2013. december 10., kedd

Ócsa országgyűlési képviselőjének bemutatása - a Jobbik szineiben ( - Dabasrégió)

Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom hétfőn Ócsán. 
A 11-es választókerületben Zábrácki Lászlóra lehet szavazni.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/600355_675800245774839_1027424468_n.jpg
Magyar Péter és Zábrácki László a tájékoztatón  - A fényképet a dabasregio.hu (Moldován Ágnes) készítetteZábrácki László
Zábrácki László környezetvédelmi szakpolitikus, nős, 5 gyermek édesapja. Dabason a 2011-es Holcim-beruházás kapcsán ismerhette meg a lakosság környezetvédelmi tevékenységét (Holcim: nem csomagoló, hanem elosztóközpontot terveznek). Azóta hallatott magáról az ócsai hulladéklerakó rekultivációja okán is.“A Fidesz nem szabta magára ezt a választókerületet” – mondta a képviselőjelölt. Zábrácki László a választási programjára vonatkozó kérdésre válaszolva azt mondta, “a Jobbik választási- és kormányprogramja megegyezik”. Kiemelte, hogy három pilléren nyugszik majd a 2014. január közepén bemutatandó program: a közbiztonság, az elszámoltatás és a munkahelyteremtés lesznek a főbb csapásirányok.

“Az emberek csalódtak, megérett az idő a változásra.” Az inaktív lakosság valószínűleg csalódottsága okán fog az urnákhoz járulni 2014-ben, míg a fiatalokat a körükben erős pártszimpátia fogja szavazásra bírni. A képviselőjelölt hangsúlyozta, hogy kutatásaik szerint ma Magyarországon a fiatalok körében a legnagyobb a Jobbik népszerűsége.

http://4.bp.blogspot.com/-bYPB_srH1_M/Ua5LDIJ8S-I/AAAAAAAAExc/pAdGVSoOEbs/s640/DSCF9134.JPG
“Az emberek csalódtak, megérett az idő a változásra.” - nem csak Trianon kapcsán

A Duna-Tisza csatorna megépítése és hajózhatóvá tétele a választókerület közvetlen hasznát szolgálja majd. Zábrácki László elmondta, a beruházás kapcsán számos munkahelyet teremtenek, a tavasszal az országon átvonuló árhullámot is biztonsággal levezethetik, továbbá a mezőgazdasági felhasználásra alkalmatlan földek víztározóvá alakításával megoldódna a Homokhátság elsivatagosodásának problémája is. Kérdésre válaszolva a képviselőjelölt azt mondta, az ehhez szükséges anyagi forrásokat például “a TEK-től lehet elvonni”.

http://2.bp.blogspot.com/-mKU37pSVx6Y/Ua5O2FHgzII/AAAAAAAAEyY/Hsw1iwhBE78/s1600/DSCF9147.JPG
Megemlékezés Ócsán - a városvezetés nem volt jelen
Az Európai Unióból való kilépés lehetőségére vonatkozó kérdésre adott válaszában a politikus elmondta, fokozatosan ki lehet vezetni Magyarországot a rá polipként telepedő közösségből. A multik által még mindig sok pénz áramlik ki az országból, pedig Magyarországon 30 millió embernek jutna élelem, ha a gazdálkodás hagyományai és a magyar termék becsülete újraéledne.

Fokozatos béremeléssel, a felsőoktatás és a szakképzés megreformálásával pedig újra lehet építeni az életpályamodellt, valamint az országban lehet tartani a fiatalokat – hangsúlyozta Zábrácki László.

A rezsicsökkentésről mindössze annyit mondott a képviselőjelölt, hogy “konstruktív ellenzékként minden olyan kezdeményezést támogatunk, amely jobbá teszi a sanyargatott nép életét”.

http://3.bp.blogspot.com/-F7tOdk1BcMU/Ua5LuRrn5KI/AAAAAAAAExk/JMAT2lmTmtY/s1600/DSCF9158.JPG
Megemlékezés, és koszorúzás előtti tisztelgés Ócsán - (feledés helyett) - jobb érzés
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése