2020. április 26., vasárnap

A kormányfő legyilkolására játszanak - van aki a polgárőrség nevében és jóváhagyásával gyűlölködik és uszít

A Facebookon és más közösségi fórumokon folyamatos az ellenzéki csoportosulások rosszindulatú hazug propagandája, amit láthatólag semmi és senki nem gátol. Ma már ott tartunk, hogy az Országos Polgárőr Szövetség tagságának soraiban is nyílt kormányellenes egyes esetekben pedig gyilokra ösztönző bejegyzések olvashatók.


A Facebook közösségi elveit mindez nem zavarja a politikai elfogultságuk és más egyéb érdekeik alapján. Azon társadalmi és össznépi szinten azért mégis csak megengedhetetlen, (még demokratikus körülmények közt is), hogy a vezető kormánypárt vezetőjének, a miniszterelnöknek a létét megtámadó gyilkos ösztönökre alapozott likvidálását vizionálják.  


Mindez nem csak az Egyesült Államokban, Angliában, vagy Németországban megengedhetetlen, hanem hazánkban is annak kéne, hogy legyen.  


Márpedig Magyarország miniszterelnökét, a kormányfőt folyamatos hazugságokkal vádoltan nyílt kivégzésre vagy halállal végződő fenyegetéssel, mint örömteli végkifejlettel támadják, amivel valójában másokat hergelnek és uszítanak gyilkos cselekvésre.   

 
Ennek számos esete és tagja ismert.   



Bár Gyurcsány Ferenc korábban kijelentette, hogy a személyét ért állításokkal kapcsolatosan perbe vonja azokat, akik ilyesmikkel kritizálják, ezzel ellentétben Orbán Viktor kijelentette, hogy a személyét érő valótlan támadások és rágalmak kapcsán sem fog hatalmi pozíciójának, politikai tekintélyének megőrzése érdekében pereskedni az őrt érő hazug állítások, vádaskodások és gyűlölettel teli támadásokkal szemben.  


Ennek a hozzáállásnak a tartása már tarthatatlanná vált, hiszen ezzel olyan vérszemet kapott az ellenzéki tábor, ami végül idáig fajult. Ebben a mérhetetlen uszításban rejlő gyűlölködésben annyira elfajultak a dolgok, hogy ma már attól sem rettennek vissza, hogy a nyíltan golyót, vagy éppen koporsót küldjenek az ország vezetőjének címzetten.  Sőt ehhez még vidámkodva tapsikolhatnak is a velünk szembehelyezkedő liberális nyugati értékrend keletre fordított változata szerint. Ugyanis mindezt ahogy a fentebb említettem,  maguk országában sem a németek, sem a franciák, sem a spanyolok, de más nemzetek vezetőivel szemben nem viselnék el.  Ezekben a nyugat-európai demokráciákban ezek a hazai "mesterlövészek" már rég a biztonsági szolgálat felügyelete alatt lennének, nem pedig az Országos Polgárőr Szövetség tagságában, vagy a Facebook szárnyai alatt.


Polgárőrünk ebből a szárnyaló gyűlölködésből márpedig rendesen kiveszi a részét.


Kérdés, hogy mindez meddig mehet, meddig tűrhető és elviselésre kötelezendő? 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése