2020. április 14., kedd

Ceglédi Zoltán megmarkolja Steiner Kristóf okostojásait - ellenszél, vagy politikai mocskolódás ( - momentum)

Húsvét nagypéntekén tojásfestés helyett hozta elő a Szeged.hu-n Ceglédi Zoltán a "Markold meg... " kezdetű szövegelését, ami semmi más, mint egy ünneprontó uszítás.

Ceglédi felhívással élt az újságírással foglalkozók felé és azt kéri "idézzetek".
"Sokadjára futok bele abba, hogy ott a blikkfangos cím, ott a szereplő neve, a cikkben is erős mondatok arról, hogy mit mondott – aztán kiderül, hogy nem is."
 
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/92847747_2866978686720234_399607012805050368_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=PYEqrpwWCKQAX9buKw3&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=7&oh=c9e29589ff966c295a3d9bf920ff2616&oe=5EBC2072Ceglédi tudtommal nem újságíró. Így rá az igazmondás ezek szerint nem vonatkozik. Ezt - jó liberális szokás szerint - csak mástól várja el.

Az a baj, hogy Ceglédi is hazudik. Egyik írásában maga kéri és szólítja fel az újságírókat, hogy idézzenek, mert: ha egy mondatból a szavak felét kiveszitek, ha a jelzőket „egyértelműbbé teszitek”, ha a vektorokat meghosszabbítjátok, akkor azt már nem ő mondta. Az már a te következtetésed. Irgalmatlanul jégre tudtok vinni ezzel mindenkit. Erre mit ad Isten, Ceglédi sem tarja be a saját felhívásait és maga is olyat állít, ami nem igaz, nem idézett és csak a véleményét avagy egy hazugságot ad elő. Ceglédi ebben az írásban az állítja Orbánra hivatkozva Hogy: "Eddig azért szidta az EU-t, mert az túl komolyan veszi a klímaváltozást, mostantól meg azért, mert nem kezeli elég komolyan." Ez nem igaz. Tehát hazudik Ceglédi és véleményt mond, nem pedig idézi Orbánt. Vagyis amit kér és elvár a sajátjaitól, azt maga sem tarja be. Ceglédi ezek szerint ugyanolyan galád, mint hasonszőrű társai, akik vizet prédikálnak és véresen komolyan mellébeszélnek. Ebben a vélemény cikkben is elrugaszkodik Ceglédi a valóságtól. Azt írja, "a járvány őszinte, mi is azok legyünk azok". Mégsem az igazság mentén szólal fel. Fidesz fordulatról, álságos képzelődésről, mint valós múltbeli történésekről beszél, olyanokról, ami se nem visszaigazolt, se nem a járvánnyal kapcsolatos. Azt állítja, hogy visszavágták az oktatás, az egészségügy, illetve az önkormányzati vezetők szerepkörét. "Kinevezett tankerületi vezetőkkel és káderlapos iskolaigazgatókkal szorongatták" - már a példálózás is hamis. "Az egészségügyben szintén a helyi befolyást szüntették meg először, a kórházakat elvéve az önkormányzatoktól" - szintén egy álságos gondolat, mert éppen az SZDSZ-s önkormányzatok voltak azok, akik kiszervezték a rendszerből a szakrendelőket és marxista elvtársak vezette kht-ra bízták. A szakdolgozók pedig választhattak, vagy mennek a levesbe, vagy elfogadják a rosszabb (nem közalkalmazotti) feltételeket. Így volt, és így ment Molnár ("mengele") Lajos, majd Horváth Ágnes idején, amikor számos liberális okostojás vezette meg az embereket. Az a "rendszer békeidőben, konjunktúra idején pengeélen táncolt, épp csak működött". Akkoriban kórházakat zártak be, ágyakat vettek el és leépítéseket hajtottak végre az egészségügyben. Akkor nem hallottunk Ceglédi Zoltán aggodalmairól. 


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ2I6awucK8nAVky3VAezpmy_d6IvHXBqHWXt3dbj3xuIBNAFxH&usqp=CAU Most azonban folyamatosan rémképeket víziónál. Azt hazudja: "Az egészségügyről kiderült, hogy felszereltsége kritikán aluli, személyi állománya elégtelen, az irányítási körök kócosabbak, mint Steiner Kristóf". Kit érdekel ez az Izraelben élő asszony, aki egy hasonszőrű honfitársának a felesége. Hogy jön ide ez a pöcsös menyasszony? Miért is kell a homokozóba menni? Miként is vehető komolyan ezek után a humornak sem nevezhető közjáték után Ceglédi? 
 https://momentum.hu/wp-content/uploads/2018/03/cegl0316.jpg

És képes folytatni a mocskot. "A bezárt iskolákat szintén magukra hagyta a kormányzat".- ami persze nem igaz. Először is az ellenzék követelte az iskolák bezárást, nem a kormányzat, vagy a kormányfő. Másrészt pedig a digitális oktatás az iskolai környezeten belül volt elképzelve és tervezve, nem pedig a falakon kívüli térben. Ez nem ugyanaz, amiről az amúgy hozzá nem értő beszél. A kormány olyan erőket volt képes megmozgatni, mely bebizonyította, hogy az örökkön elégedetlen liberál-szocialista pedagógusok, akik képtelenek az életpályamodellhez felnőni, már nem is a béremelést tartják maguk számára fontosnak, hanem a fizető munkahelyük megőrzését. Mert a járvány során az is bizonyítást nyert, hogy túl sok az okoskodó tanár, és kevés a jó pedagógus. Hogy az előbbiek azok akik mindig is csak hőzöngtek politikai hovatartozásuk mentén és az utóbbiak, akik oktató- és nevelő tevékenység gerincét képezték. Ez utóbbiak a láthatatlanul dolgos többség. Ők továbbra is tanítanak, míg emezek csak politizálnak. Mégis ők a nyerők, mert amíg munkások vesztik állásaikat, addig a pedagógus óraszám nélkül is a fizetésénél marad. Felesleges folytatni, mert Ceglédi fröcsög a rosszindulattól. Valótlanságot hazugságra halmoz. Hangulatot szít, baljós időkben is csak lázít. Nem igazat beszél, nem valósat mond, nem idéz, hanem mellébeszél, vélekedik és hangol. Uszítva hangolja a sajátjait, a magafajtáját és másokat. Van viszont aki gondolkodik, vannak akik még átlátnak a szitán.  Ők látják és tudják, hogy ki ez az ember. Hogy ez is csak egy a  szadesz illegalitásba vonult génállományából abból a sejtláncolatból amiből a hiteltelen momentum képződött.


Egyben azonban igaza lehet Ceglédi Zoltánnak: "A járvány szembesít minket önmagunkkal. Legyen végre a sok tragédia mellett pozitív konklúziója is a koronavírusnak: a közösség legjobbjait vigyük tovább 2022-re." 

 Itt azonban semmi keresnivalója az efféléknek. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése