2020. április 26., vasárnap

Most éppen Nagy Bandó András nevében és azzal visszaélve korbácsolta fel a hangulatot - így kért bocsánatot

Boros Tibor az Országos Polgárőr Szövetség tagjaként jegyzett Facebook-lovag nem rég egy Nagy Bandó András képével illusztrált bejegyzést jelentetett meg, mely alatt több mint félezer hozzászólást sikerült generálnia.  

Sajnos ebbe többen is belekeveredtek, de aki a mocsokban turkál maga is megfertőződhet. Tiborunk ismeretében ez pedig bármikor megeshet, hiszen már annyi mindet tapasztaltunk személye által.

Most ne is  múltbeli tévelygéseiről, hanem a jelen eset kapcsán Nagy Bandó András felhívása kapcsán kért bocsánatkérés az amiért ismét szóba került az elhíresült, vagy mondhatni hírhedt polgárőr.  


Tibor a vétkeit eddig is lazán igyekezett kezelni. Tusolt már el így személyiségi jogi pervesztességet és a vele járó helyreigazítást, ahogy most próbálja ezt az ügyet is lekezelni. 

Így most sem tett még közzé a felszólításban kért bocsánatkérést más nevének meghurcolása és csorbítása kapcsán, csak a jegyzett szöveget. Holott ez esetben már visszaesőnek tekinthető, mivel hasonló mód mást is képes volt meghazudtolva bemocskolni.  Elvégre Tibor a "mi" védelmezőnk. 

Remélhetőleg Nagy Bandó András eléri a célját és méltóképp eljár az ért rágalommal terhelt személyeskedéssel szemközt kapott igazságtalansággal szemben.

*

1 megjegyzés: