2020. február 5., szerda

Bangóné terjesztette a 168 óra hazugságát - levették a cikket és kirugták az újságírót ( - senki nem kért elnézést)

Bangóné úgy kapott a hazugságra, mint gyöngytyúk a takonyra. Oltári hazugsággal állt a kamerák elé. 
Képtalálatok a következőre: bagóné sajtótájékoztatója
Bangóné kamerák keresztfényében is képes hazugságokra és gyűlöletkeltő uszításokra - „Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” - van hozzá bőr a képén

Az eset  január közepén történt, aztán ahogy beégtek vele, úgy tették felejtőssé az egészet. persze a bocsánatkérés ez esetben is elmaradt. A lényeg az, ami a bárgyú emberek tudatába égett.

A liberális baloldal fősodra a 444.hu  is a hazug állításokat terjeszti - helyreigazítás helyett csak egy "frissítés" tett közzé a valótlan tartalmú uszító szöveg meghagyása mellett 


A 24.hu is átvette a hazugságot és maga is beállt az uszítók sorába, ahogy mindig is tette - az igazság itt sem számít

Természetesen megint a szegény cigányok a hazug mese károsultjai, és a gonosz kormánypárt az elkövető.  Lett is belőle csinnadratta, mert Bangóné képes volt azt hazudni, hogy akarata ellenére sterilizáltak egy cigány a kórház műtőasztalán.


Csak azzal nem számolt senki, hogy az MSZP-s Bangóné "patkány" Ildikó úgy hazudik mint a vízfolyás.  Még a tesvíreket is megtévesztve csalta utcára a szavain felháborodó cigányságot. Őket meg amúgy sem érdekli az igazság. Vertek ők már halálra embert a hamisságok okán, vagy látszatával.  Ha nem így lenne, Szögi Lajos ma is  köztünk lehetne és élhetne, taníthatna.

A tanárverés meg amúgy is egyfajta szórakozássá vált a cigány oktatás kulturális folyamatában.

Ilyenkor az Euronews, a teljes baloldali- és liberális média, a TASZ, (Társaság a Szabadságjogokért) a Helsinki Bizottság és a pártkommandó hallgat, de nem kér elnézést vagy bocsánatot.


Sőt az uszító Bangóné nyomán tiltakozó cigányok sem keresték fel a korábban is patkányozó képviselőjüket és szóltak volna neki oda a kivezényelt tüntetés megkövetése érdekében a megtévesztésért cserébe.


Bangóné patkányos Ildikó a balliberális oldal gyűlöletkampányának egyik élenjáró hajhásza, uszító vezéralakja. Az MSZP hazugsággyárának közpénzes alkalmazottja.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése