2013. május 4., szombat

Út a zsidó nagyhatalom felé az antiszemiták leigázásával - Magyarország végállomás ( - árulás és beszívárgás)

Miközben hazánkat egyre másra érik az antiszemita, fasiszta, szélsőséges jelzőkkel címzett támadások, addig ezt csak a zsidó állampolgárok közössége nem veszi figyelembe. Az ilyen jellegű alantas politikai támadásokkal szemben Magyarország kormánya nem győz védekezni, és háttérbe szorulni, ahelyett, hogy ezt végleg visszautasítaná és egyben lezárná.  

Ezzel a lezáratlan és végestelen módon történő védekezéssel, és megfelelni akarással magunk nyitunk teret a szélsőséges nézetek, és a más vallásbeliek beáramlásának. Ennek érdekében nálunk már arra is képes a hatalom, hogy véleménynyilvánító megmozdulásokat tiltson be és fojtson el, valamint az ellenpólust magyarságot provokáló homoszexuális megmozdulásokat, parádékat  engedélyeznek.

http://25.media.tumblr.com/fbf7c757c337fdd31d702b2f718315e7/tumblr_mm8dklhQHm1qza7mbo1_500.jpg
Magyarország: zsidó vezetők éppen rettegnek a mögöttes antiszemitizmustól

A magyarországi antiszemitizmus igazából nem is létezik, csak egy kitaláció, egy fegyver ahhoz térnyeréshez, ami az újabb izraelita honfoglalás részét képezi. A fennhangon kiáltott uszításokat, nacizások mind azt célozzák, hogy magyarság egy kiszolgáltatott, alárendelt pocizóba, azaz egy légüres térbe kerüljön. Ehhez mint valami titkos szövetségeseket, felhasználják a környékbeli országok velünk szembeni vélt és szított ellenérzéseit, valamint az európai unió befolyásolt pénzügyi- politikai hatalmát.  Ezzel a szembeálló hatalommal és felekkel Magyarország a magyarság nagyon nehezen tudja felvenni az ellenállást, főleg úgy, hogy a népet és annak egységét, nemzeti öntudatát, indentitását még belülről is gyengítik.  Gondoljunk csak bele abba az apró kis eseményekbe, amik házunk táján is észrevétlenül és szinte szótlanul, ellenvélemények nélkül zajlik a mindennapok által. A Holokauszt eleve nem tagadható. A rá emlékezés kötelező, és előirányzott. A kommunizmus áldozatai mellett rendre elmegyünk. Trianonra még saját közegünkben itt Ócsán sem emlékezünk hivatalosan. A doni katasztrófa áldozatairól, mint a kommunizmus térnyerése elleni harcról nem beszélnek. És még sorolhatnánk azokat a háttérbe szorított nemzeti eseményeket, melyről se nem beszélnek, se nem tartanak. Köztük említhető a kereszténység számos eseménye, elfeledett, vagy kihagyott, figyelmen kívülre szánt gyertyagyújtása, mely a haza, a nemzeti öntudat, valamint Mária-országának része kéne hogy legyen. 

Ebben a lelkileg, érzelmileg és anyagilag letiport térben és időben a csendes megszállás korszaka zajlik. A ránk zúdítva hangoztatott antiszemitizmust, mint valami kollektív bűnösséget, a napjaink nacizását  nem toroljuk, miközben az ezzel térnyerők, a betolakodók ezt a maguk hasznára fordítják.

Náci ellenes tüntetés Magdeburgban

Nem kell különösebb látnoki képesség ahhoz, hogy az ember meglássa a valóst. Elég, ha csak a híreket és eseményeket figyeljük.  

Betámadták Amerikában a magyarokat a szidók, amikor a Magyar Államvasutakat perelik a holokauszt kapcsán

Aztán a botrányos telekcsere üzletben, a sukorói beruházásban is zsidók játszottak közre, de mint kiderült, a sokáig Izraelben bujkáló tartózkodó Ronald Lauder tanúként való meghallgatására az ügyészség szerint már nincs szükség.
Pedig az ügyészség már három éve nemzetközi jogsegély keretében tanúként akarta meghallgatni az üzletembert. Ronald Lauder a Zsidó Világkongresszus közgyűlésére e héten  érkezett Budapestre. A szolnoki törvényszéken az ügy bizonyítási szakaszban van, ennek alapján kérdeze a Jobbik képviselője, Balczó Zoltán a legfőbbügyész-helyettes urat, indítványozza-e az ügyészség a bíróságnál Ronald Lauder tanúként történő meghallgatását a Sukoró-ügyben?”
Az ügyészség szerint a dokumentumban elegendő információ szerepel, ezért nem szükséges Lauder meghallgatása. Tehát a körözött szabadon járhat kelhet és izeghet, mozoghat hazánkban. Jöhet, mehet az itteni világkongresszuson. Immár nem bűnös. Nem véletlenül került elő.

Budapest amúgy is a liberális zsidóság fővárosa. Nem véletlenül keresztelték át Judapestnek a Demszky korszakban. A több éves fővárosi liberalizmus és az ebbéli túltengés úgy rányomta bélyegét az országra, mint mohácsi vész. Az 1526-ot követő török megszállás nem tudom, hogy hagyott-e akkora balsorsot, mint a jelenleg bontakozó országrablás fog

Az idei Élet Menetében már nyílt magyarellenességet is tapasztalhattunk felvonuló zsidók között. Erről képi felvétel is készült, a rendőrség mégis a békés plakátolót állította elő, mint valami rendzavarót.
Mégis és máig minket naciznak, antiszemitáznak, és Petőfi szavaival élve sem küldhetjük őket a kurva anyjukba, mert az már esemény, és látjuk, bemutattuk, mivel jár.

Közben a zsidóság egyre nagyobb teret nyer hazánkban és lassan úgy szivárog be az ország vérkeringésébe, mint 1541-ben anno, a török turistaként az elárult Buda várába. Csakhogy most nem Buda van oda, hanem a haza van kiárulva.

Petőfi hazafias hevületű versével üzentek a hódítóknak - nem kis galibát keltve

A jelenlegi európai politika egy önmagát elpusztítani kész európai társadalmat alkotott meg, melyet már nem is lehet nagybetûvel leírni. Ennek az uniónak az „alkotmányában” nincs keresztényiség, nincs identitás, hanem valami más. Azaz istentelen, lézengõ ritterek alkotta csoportok, melyeknek nincs joguk hazára, nincs joguk elõjogokra, vagy csak azonos elbírálásra a beözönlõ egyéb népekkel szemben. Van viszont kötelezettségük a befogadásra, a multikultira – természetesen ennek nem a jó oldalára – a pofabefogásra, az egyre inkább elbalosodó bankdiktatúrákra, s az ezzel egyenes arányban álló közös világháborúra Izrael érdekében, az antiszemitizmus vádjára, ha véleményt mer nyilvánítani, s van kötelezettsége a közös európai sír megásására, hogy egyszer oda – ha észbe nem kap végre – élve belelõjék. *

Amerikai neonáci csoport, és egyik egyik tagja - Fotó: AFP / Mark Ralston a HVG.hu-ról

Magyarországon az államalkotó magyarság, a rendszerváltás után, saját ezer esztendős történelmi alkotmányát, a Szent Korona tannal együtt képtelen volt saját államjogába visszaemelni. Ezzel együtt egy olyan alkotmányos rendet megvalósítani, ahol a jogalkotás elsődlegesen és kiemelten az államalapító, magyar nemzetiséget és annak személyi jogait és egyetemleges földtulajdonát hivatottak megvédelmezni, a jelen és a jövő magyar nemzedékének boldogulására.

Történelmünk során nagyon sok fogalom tartalma megváltozott. Az aktuális politika a régi fogalmak tartalmát kénye kedve szerint változtatta meg, abból a célból, hogy saját kormányzati filozófiáját és intézkedéseit igazolhassa.
A Kárpát-medencét (mai szóhasználattal) nem egy internacionális és multikulturális hadsereg, hanem a turk-turáni-altáji népek törzsszövetsége foglalta el és lakta be. Olyan geneológiai és genetikai alapon is rokon népekkel alkotva társadalmat, akik már korábbi népvándorlási hullámokban, itt a Kárpát-medence területén megtelepedtek, de germán és szláv nyomásra korábbi prioritásuk felmorzsolódott. A magyarság közép-ázsiai eredete, különösen a génmarker (bajkáli) vizsgálatok tükrében napjainkra vitathatatlanná vált, nem beszélve azokról a nyelvi és fogalmi egyezésekről, amelyek a magyarságot nem csupán genetikailag, hanem archeo-kulturálisan is ezekhez a népekhez kötik. Igaz, hogy a XVII-XVIII. század óta, a német orientáció alatt nyögő, (I. Lipót Ungarische Einrichtungswerk-je, vagyis Magyarország /etnikai/ berendezése óta), majd a bolsevik történetírás által eldeformált „magyar történelem tudat", értékrendjében erodálta a nemzeti tudatot.


A cél a magyarság „multikulturalizációja" volt!

A judaizmusnak és a VIII. századtól a talmudi rabbinikus törekvéseknek, a rabbinikus micváknak és hagyományoknak köszönhetően a zsidóságon belül ilyen multi-kulturalizációra nem került, illetve nem kerülhetett sor. A judaizmus kemény belső világával konzerválta és megmentette a zsidóságot a széteséstől, a „MI ZSIDÓK" tudatának eltűnésétől.

A magyarságnak sajnos nem volt a Judaizmushoz hasonlatos Turanizmusa!
Ha megjelentek, ilyen irányú törekvések, akkor azt néhány idegenszívű sietett eltaposni vagy nevetségessé tenni.

A zsidósággal ellentétben a magyarságot saját papjai fosztották meg archeo-kulturális gyökereitől és kényszerítették nyugati és német orientációra és multi-kulturalitásra. Egy XVIII. századi Kolonics Lipóttól mit is várhatott volna a magyarság, hiszen már a neve is és genealógiája is elárulja magyarsággal kapcsolatos intézkedéseinek filozófiáját. A zsidóságnak volt Majmonédésze, meg Judás Makkabeusa és Sevet Muszarja (zsidó erkölcsi kódexe). Ameddig a zsidóság történetére és a zsidó mibenlétre a zsidóság saját törvényei és papjai ügyeltek, addig a magyaroknál a törvényeket nem magyar, hanem idegen érdekeknek megfelelően hozták meg. A katolikus egyház pedig nem a magyar szellemiséget erősítette, hanem éppen fordítva.

http://kuruc.info/i/480/egyeb%2Fizraelijumbojetbpn05%2Ejpg
Ilan Mor izraeli nagykövet az El Al zsidó légitársaság első járatának érkezésén a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2013. április 30-án

Most amikor már az egyik legnagyobb zsidó közösség él nálunk, akkor jönnek ezzel a visszataszító kirekesztő szöveggel, az antiszemitizmussal és nácikkal. 
Pedig ha valóban azok lennénk, akkor soha nem váltunk volna befogadó országgá. 

Az izraeli és az amerikai nagykövet a budapesti erőfitogtató felvonuláson testőrökkel

Erre most a hétvégén zajlik minden idők legnagyobb zsidó konferenciája Budapesten. 

Jumbo Jet jár Budapest-Tel Aviv közöttAz izraeli El Al légitársaság nyolc héten keresztül a legnagyobb gépeivel, a Boeing 747-400-as típusával (Jumbo Jet) teljesíti heti Budapest-Tel Aviv járatát
 
Hetven országból érkezik küldöttség a vasárnap kezdődő Zsidó Világkongresszusra (WJC) Budapestre.
A Hotel Intercontinentalban zajló háromnapos eseménysorozat miatt a hétvégén a magyar fővárosba érkezik a világ számos befolyásos zsidó közéleti személyisége, és több ország küld magasrangú diplomatákat az eseményre.

A WJC az MTI érdeklődésére közölte: azért tartják idei tanácskozásukat Budapesten, mert azt az üzenetet akarják közvetíteni a magyarországi zsidóságnak, hogy szolidárisak vele. Ebben az országban él a legnagyobb zsidó közösség Közép-Európában, lélekszámuk meghaladja a százezret - emlékeztettek.

A Zsidó Világkongresszus véleménye szerint a közelmúltban Magyarországon és más országokban is "drámaian emelkedett az antiszemita és rasszista megnyilvánulások száma", és "ez aggodalmat váltott ki a zsidó embereknél".

Antiszemita fogadtatás, amikor vízsugárral és tortával köszöntik a teltházas járatot?

Izraelben és a nemzetközi zsidó szervezetek által kiadott éves összegezésekben, időszerű jelentésekben rendszeresen azzal riogatnak, hogy Magyarországon az egyre fokozódó antiszemitizmus miatt a zsidók már az utcára sem mernek kimenni. Most mégis azt olvassuk, hogy az izraeli fiatalok életének élményéhez vezető úton az első lépés itt, - a zsidógyűlölő - Magyarországon kezdődik. 

http://kuruc.info/i/480/egyeb%2Fizraeliallashird1351%2Ejpg
Toborzás és jelentkezés a zsidó államban - új honfoglalás

A Jobbik tüntetést jelentett be a zsidó térhódítással szemben, de Orbán Viktor megengedhetetlennek titulálta ezt és betiltatta a rendőrséggel.

Ezzel maga is Gyurcsányt formázva kézi vezérlésre állította azt a rendőrséget, melyet 2006 kapcsán amúgy még el sem számoltattak.
"Reggelre úgyis megdöglötök!"

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy minden törvényes eszközt használjon fel a szombatra, Budapestre tervezett alkotmányellenes anticionista rendezvény megakadályozására. A kormányfő közleményében hozzátette: arra kéri "a Legfelsőbb Bíróság elnökét, vizsgálja meg, Magyarországnak milyen jogi eszközök állnak rendelkezésére, hogy érvényt szerezzen az alkotmánynak".

A kormányfő közleménye előtt nem sokkal Fővárosi Törvényszék a honlapján azt írta, a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság pénteki végzésével hatályon kívül helyezte a budapesti rendőrfőkapitány azon döntését, amellyel megtiltotta a szombati budapesti rendezvényt.

A Jobbik a történtekre úgy reagált, hogy a független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek, "függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik", azokat Orbán Viktor kormányfőnek is tiszteletben kell tartania.

Vona beszédet mond - a Jobbik kiállt

A Jobbik rendezvényét a rendőrség eredetileg engedélyezte, de Orbán Viktor miniszterelnök még pénteken is azt kérte a Kúria elnökétől, találja meg a módját a tüntetés betiltásának. A demonstrációt eredetileg ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész szervezte, ám miután egyháza vizsgálatot indított ellene, visszalépett, és felesége vette át a feladatot.

A Belügyminisztérium figyelmeztetése ellenére közel ezer tüntető gyűlt össze a budapesti Vértanúk terén. Több fekete egyenruhás, és árpádsávos zászló is látható volt a tömegben - jelentette a Hír24 helyszíni tudósítója.

Győztünk, mert itt vagyunk - mondta Vona Gábor a Jobbik elnöke a rendezvény főszónoka, majd szavai után a rendezvény befejeződött, az anticionisták pedig szétszéledtek.

Ez ma az antiszemita, kirekesztő Magyarország, Európa feketének kiáltott báránya, a zsidók kedvenc találka és gyülekezési helye.

A konklúziót pedig mindenki vonja le magának.

http://nemzeti.blogter.hu/
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése