2020. február 6., csütörtök

Ócsán már mozgósít az OPSZ a határra érkezett migránsok okán - a volt helyi alelnök a haza megvédésére szólít

Az  Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) oszlopos helyi tagja az Ócsa Városi Polgárőr Egyesület eddigi elnök-helyettese,  közösségi profiljáról ismert kormányellenes ellenzéki, most a határra küldve a másikat a nemzet megvédésre szólítja fel egy honfitársát. 


 Volt aki a jelen "rendkívüli" polgárőri megosztáshoz csupán annyi megjegyzést tett, hogy ezek is biztos lefizetett romák, utalva a liberális balfékek azon korábbi beszólásaira, mely szerint a Röszke-Horgos határon betörő csoport tagjait a kormány, vagy a Fidesz bérelhette fel, amolyan látszólagos önigazolásként, hogy ezzel bizonyítsák a határsértők és az illegálisan érkezők vészes tömegét.

Igaz Európát már lassan ellepik ezek az iratok nélkül, de mobil telefonokkal jól feltöltött, valós személyazonosság nélküli idegenek - mai gyűjtőnevükön: migránsok, - de hát ez kit érdekel akkor, amikor a kormányellenes propaganda a lényeg.


Ismert ugyebár, hogy az ellenzék évek óta azon poénkodik, hogy a Fideszes kormány a migrációval rémisztgeti az embereket és hogy ez igazából nem jelent valós veszélyt számunkra. 

A mostani az első eset, amikor a helyi polgárőr, az OPSZ és PMPSZ (Pest Megyei Polgárőr Szövetsèg) oszlopos tagja is a határ és a nemzet védelmére hívja fel a figyelmet.


 Ugyanakkor azt is hangoztatták, hogy a mostani határzár, a szögesdrótos kerítés nem védelem, ennek semmi értelme, hiszen nem állítja meg a migrációt.  Ezzel párhuzamosan az érintet határszakaszunk hosszát is elenyészőnek és jelentéktelennek titulálták az évek folyamán, többször kifejezve, hogy ez a pár száz kilométer hosszan húzott szakasz jelentéktelen visszatartó erővel bír azon a dél-balkáni útvonalon, ahonnan az igazolatlan "átutazók" érkeznek.   


*

3 megjegyzés:

  1. Kedves Folak! Bizonyára elkerülte roppant precíz, tényfeltáró figyelmét, hogy már jóideje nem töltök be semmiféle tisztséget a helyi egyesületben! Kicsit figyelmesebb, tárgyilagosabb is lehetne, ha már írásra vetemedik!

    VálaszTörlés
  2. Boros elvt. bizonyára visszalépett az újraszervezett munkásőrségbe.

    VálaszTörlés