2020. február 16., vasárnap

Merész kritika, egyéni gyűlölet, politikai gyalázkodás, polgári bátorság - mind, vagy egyik sem ( - alpáriság)

Mondjuk ki az igazat. Ne legyen kivételezés. Ebben sem lehet kétarcúság.


Aki  a kormánypárt ellen szítja a tűzet, az ne játssza meg magát, ne köpje szemközt a követőket, és ne szűrje össze a levet az egy-ugyanazon hatalom helyi képviselőjével se, csakhogy ne higgyék kétszínűnek.  Nyugodtan írja ki, vállalja fel azt a helyiekkel szemben is.
 

Aki Novák Katalint kézfogóját kritizálja, az legyen bátor akkor is, ha helyi emberrel van dolga és ne parolázzon vele úgy, ahogy ahogy Gyurcsány Putyinnal, vagy közösködik, mint Dobrev Gréczyvel.


https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2013/07/gyurcsany_putyin.jpg

 https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/04/Dobrev-hpgy.jpg

 *

3 megjegyzés:

  1. Hát a haverod kezd bolond lenni. Oda xarik ahonnan nemrég még evett.

    VálaszTörlés
  2. Gyáva szar, nem mer nyíltan konfrontálódni a helyi fideszesekkel, mert tőlük függ polgárőrként munkalehetőség, azaz feladat és megbízás szempontjából, vagyis anyagilag, így csak országos szinten gyalázza a kormánypártiakat és Orbánt. Ugyanezt a helyi ügyeket illetően nem meri közzétenni. Ezért csak az országos vezetést meri kikezdeni az ellenséges megosztásaival. Gondolhatjátok közben, hogy köpködi az itteni fideszeseket a hátuk mögött. Szemtől szembe természetesen bájgúnárkodik velük. Bokodi polgármesterrel tegeződik, mintha haverok lennének, közben úgy gyűlöli őt a Szűccsel és az összes narancsossal együtt, hogy azt elmondani sem tudja. Hiába mutatja feléjük a haverságot, ki nem állhatja őket. Csak éppen a markukban tarják és így fél tőlük, mert bármikor elkaszálhatják, aztán nem marad más, csak a csóróság és az alapellátás. Abból és az asszonyka pénzéből nehéz úgy megélni, hogy jusson is meg maradjon is a hülyéjének. Jellemtelen, besúgó egy figurája ennek a városi közösségnek.

    VálaszTörlés