2015. június 30., kedd

Minden szolgáltatónál lesznek változások a Tv-programokat illetően - átrendeződés ( - közszolgálat)

Ócsát érintően a két legtöbb ügyféllel rendelkező szolgáltatót érintően a  UPC-nél és a Telekomnál is 2015. július 1-jei hatállyal módosul a digitális csatornakiosztás sorrendje.

 http://www.directupc.hu/static/page_images/1-b.jpg

Változnak a Tv-csatornakiosztások június 30-tól. Ezért ne lepődjön meg, ha a megszokott programját nem találja a helyén a készülék bekapcsolását követően.

http://prohardver.hu/dl/cnt/2013-10/102205/pic/dtv_csatlistmod.jpg A Magyar Telekomnál és a UPC szolgáltatónál is hasonló a helyzet a közszolgálati csatornák csatornakiosztásokban történő szerepeltetésével, illetve a csatornahelyek módosításával. A UPC Magyarország Kft. a Médiatörvényben leírt jogszabályi kötelezettségeknek tesz ezzel eleget. 

A 2015. július 1-jétől érvényes csatornakiosztást az érvényesség napjától itt érheti el.

A csatornasorrend módosításának következtében a csatornák megszokott sorrendjét újra be kell állítania a készüléken, vagy a Mediaboxán, amennyiben azzal, vágy más eszközzel így akár, CI+ Mediacard kompatibilis TV-vel rendelkezik. A csatornaszámozás a szolgáltatónál automatikusan változik, ezzel önnek teendője nincs. Azonban, ha nem CI+ Mediacard kompatibilis TV-vel rendelkezik, újra kell hangolnia készülékét. Más esetben pedig a kedvencek sorrendjében lehet a csatornakiosztás saját saját szokásunknak megfelelően programozni.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése