mind ilyenek". Aljas gyűlölködők, akik nem csak a közbeszédet alacsonyították le, hanem a közéletet is ocsmányul trágárrá tették.    
 
A liberális ellenzék a Jobbiktól átvett fasiszta gyűlölködést ültette be és tette párthonossá a közös ellenzéki koalíció soraiban.  Tőlük züllik el a közbeszéd, a közélet és válik az ember a másik goromba kitaszító taplójává.  

http://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2020/02/javor-nieder-korozs-758x370.jpg
Rögtön három delikvens versengett egymással a mocskolódásban - ők a hét agyhalottjai: Niedermüller, Jávor, Korózs

A liberális ellenzékiek úgy trágárkodnak ahogy azt már egy vidéki kocsmában sem tűrnék el viszonzatlanul.  Úgy vágnák ki őket onnan, hogy a lábuk nem érné a földet.  

Nem hogy még a nemi szervüket elő, vagy a szájukra vehetnék.  

Miért kell hát eltűrni a Facebookon és másutt az olyan magukból kifordult egyéneket, akik  nem bírnak magukkal és a mocskos fantáziájukkal, amikor szavakká formálva hasadnak ki trágár-mód az anyjuk kínjából. 

Miért kéne a közbeszéd részeként elfogadni a faszrázókat, a lófaszozókat, és az összes szarozós, geciző barbárt, legyen az politikus, vagy közösségi oldalon megosztó.?


Hadházy Ákos több pártból is menesztésre kényszerült - erre most a trágárság és az ocsmányság szélsőséges képviselője lett

Miért kell ezeket túllicitálva bizonygatni a balfékeknek, hogy milyen alantasan elállatiasodottak? miért nem veszik észre magukat, vagy a közösségükben azokat, akik így kívánják felkelteni a figyelmet önmaguk mocskosságára? 

Miért nem lehet ezeket szájon vágni, vagy kiközösíteni? 

Miért ilyen vulgáris a liberális ellenzék?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése