2020. február 10., hétfő

Álságos bejegyzésekkel, rosszindulatú hozzászólásokkal, "hamis fotókkal hajlította maga felé a valóságot" - kétarcúság

Aggódtunk már Németh Sziládért Boros Tiborért. Rég hallottunk róla. Jogosnak látszott a félsz, hogy valami baja eshetett az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) tagságában funkcionáló ócsai tagozódásának elnökének, alelnökének helyi emberének. Az is felvetődött, hogy esetleg néhány sorral hátrébb helyezték a harc mezején. 

Ha a migránsokról szól, nem mindegy, milyen képpel illusztrálód, mert lecsap rád a liberális média

De most végre megkönnyebbülhettünk, mert hősünk újból megnyilvánult. Nem is akárhogy: mindenki láthatta, semmit sem veszített diszkrétnek nem nevezhető bájából, és épp olyan, mint fénykorában, amikor a találkozások alkalmával nagy nyilvánosság előtt, máskor meg az interneten és Facebookon is hazugságokat tömött a saját szájából a híveinek arcába.

Ha a kormányt gyalázod, teljesen mindegy, hogy mit mellékelsz hozzá mert a lényeg az uszítás és a megosztás

Ezúttal azt a csínyt eszelte ki a szórakoztatásunkra, hogy hamis képekkel illusztráltan osztotta meg a  a perui magyar nagykövet korábbi leváltásának  történetét.

A magát polgárőrnek valló szövetségi tag is tisztában van a hírhamisítás, vagy ahogy ők fogalmaznak, a valóság elhajlításával

Ha úgy vesszük, Boros elvtárs nem tett mást, mint megfogadta a uszító gazda, a Dobrev-klán vezírjének, tanácsát és amolyan antidemokratikusan maga felé hajlította a valóságot. Már annyiszor előhúzta, ajánlotta ezt hazudozást a DK elnöke a magyaroknak a különböző megnyilvánulásai során.  Hol a véget nem érő tüntetésekre, hol a szabotázsokra, hol pedig egyéb ellenállásra buzdítva híveit a szemkilövető böszme. A DK megmondó emberei azóta mást sem tesznek a valósággal, mint hogy maguk felé hajlítják.

Ha a  kormányban bukik ki valaki, az egész Fideszre és az erkölcsre káros, ha a liberális baloldal soraiban tűnnek fel, vagy éppen tündökölnek a bűnelkövető mocskos bűnözök, az természetes és erkölcsös.

A rokonszenvező DK-ról nem osztunk kritikát
Niedermüller egyenesági förmedvényeknek titulálta a heteroszexuális keresztény fehéreket. 

Gréczy mobilozott önkielégítést végzett a kamerába, amit aztán úgy osztott a Facebook Messengeren, mint a magamutogatós pedofil a cukorkát

De most konkrétan arról van szó, hogy Boros Tibor az álhíreket osztja a közösségi médiában, s mindeközben a perui események kapcsán, olyan képekkel illusztrálta a leváltott nagykövet körüli sztorit,  mely fotók nem ott, nem akkor és nem is róla készültek. 

Mindezt maga a polgárőr is egyetértően kifogásolva osztotta Németh Szilárd esetében  amikor egy két évvel korábban készült fotóval illusztrálták a legutóbbi határbetörési kísérletet, amikor is a migránsok a röszkei határon áttörve illegálisan léptek Magyarország területére.

Boros polgárőr vonatkozásában ez most nem probléma, hiszen a neki sem lehet több arca, ahogy ezt a Fidesz esetében olyan jól szemléltetni igyekszik. A probléma csak az, hogy ezt mindig csak olyan nagyvonalúan más lovára felülve és a többieket felültetve teszi úgy, hogy ő véletlenül se keveredjen a helyi uralkodó elittel és így a fideszes polgármesterrel, a fideszes városvezetéssel és az őket kiszolgáló háttérhatalomba olyan konfliktusba, ami a polgárőri és egyéb megélhetési forrásait veszélyeztetné.

Sajnos a polgárőrség soraiba is keveredik ocsú

Boros uraság köztudottan utálja a Fideszt.

Csak a Fidesz nem kétarcú - a liberális ellenzék meg mindent megengedhet magának

Ennek számos jelét tette és utal is rá folyamatában. Különösen ki nem állhatja a kormányfőt.  Ő inkább Gyurcsány születésnapjáról, Ceaușescu kivégzéséről, haláláról emlékezik meg, mintsem a kormánypárt sikereiről.  

Ki nem maradhatott volna Gyurcsány születésnapi megemlékezése

Ő csak akkor parolázik vagy ölelkezik a Fidesz kormány tagságával, ha az érdekei úgy kívánják.  Így nem szívlelte együtt mutatkozni azzal az általa megvetett belügyérrel, aki a Fidesz belügyminisztereként fogott vele kezet és adta át az OPSZ előterjesztése alapján az a tárgyi jutalmat, ami egy festmény volt.  Ez természetesen elfogadott és vállalható cselekvés, ahogy az volt a Gyurcsán Putyin találkozó, vagy a Gyurcsány Erdogán összejövetel. 

Polgárőrként fontos a Ceaușescu-házaspár haláláról is megemlékezni, elvégre úgy hajaznak a Gyurcsány-Dobrev párosra

Mindez csak akkor vállalhatatlan az egykori szocializmusban művelődött polgárőr mentalitása szerint, ha egy fideszes találkozik ezekkel.  Emlékezzünk, hogy miként károgtak amikor Orbán fogadta Erdogánt, vagy éppen Putyint. Máris diktátorok találkozójaként vizionálták az eseményeket.  Mert ha nem Gyurcsány van hatalmon, akkor az ilyen államfői események bizony a diktatúra támogatásra utalnak.  Az pedig ilyenkor senkit nem érdekel, hogy Merkel a volt NDK-s szocialisták ifjúgárdistájából lett kancellár és más nem a szocializmusban felnőtt nyugati államelnökök, miniszterek is ugyanúgy és rendszeresen találkoznak, tárgyalnak és egyeztetnek azokkal az állami vezetőkkel, akiket a hazai ellenzék most a saját szájíze szerint leminősíteni próbál.

A hazai ellenzék Jávor Benedeke nyomán a csatlakozó Boros Tibor is kritikával illette Novák Katalint, hogy kormányzati útja során találkozott Silvio Berlusconival.   Az alpári megjegyzés nem maradt el ez esetben sem.  

Jávor Benedek piszkossága nyomán fontos volt a polgárőri beszólás Novák Katalinnak

Érdekes, hogy amikor Gyömrő büntetőügybe, szexbotrányba és fehér porba keveredő polgármesterével, parolázott az ócsai Szűcs Lajos, akkor egyetlen szóval nem említette Boros, hogy ezt talán nem kéne, vagy hogy ez illetlen, és kihathat a helyi országgyűlési képviselő házas- vagy nemi életére. 

Érdekes, hogy az elítélt adócsalóval való közösködésben semmi kivetni valót nem talált - talán a gyurcsányista Czeglédy Csaba hasonszőrűsége nyomán

Az ellenzéki oldal már csak ilyen magából kifordult.  Amikor Budaörs polgármesterként Wittinghoff Tamás keveredett szexbotrányba, akkor az nem számított az csupán egy megtévesztés volt és kelepcébe csalás. Különben is magánügy. A felvételek pedig illegális mód kerültek ki. Itt a közpénz sem számított. Holott Berki Krisztián még potencianövelőt is küldött a Karácsony Gergely jóbarátjaként számontartott lemondásra felszólított kurafinak.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere “morálisan és politikailag megbukott”, “hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére” – írták a Fidesz közleményében.

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/witt19930.jpg
Szegény, most hogy érezheti magát
 
Amikor Borkai került kelepcébe hasonlatos mód, akkor az nem magán, nem megvezetés, nem illegális felvétel és bocsánatos bűnként lett tálalva. Mert ugyebár az ellenzéknek sincs két arca, legfeljebb csak két színe. 

A DK-s erőszakoskodó László Imréről pedig már említést sem tesznek.



Persze a zaklató Gothár Péter is a saját kutyájuk és az ismertté vált tevékenysége is inkább a múlt feledő árnyékában maradna, ha erről nem éppen Udvaros Dorottya mondta volna el most a véleményét. 


https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/SvYktkpTURBXy8zMDk1OGMwZGY4ZmIxZGI1MTZiMzdkOWI3NzQ2YzRjNS5qcGeSlQMBAM0Do80CDJUCzQOlAMLD
Vannak színészek, akik nem átpolitizáltan még ki mernek állni az igazság oldalán

„Amikor először kirobbant, hogy valami botrány van, arra gondoltam, verbális inzultus történt... de elkövetett valamit, amit nem lett volna szabad. És valóban nem lehetett mást csinálni, mint eltávolítani a Katonából és a Színművészeti Egyetemről"

Aztán arról sem sokat olvastunk, vagy beszéltünk a polgárőrtől,  hogy mindezt Burány Sándor csak együttműködési kényszernek nevezte.

https://mandiner.hu/attachment/0344/343593_burany_bangone.jpg
A balliberális oldal szexuális zaklatásai csak az együttműködési kényszer megtagadásából fakadhatnak

Ahogy a fehér poros és orgiázó Gyenes Leventét a balliberális oldal szintén nem baszogatja, úgy a kispesti fehér-poros közpénzzabáló önkormányzati elitet sem. Az Országos Polgárőr Szövetség ilyennel nem foglalkozik, ahogy a helyi tagja sem. Elvégre az mind a saját kölkei annak a balfék demokratikus koalíciónak, aminek a polgárőrünk is nagy híve. 


https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2016/08/gyenes-levente-koko.jpg
Hol van már az, amikor botrányosként kezelték a Gyömrői polgármester esetét - elvégre nem fideszes, minek hát vele foglalkozni

https://mozgasterblog.hu/files/img/articles/d1b3997603f89f4b42677dc0e8179933/bangonepatkany.jpg
Amikor Bangóné patkányozott, az sem verte ki a biztosítékot. Amikor Niedermüllernek küldtek egy bangóné által vizionált patkánytestet, akkor bezzeg sipítoztak. AZ ATV szerint nagyon dühös lett a DK. Mert ügye az ellenzéknek nincs két arca. 

Boros Tibinek is csak az okoz gondot, ha Novák Katalin találkozik az olaszok mostani ellenzéki (jobboldali) vezetőivel.  Ha ő találkozik a jobboldali kormánypárt az általa megvetett Fidesz egyik vezető alakjával, mert kap tőle valamit, akkor az nem baj, mert ez elismerés. A baj az, ha ezt más teszi.

Baj, ha Novák Katalin találkozik az olasz jobboldal szereplőivel. Borkai is baj, de nem az egykori SZDSZ-s köpönyegforgató Wittinghoff Tamás.  Nem gond a kispesti oligarchia az MSZP-s Lacner Csaba fehér porozása, és a mögöttes korrupció, Gajdával, meg Kránitz Krisztiánnal. 



Ezeket az sem zavarja, ha egy elítélt csaló ügyvédként dolgozhat, ha börtönből szabadult, vagy ha eljárás alatt áll, mert a visszaeső bűnöző Czeglédy Csaba a Gyurcsányék kedvence és máris tömegében az ellenzékiek jogi képviselője. 

https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/05/01czegledyHZ-e1557349997253.jpg
Gyurcsányék ügyvédje és üzlettársa a korábban is elítélt Czeglédy, aki ma a DK-s Dobrev is bevállal

Mi ez ha nem egy korrupt, bűnözői klán és annak képviselete a polgárőrség sorain és az egyéni szerepvállalások során?  Miféle kétarcúság az, ami itt és a közösségi oldalmegosztásokon folyik és egyesek véleménykifejezéseként zajlik? 

A dicső polgárőr bajtársunk éppen visszaadja a tárgyi jutalomként kapott képet a fideszes belügyérnek, nehogy azt mondhassák, hogy visszaél a helyzettel és csak haszonlesője annak a kormánynak, amit amúgy megvet, és kritizál - elhajlította a valóságot ( - mert ugyebár nincs kétarcú Fidesz, DK és valószínűleg polgárőr no meg polgárőrség sem)

Milyen jogi, erkölcsi, és emberi hozzáállás alapján ítélheti meg egy polgárőrszervezet tagjaként vagy akár leszerelt katonaként, vagy munkanélküli táposként valakit and bárkit, hogy elfogultan szelektáljon, hamis tényvázlattokkal megítélje, hogy mikor ki a jó és a rossz ember?  
Hazudtak és lebuktak - na és

Amikor nem csak a látszat csal, hanem maga az ember, a megosztó és bejegyzést tevő, amikor neked is hazudik, majd a képedbe mosolyog és ismét hazudik. 

A máz, ami alatt rothad minden.

Ez ma a valóság. A Facebook, a mögöttes felhasználó, az alantas ember.  A médiahatalom.

  Ahol a valóság csak illúzió, mert nem az érvényes, ami van, hanem az, aminek mondják és mutatják. 
*

2 megjegyzés:

  1. Döntsd már el végre, hogy milyen oldalhoz tartozom! Balos? Libsi? Fideszbérenc? Komcsi? Munkásőr? Egyre szarabb ez a blog! Régen, néha az igazság csíráját fel lehetett fedezni benne. Ma már nem.

    VálaszTörlés
  2. Tibi, arra is képes vagy, hogy vérkomcsikén körbenyálazd a neked kedves koalíciós partnert Zsolttól Feriig. Aztán arra is képtelen vagy, hogy kedveskedj a narancsvirágos fideszeseknek, mert úgy hajlongsz előttük, hogy még jutalmat is kapsz érte. Nálad nagyobb kulcsot a szegedi csillagzatban sem találni. Nem csoda, hogy rojtosra nyomod az igét, miközben radírozva húzod a segged.

    VálaszTörlés