2015. június 7., vasárnap

Nem hitegetés: a Jobbik csakugyan legyőzheti a Fideszt 2018-ban – állítja a szakértő ( - itt is lehet változás)

Nem csupán kommunikációjuk miatt van esélyük választási győzelemre. A Jobbik szárnyalásának strukturális oka is van - ezeket az okokat is kifejtette Szilágyi Anna kommunikációkutató a friss Vasárnapi Híreknek adott interjúban.

http://www.vasarnapihirek.hu/files/public/temp/udhrCJYL_2_700x460.png
Szilágyi Anna szerint a Jobbik az esélyes
Szilágyi Anna politológust és kommunikációkutatót a kormány retorikai „bravúrjairól” és a Jobbik előretöréséről kérdeztük. Nem a tartalom, az ellenségképzés tartja össze a Fidesz-retorikát - mondta munkatársunknak a tudományos kutató. - A Jobbik jelentős kommunikációs kihívással szembesítette a Fideszt.

Szilágyi Anna azt is tisztázza, hogy parttalanná teszi a mai magyar rendszerről szóló nyilvános eszmecserék jelentős részét, hogy az Orbán-rezsimről hol diktatúraként, hol demokráciaként gondolkoznak. Orbán rendszerét Szilágyi Anna választásos tekintélyuralomnak nevezi. Lapunkban ennek részletes kifejtését is megtalálja.


https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/fideszjobbikmerkozes.jpg

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

A "Fidesz kontra Jobbik: két párt, egy nyelv" címmel megjelent interjút a június 6-7-én kapható Vasárnapi Hírekben olvashatja.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése